- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
válasz
Nyugdíjas #11096 üzenetére
Ezt szerintem így direktbe szemmel tényleg nem sokan láthatják (max. sok idő után érzik: fáradhat a szem, fájhat a fej, de ugye a júzer nem tudja hogy ez mitől van, hiszen ő LCD-t használ. Olyan ez mint mikor egy komolyabb CRT-t 120 Hz-en járatok. Én nemigen látom hogy vibrálna (lehet valaki látja) de bizony érzem, és ezt javasolom neked is:
Fogd a telefonod kameráját, irányítsd a monitor kijelzőjére és ha egymással párhuzamos, szép szabályos csíkok vándorolnak gyorsabb/lassabb tempóban (a telefonod kijelzőjében, mondjuk a fotóprogram keresőjében) úgy mint a vidiken akkor ott bizony már nem teljesen nyugodt a kép - legalábbis ebből a szempontból nekem merőben különbözött a most hirtelen körülöttem föllelhető 2 fajta LCD kijelző...
/SZERINTEMYbear Érdekes amit mondasz, de biztos hogy ez olyan jó példa és gyak. itt is ugyanazt a jelenséget figyelhetjük meg?
Kleroo nemhinném hogy ehhez technológiailag még fejlődni kellene: http://www.youtube.com/watch?v=Xe1lTXr9PpA
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple asztali gépek
- Jogász topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- The First Berserker: Khazan
- One mobilszolgáltatások
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest