Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angelland13
csendes tag
válasz
Rowon #100179 üzenetére
Sima 7700 valóban, köszönöm!
Kérdeztem már proci topicban is, hogy van-e érdemi különbség 7600 és 7700 között (nem X verziósak) Adobe termékek használatára, videó vágásra/szerkesztésre és 1080p 60 fps játékra az esetek 10%-ban...se. Árban, ahonnan beszerzem, körülbelül 14.000 forint különbség van.
-
válasz
Angelland13 #100178 üzenetére
Szia,
A sima 7700-ra keresel hűtőt és nem a 7700X-re ugye? Akkor az ajánlatok részemről:
ID-COOLING SE-214-XT ARGB White ~ 9-10k
JONSBO CR-1000 EVO ARGB White (CPJB-034) - 12k
Thermalright Assassin Spirit 120 ARGB White - 12kARCTIC Freezer 36 A-RGB (ACFRE00125A) - 15-16k
Ezek fölé árban tényleg nem éri meg menni, mert olyan szinten el vannak szállva az árak, hogy némelyiknél legalább 5k forintos különbséget is látok az 1 évvel ezelőtti állapothoz képest.
Figyelmedbe ajánlom, hogy az Árukereső felhoz 1-2 olyan webáruházat, ami még nagyon kevés vásárlói visszajelzéssel rendelkezik. Ezekkel légy óvatos.
-
Angelland13
csendes tag
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? ~10.000 HUF, +/- 5.000 HUF
2.: Milyen házba kerül? Montech Air 100 ARGB White
3.: Milyen alaplapra lesz? ASRock B650M-HDV/M.2
4.: Processzor és videókártya típusa? AMD Ryzen 7 7700, GPU még tervezés alatt
5.: Ramok pontos típusa? Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.) Lehetőleg fehér színű és RGB. Valamilyen csajos
-
válasz
Ace Ventura #100176 üzenetére
Szia,
ID-COOLING IS-50X 120mm - 12k
Thermalright AXP-120 X67 ~ 23-24k
Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy a RAM-ok elférnek-e alattuk. A TR hűtő valamivel magasabb, de drágább is.
Szerk.: az alábbi Reddit bejegyzés szerint az ID hűtőtől is elférnek a RAM-ok, szóval nincs gond annál se. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Itx konfig összerakását tervezem, amihez szükségem lenne egy halk, de minél hatékonyabb top flow hűtőre, Max 7cm magasságig1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
Max 25K2.: Milyen házba kerül?
NZXT H1 v1, a gyári vízhűtőt cserélném, mert már nincs AM5-ös lefogatóm hozzá3.: Milyen alaplapra lesz?
ASROCK B850I Lightning WiFi4.: Processzor és videókártya típusa?
AMD Ryzen 9600x5.: Ramok pontos típusa?
G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
Fekete, és ha lehet közvetlenül érintkezzen a hőcső a procival
Köszönöm! -
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy ehhez a konfighoz elegendő lehet-e a mostani hűtőm (THERMALRIGHT Assassin X 120 Refined SE)?
Már megvan, jelenleg is üzemel, THERMALRIGHT Assassin X 120 Refined SE, illetve a másik gépben van egy THERMALRIGHT Assassin Spirit 120 V2, ha ki kellene cserélni.2.: Milyen házba kerül?
DEEPCOOL CC3603.: Milyen alaplapra lesz?
Gigabyte Z490 Gaming X AX4.: Processzor és videókártya típusa?
i7-10700 + SAPPHIRE RX 6600 8GB GDDR6 PULSE5.: Ramok pontos típusa?
16 GB Kingston HyperX Predator 2666Mhz6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
Nincs. -
TheBate
csendes tag
Sziasztok! Retro config kerdes... Ocsi fogja megorokolni ezt a regi gepet, amiben most valami folyadekhutes van, de sztem szivarog is es a hangja is fura mar, szeretnek bele valami leghutest mielott atadom. Elore is koszi a segitseget!
Nem akarok fillereskedni, de az egesz config nincs 100k2.: Milyen házba kerül?
Nem tudom beloni, alaplap alapjan valami ATX, de eleg kicsi3.: Milyen alaplapra lesz?
https://www.asrock.com/mb/intel/fatal1ty%20z68%20professional%20gen3/4.: Processzor és videókártya típusa?
i7-3770, 1060 6GB5.: Ramok pontos típusa?
Ez sztem itt nem annyira relavans6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
Faek legyen es megbizhato -
Csandi
őstag
válasz
kedvesgabor #100169 üzenetére
Szerintem a gamers nexus összeshasonlításást érdemes nézni a témában.
-
kedvesgabor
tag
válasz
Rowon #100166 üzenetére
Sziasztok,
én az alábbi "[összehasonlítást] " találtam. Ez alapján van minimális előny hőfokban a 140-es javára, viszont zajban rosszabb. Mondjuk kicsit fura, hogy csak AMD-s procival van nézve...
-
mokus1
addikt
válasz
kedvesgabor #100163 üzenetére
Valamivel jobb itt benne van mindkettő. Ahogy néztem ha nem oczel elég a más is.
[link] -
válasz
kedvesgabor #100163 üzenetére
Véleményem szerint egy 14900KF-nél már igencsak számít minden hőfok, ami esetlegesen kisebb ráfordítással nyerhető, az új 140-es Peerless Assassin pedig biztosan erősebb a 120-as verziónál. 30k-ig írtad a keretet, ameddig még elmennél, így gondoltam ez még beleférhet.
-
válasz
kedvesgabor #100161 üzenetére
Szia,
Inkább ez, ha 30k-ig el tudunk menni:
Thermalright Peerless Assassin 140 Black (PEERLESS-ASSASSIN-140-BK) - 25k
Egyébként én AiO-t tennék rá. -
kedvesgabor
tag
Sziasztok!
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? 20eFt *
2.: Milyen házba kerül? CHIEFTEC APEX AIR
3.: Milyen alaplapra lesz? ASROCK Z690 PG Riptide
4.: Processzor és videókártya típusa? 14900kf, RTX 3080
5.: Ramok pontos típusa? Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL Black
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.) nincs
* most elég jó áron van a [Thermalright Peerless Assassin 120 SE Fekete] ez elég lehet? Ha nem mehet feljebb az ár 30eFt-ig.
-
mokus1
addikt
Sziasztok,
Végül egy ryzen 7900ast vettem, amihez jár egy wraith prism hűtő.
Elég ez rá vagy tegyek rá valami mást? OC nem lesz, de jó lenne ha minél tovább tudná a turbot tartani.
Szerk.:
2. Kolink Observation
3. B650 TUF
4. ryzen 7900, vga még kérdés.
5. Corsair vengeance
6. Semmi ilyesmi, csak legyen halk és minél tovább tudjon tisztességes órajelen járni a proci. -
válasz
Angelland13 #100146 üzenetére
Ok, semmi gond. Ha később mégis szükség lenne segítségre és megvan a config többi része, akkor írj nyugodtan.
-
válasz
Angelland13 #100144 üzenetére
Szia,
Igen, elég lehet rá. Bővebb ajánlásért az összefoglaló kérdéssorát szükséges lenne kitölteni:1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
-
Angelland13
csendes tag
Sziasztok! 7500f-hez mennyire kielégítő egy ~10.000 HUF-os ID-COOLING SE-214-XT hűtő?
-
bcl
senior tag
válasz
Rowon #100140 üzenetére
A wikipedia szerint négyzet alakban helyezkednek el a lyukak (bár ez ebben a topicban valószínűleg nem újdonság
) , szóval elvileg 4 esélyem van.
Beszámolok majd róla, hátha érdekes lesz másnak is! -
bcl
senior tag
válasz
Rowon #100139 üzenetére
Igen, megnéztem az adatlapokat, és azok alapján teljesen ugyanolyanok. De néha vannak apróságok, amik számíthatnak Mondok egy hajánál fogva előrángatott példát: az RGB-s változaton fehér a ventilátor. Ha az más anyagból van, lehet hangosabb. (mert merevebb, vagy éppen puhább) Nem biztos, de például ilyesmi is megfordult a fejemben
Annak viszont örültem, hogy az rgb külön drót, és nem kell bekötni. Mondjuk nem is tudnám hova azon az alaplaponHűtés: meglátjuk
Megrendeltem még tegnap az RGB-s változatot, és - remélhetőleg - nemsokára kiderül. Ha nem jön össze, megy az Apróra, és így jártam... Mondjuk tegnap láttam egy jónak tűnő, magasabb Johnsbo-t, szó szerint percekkel a rendelés után.Ahogy néztem, jobbnak tűnik.
Ez kérdés is: jobb? Hadd egyen a fene... -
Random kép a netről:
Úgy szerintem el tudod forgatni, hogy a ramjaid is elférjenek a borda alatt, mint itt a képen látható. Nálad a képen nem a hűtő mellett balról, hanem előtte lesznek a modulok, ahová a hővezető csövek végei mutatnak. Szerintem így ránézésre annak a helynek elégnek kellene lennie.
Persze más típusú hűtőnél megint nézegetni kell a képeket. Vagy veszel egy 90-es/92-es hűtőt, az meg szerintem még jobban el fog férni, max valamivel hangosabban fog dolgozni a kisebb ventilátor miatt. -
Az lehet az RGB-n kívül bármiben más?
Megnyitod az ID-Cooling honlapján a két hűtő adatlapját, majd összehasonlítod őket a műszaki adatok alapján.Még egy dolog, amit most realizáltam... az alaplapon a ramok oldalt vannak (kép) Ez okozhat gondot?
Jót kérdeztél, ez nekem fel sem tűnt elsőre. Igen, azt sejtettem, hogy az ilyen szerver memóriák nem lehetnek túl magasak, de ettől függetlenül, ha a hűtőn a borda kivágása ha nem oda esik, akkor érhet meglepetés. -
válasz
ratkaics #100136 üzenetére
Szia,
A gépházból egy jobban szellőző fajtát nézz, de ebben a házasban tudnak jobban segíteni. -> Milyen házat vegyek? Pl. Fractal Design Pop-ból az Air verziót, ne a Silentet vedd. Írtam az összefoglalóban róla, hogy a zárt gépház valójában a hangos gép felé egyenes út, nem pedig a csendes felé.Első körben nekem ez a Zalman, vagy ez az ID-Cooling volt szimpatikus
Akár ezek is lehetnek, a minél csendesebb működés végett mehet a nagyobbik Zalman hűtő. Alternatívának hasonló árban:
Thermalright Phantom Spirit 120 SE - 22k
Single towerben:
ENDORFY Fortis 5 (EY3A008) - 18k -
ratkaics
senior tag
válasz
Rowon #100127 üzenetére
1.: Amennyit muszáj, de jó lenne 25k alatt maradni.
2. Én valami egyszerűt szeretnék, mondjuk egy CM MasterBox MB600L-t
De ha esetleg valamiért azt mondjátok, hogy azt semmi képpen, akkor egy ilyen.
3. Egy ilyennel szemezek.
4. A proci 265K lesz. Diszkrét GPU nem lesz.
5. Ilyenre gondoltam, esetleg az lehet, hogy két darab lesz belőle.
6. Fontos, hogy hatékony és halk legyen. Nem gondolkodok különösebb tuningban, illetve világítósat sem szeretnék, a színe is mind1.Első körben nekem ez a Zalman, vagy ez az ID-Cooling volt szimpatikus, amit a klassz táblázatban találtam, de ha van jobb ötlet, akkor szívesen meghallgatom, illetve a kettő általam választott közül melyik lenne szerintetek a jobb?
-
bcl
senior tag
válasz
Rowon #100134 üzenetére
Aha, értem, köszi!
Azt nézem, hogy az RGB-s változat elérhető, és kb ugyanazon az áron. Nem feltétlenül akarok ilyet, de ha van, nem zavar (mondjuk úgy: baromira nem érdekel)
Az lehet az RGB-n kívül bármiben más? Nem látok különbséget, de elkerülhette a figyelmem valami, ami esetleg fontos.Még egy dolog, amit most realizáltam... az alaplapon a ramok oldalt vannak (kép) Ez okozhat gondot? Szerencsére a ramok 30mm-esek (tegnap jöttek meg, és már tudom), így még ha nem is low profile, nem túl magasak. Ráadásul a 4 slotból a cpu-tól a második, meg a legszélső lesz (legalábbis egyelőre) használatban (B2, A2, majd B1, A1 a sorrend a manual szerint)
Viszont legtöbbször ugye nem ott vannak a ramok... -
Kifutó modell lenne?
Sajnos nem tudom megmondani, jellemzően vagy az ID-Coolingnál vagy a Thermalrightnál vannak ellátásbéli gondok. Gondolom vagy azért, mert túl gyorsan elkapkodják a hűtőiket, mire ideér a következő konténeres szállítmány Európába, vagy nem tudom... Éppen ezért az összefoglalóban lévő táblázatban is nem tudom sokszor eldönteni, hogy melyik hűtőt vegyem ki, és melyiket hagyjam benne... amiből jelenleg hiány van, abból 1-2 hónap múlva megint lehet készlet, szóval ez ilyen érdekes dolog.
Ha nagyon kell, akkor legközelebb német Amazonon kell szétnézni: https://www.amazon.de/s?k=luftk%C3%BChler+cpu&crid=28QESC6RH6U32&sprefix=luftk%C3%BChler+cpu%2Caps%2C145 -
bcl
senior tag
válasz
Rowon #100072 üzenetére
Baj van... most jutottam el odáig, hogy meg tudnám venni, erre az árukeresőn az ID-COOLING IS-55 BLACK egyetlen egy helyen kapható, az is 14 értékeléses... A múlt héten még vagy 3 helyen volt (az se túl sok mondjuk
)
Pedig tök jókat olvastam róla (köszönöm a tanácsot!), egészen megtetszett.
Kifutó modell lenne? -
válasz
Csandi #100128 üzenetére
Gamers Nexus tesztje szerint az ID Cooling Frozn A720 jobb mint bármelyik Thermalright. Igaz ez?
Meg jóval hangosabb is, ezeknél a csúcs hűtőknél a "jobb" max. 3-4 fokot jelent, vagy annyit se. A 9800X3D nem igényli az A720-at. Egy combosabb single tower, vagy egy ikertorony, amin két darab 120-as venti van is untig elég rá, ráadásul a kisebb ventilátorokkal könnyebb dolgozni, valamivel a férőhely is több lesz a házban.
A "bármelyik" Thermalright pedig azért erős kijelentés, mert az előbb linkelt teszt is tavaly év eleji, azóta pedig már a TR is dobott ki új hűtőt a piacra, ami valószínűleg annál is jobb nagyon max 1-2 fokkal. Pl. https://www.tomshardware.com/pc-components/air-cooling/thermalright-peerless-assassin-140-review Vagy lehet, hogy nem is jobb, csak pár fokkal gyengébb, cserébe nem zúg úgy, mint egy hőszivattyú.
-
Csandi
őstag
válasz
Rowon #100126 üzenetére
Közben azt találtam redditen, hogy az a “prototípusa” a PA 140-nek, csak a neve miatt nem futott be annyira.
Utsó kérdésem ami ide vág. Gamers Nexus tesztje szerint az ID Cooling Frozn A720 jobb mint bármelyik Thermalright. Igaz ez? Csak mert a PS120 Evo-val kb. egy árban van.
-
válasz
Csandi #100122 üzenetére
Gyakorlatilag nem sokat tudni róla. Itthon sokáig elérhető volt a sima Frost Vertex is Árukeresőn, de úgy, hogy a TR hivatalos honlapján sem volt róla egy szó sem... én sokáig azt hittem, hogy hamisítvány, de hát azért akkora tételben nehéz lett volna ezt árulni.
További infók: Thermalright Frost Vortex 140 SE: A cooler that "doesn't exist". Overview, noise/thermal tests
https://www.youtube.com/watch?v=UyvcadiLmCM -
-
Chapel
addikt
válasz
Csandi #100121 üzenetére
Fractal Design 3000 fekvő ház. oldal lap nincs, így nem pörögnek felesleges ventik, a ház 12 éves, kb. öntött acél, böszme nehéz, de cserébe ha léghűtés a fémnek hála hűt mint a fene.
Az egész egy rezgés mentes alapzaton fekszik, így a hdd-ket nem bántja a 2.1-es mélynyomó és a járkálás keltette rázkódás.
Eddig egy 12 éves Arctic Freezer 13, 3 heatpipes-os volt benne,de olyan halk ez a kari, hogy zavar hangja...meghát kiszolgálta az idejét. Egy noctua venti 2-3x ennyi mint az egézsz új hűté, jó az de ennyit nekem nem ér mint egy ilyen darab. 6 heatpipesos korábbbi, hangos ventilett mióta 6700xt van a gépben.
Ideje volt cserélni. 40% kisebb több heatpipe és csendes.
Ezt vettem, nem bántam :
https://ipon.hu/shop/termek/thermalright-burst-assassin-120/2213511
i9 9900k-t csendben és hűvösen tartja.
Igen megéri főleg 12k-ért, annyi extra kiegészítője van mint a fene, rezgés/hűtés kiegészítők, csak ajnálani tudom -
Csandi
őstag
Bocsi nem pont CPU cooler kérdés de múltkor itt kérdeztem és ahhoz kapcsolódik.
PS120 Evo -hoz márkában passzoló 120-as ház ventit szeretnék. Thermalrightnak mi a legjobbja? Weboldaluk nem segít, random betűkombók.
Illetve megéri ház ventiből Thermalright-ot venni? Tudom Noctua top1, utána ár/értek Arctic P15-öt néztem, a Phanteks-nek van valami erős ami jó vastag. Ezek tudatában van létjogosultsága Thermalright ventiknek? Ha igen melyiknek?
köszi
-
Chapel
addikt
válasz
Rowon #100037 üzenetére
Megjött...olyan szép. Ez ilyen tech *uziság, de minden új konponens (főleg ami ropogós új, én bontom ki) extra öröm
Thx!
-
chopin42
őstag
-
chopin42
őstag
Üdv!
Bajban vagyok...nemsokára jön a cucc.
Van egy Deepcool assassin 3.
Azt hittem, jó lesz am5-re, de újítottak rajta mikor bejött az am5, és nekem csak a régi backplate/cucc van.
Leendő gép: Ryzen 7700, Corsair ram, hellhound 7800xt. Lian Li Lancool 2 mesh. Lap Asrock b850m pro-a
Proci ha váltva lesz, max 8 magos x3d. Nem baj, ha lesz a hűtőben bőven tartalék.
20-25k max. Nagyon csendes legyen. Nem baj, ha 120-as, több hely miatt a gpu mögött. Nem kell rgb. HGa van és szolid, nem baj. Köszönöm.
Valamelyik thermalright? Vagy mi a bestbuy? -
válasz
semetka #100110 üzenetére
Én is a 226-XT-t gondolom jobbnak, de, ha az arany középutat keresed, akkor ott a Fortis 5. HPDT hűtőnél vigyázz rá, hogy a réz csövek ne sérüljenek pakolászás közben sem, illetve a hűtő felszerelésnél mindkét oldalról kb. azonosan haladj a csavarok meghúzásával. Tehát ne az legyen, hogy tökig ráhúzod a bal oldali csavart, majd utána a jobb oldali csavart, mert ilyenkor nagy valószínűséggel az IHS be fogja horpasztani a csöveket. Pár húzás balról, pár húzás jobbról, majd ugyanezt ismételgetve addig, amíg teljesen rá nem ül a hűtő a procira.
-
semetka
őstag
válasz
Rowon #100085 üzenetére
Hétvégén itt nézegettünk hűtőket 245K-ra. Közben nézelődtem még az ID-nél és lenne a 224-XTS még ami tetszik. Mostmár nem tudom eldönteni hogy ez legyen vagy a 226-XT. Az is különbség hogy a 224 közvetlen hőcsöves érintkezés van a másik meg a base cucc. Elolvastam az összefoglalót és a 226-ot ez miatt jobbnak gondolnám , mert újabb technológia . Szerinted?
-
válasz
pruzsi #100105 üzenetére
Szia,
Akkor ide is:
Thermalright Peerless Assassin 120 SE - 21kThermalright Phantom Spirit 120 SE - 22k
Zalman CNPS14X Duo Black - 23k
Thermalright Peerless Assassin 140 Black (PEERLESS-ASSASSIN-140-BK) - 25k
ID-COOLING Frozn A620 GDL - 25k
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO Black - 34k
Amúgy az 5600x-re egy jóval kisebb hűtő is elég, pl.:
ID-COOLING SE-214-XT BLACK - 9k
ID-COOLING SE-214-XT ARGB ~ 9k
RAIJINTEK Themis II (0R10B00220) - 9k
Thermalright Assassin Spirit 120 V2 - 9-10k
Thermalright Burst Assassin 120 - 12kIgazából Noctua NH-D15, be quiet! Dark Rock Elite ezeket néztem ki de mást is szívesen várok
D15-ből az előző generációt akár megérheti megvenni Apróról, mert 20-30k közötti áron szokott menni, de újonnan semmiképpen sem. A Dark Rock Elite szintén zsákutca, nem cserélhető rajta a ventilátor. -
pruzsi
őstag
válasz
Csandi #100106 üzenetére
Fontos még a zaj szint is most Arctic Liquid Freezer II 240
van ennél nem szeretnek hangosabban -
pruzsi
őstag
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? 50k
2.: Milyen házba kerül? Phanteks Eclipse P600S
3.: Milyen alaplapra lesz? MSI MAG B550 Tomahowk
4.: Processzor és videókártya típusa? 5600x , rtx 4070
5.: Ramok pontos típusa? 2db GSkill Aegis F4-3000C16-16GISB
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.) nincs
Üdv!
Igazából Noctua NH-D15, be quiet! Dark Rock Elite ezeket néztem ki de mást is szívesen várok
Késöbb majd upgrade lesz am5-re -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest