Hirdetés

Aktív témák

  • C0d3r

    addikt

    válasz balpis #29131 üzenetére

    További érdekességek:

    Kutyafitnesz: újabb gyanús szocialista pénzelosztási technika?
    "...A Gyrotech nevű vállalkozás 112 millió forintot nyert a beruházásra és már előleget is kapott, a helyszínen viszont még nem épült semmi és a faluban sem tudnak a cégről."

    Mindehhez mi köze van a számtech cuccokkal foglalkozó cégnek?
    "Vállalkozásunk tevékenysége három területre terjed ki. A Globelectro üzletág számítástechnikai és szórakoztató elektronikai valamint háztartási cikkek forgalmazásával foglalkozik. A ZoOne üzletág kisállateledel, főként kutya, macska eledelek és felszerelési cikkek forgalmazását végzi. ZoOneStore, ZoOneCenter, ZoOneRehab márkák az üzletághoz tartoznak. A ZoOneStore kiskereskedelmni üzletek üzemeltetésével, a ZoOneCenter állategészségügyi csntrumok, a ZoOneRehab kutatás fejlesztési projektek müködtetésével foglalkozik. Rlszletes információkat a cégről a www.gyrotech.hu oldalon talál." - forrás

    Fenti cikkből:
    "A Gyrotech nevű, Budapesten bejegyzett, de egy fiókteleppel Drégelypalánkon is jelen lévő cég 112 millió forintot nyert arra egy uniós pályázaton, hogy az egykori téeszmajor területén fekvő 70 négyzetméter alapterületű ingatlant világszínvonalú, a kutyák műtéti utógondozását végző laboratóriummá alakítsa"

    Mai tényfeltáró riportunk ezzel a végéhez ért, jó éjszakát mindenkinek! :)

Aktív témák