Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

Most én kérdeznék: a páromnak kellene Augusztus végére egy 10-11.6"-os minilaptop mindennapi hurcolászásra. Fontos kitétel, hogy 1.4 kilónál ne legyen nehezebb (ennyit nyom a mostani eeePC-je).

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - 2015 Augusztus 30 előtt
    (2) A gépre szánt összeg forintban? max 200eFt
    (3) Felhasználás? Office, net, mozi (HDTV-re kötve akár BD3D)
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - semmi komoly játék
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Persze, álmodunk fullHDmattIPS-ről, de reálisan ami van a piacon. 10-11.6", 1366x768 matt.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Naponta vonatozna, fontos a jó akksiidő!
    (7) Operációs rendszer? mind1
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? jó lenne, ha belemenne egy mSATA SSD
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? -
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? új

Amit kinéztem eddig: Latitude Education 11 - viszont ezt még usa-ban se frissítették Braswell procival. Röviden tömören: egy Braswell alapú kisnotit keresünk, ami nem hullik szét pár hónap hurcolászás, nyitás-csukás után. Tudom, a beharangozott modelleket csak 1-2 hónap múlva kezdik szállítani, de érdekelne a véleményetek, hogy van-e köztük megvételre érdemes.

Új hozzászólás Aktív témák