Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Simon04

    csendes tag

    válasz MrChris #30310 üzenetére

    Composit AV Video-Audio kimenet nincs GH2-n, v. G6-n? Annyira nincs komoly igényem, persze adódhat, csak a lehetőségére vagyok kíváncsi, hogy megvalósítható vagy teljesen kizárt. No, meg van egy hangmérnök barátom, aztán kiakadna, ha a hangra nem kérdeznék rá. :K füles kontroll = az LCD kijelzőn látható a hang kijelzése?
    Mikrofonban már gondolkodtam, elég lehet egy olcsó 9-10 e Ft-os az Ebayról, ami zoom, vagy élességállítás hangját nem veszi fel? pl. ez vagy egy kicsit drágább ez ?

    "A helyes expozícióval és wb-vel sokkal többet kell dslr/milc videózásnál foglalkozni, hogy egyáltalán külső félnek élvezhető legyen az alkotás." Ezt, kérlek kifejtenéd jobban, pl. automata módban videokamerához képest érted?

    Nikon D80-hoz van optikám, AF-S 18-135 -ös F/3,5 -5,6 ezzel gondoltam, de már látom, hogy ez nem lesz jó, nincs rajta manuális rekesz állítás.

    Összességében jobb minőségű videófelvétel, viszonylag jó ár/értékben, nézegettem egy Panasonic HC-X920 -as videókamerát 230 -t, de ezt soknak tartom. Ezért keresetem v.mi olcsóbb alternatívát, így aztán a Sony SLT a 58 helyett köszönet érte jjeahh-nak így a Pana G6-nál, v. GH2 kötöttem ki. Ahogy néztem a teszteket a X920-as és a G6 között, videó minőségében túl nagy különbséget nem látok, árban viszont igen. Többnyire 3-4 percnél hosszabb videónál viszont nem kell több.

    Hun80: Szerintem többtől is olvastam, mivel, hogy kisebb a bázistávolság a MILCEken, és ezért jól lehet használni a manuál obikat, te a Sony a 58-al kapcsolatban javítottál ki a manuál obikkal kapcsolatban, így vontam párhuzamot, és lehet, hogy egy kicsit összefolynak a dolgok a sok hsz. olvasva. :B jjeahh tól viszont ismételten köszönettel megkaptam a kimerítő választ.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák