Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xXxian

    senior tag

    válasz szilu7 #26235 üzenetére

    Úgy hiszem egyáltalán nem beszéltem végletekben...mindenesetre lehet félrteérthető voltam.

    Azt hiszem épp kiemeltem hogy a Pentax azért jó, mert már a K-500 szintjén is kínál 5-6 olyan fueature-t ami a Canon / Nikon belépő (vagy akár magasabb kategóriás) vázaiból hiányzik.

    Emellett azonban sajnos tény az is, hogy az objetívpark a Pentax esetében szegényesebb. Természetesen a korszerű(bb), AF, sajátmárkás objektívekről beszélek. Azért AF, hogy barátnő / feleség / nagymama is tudja használni.

    Nem mondtam, hogy a csavaros rendszer rossz, vagy pontatlan, de azt gondolom nem ez a jövő, akár van fókuszmotor a drágább Nikon / Canon vázakban, akár nincs. Azért mondom ezt, mert próbáltam Olympus, Nikon, Canon gépeket is (nekem Pentax van) és engem személy szerint megfogott hogy az AF mennyire gyors és hangtalan. Igen, még 4/3 Oly esetében is gyors! Pontossaággal kapcsolatban sincsenek negatív tapasztalataim.

    Azt magad mondtad, hogy Canon esetében minden objektív ilyen (ezt nem is tudtam), Nikonnál most direk megnéztem mi a felhozatal (hirtlelen csak 200k alatt). Nos, az APSC obejtívek nagy része, AF-S, ebbe beletartoznak az egészen belépő szintű darabok is.

    Ezt szerettem volna kiemelni, nem az esetlegesen jelentkező hibákat, együtt nem működéseket (váz/objektív), persze lehetnek ilyenek, sőt azt mondod vannak is.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)

Új hozzászólás Aktív témák