Egy 19" LCD van.
1440x900 a max felbontás.60-75HZ van asszem.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK!
Egy 19" LCD van.
1440x900 a max felbontás.60-75HZ van asszem.
(#50002) Manus01 válasza ShellKretor (#49997) üzenetére

Becsüllek mert nagyon jó munkát végzel a topikban. Viszont az új CX-k nem ajánlottak a gyengébbre sikeredett CWT bél miatt.
Ami kocka azt guritják ami kerek azt ellopják. Üdv kicsiny hazánkban :)

Bocs, már nem tudtam szerkeszteni:
Most néztem, így már sajnos nem férek bele a keretbe, mert billentyűzettel, meg egérrel nem számoltam. Szóval úgy jönnék csak ki ha a HD6850 helyett ezt venném: SAPPHIRE 11194-00-20G HD6790 1GB GDDR5 PCIE
Ez mennyivel lenne visszalépés a 6850-hez képest?
Amivel játszanék: World of Tanks, meg néha esetleg egy kis MW3 meg ritkán BF3.
[ Szerkesztve ]
Sziasztok.
Szeretnék egy videó kártyát az új konfigom mellé!
60,000,-ft lenne rá.
I3-2100, 4 GB DDR3, 1440x900-as felbontásra olyan medium felbontáson.
BF3-MW3

Egy jobb hűtésű 6870.Sztem.
Hogy mi a jobb,azt annyira nem tudom,inkább nem mondok semmit,nehogy rosszat mondjak.Nézz körül a topikjában.
Nem tudom,h kinél/minél akarod majd megvenni,de ha belefér,akkor egy 560TI.
Szerk.:ekkora felbontásra nem kell ennyiért vga-t venni.Szóval ha "csak" ennyi az elvárás(medium szint),akkor kevesebből is megúszod,vagy ennyit ráköltesz és kiakasztod az fps számlálót. 
[ Szerkesztve ]
Nyári diákmunka érdekelne Miskolcon! Eladó kormány+ pár PC játék: http://href.hu/x/gdxk BF3:BATI_hun_

Arra a felbontásra egy HD6850 is bőven sok.
Kérdésed pedig itt tedd fel legközelebb: Milyen Videókártyát?

Azt hallottam hogy tulajdnoképp a 75hzesek is 60hzen működnek... nem értek hozzá, de mindenesetre -ez most lehet hogy furcsán fog hangzani- én azt tervezem hogy visszatérek a régi crt teknológiához mert az képes magasabb frissítési frekvenciákra, így lehetőség nyílik magasabb valós fpsnövekedésre. Használtan egész olcsó egy, csak pár ezer forint- de megéri minőségit választani.
[ Szerkesztve ]
Egy technológia általában nem véletlenül avul el. Persze, közre játszik az is, hogy a szolgáltatóknak minél több profit kell, "húzzunk le róluk még egy sor bőrt" címen, de a CRT-re való visszaváltást erősen nem javasolnám.
Kezdjük ott, hogy tönkrevágja a szemet.
Ha összegyűjtesz egy kis pénzt akkor inkább IPS paneles LCD-re való "előreváltást" javasolnék. Soha többé nem akarsz majd mást. 
░▒▓GM▓▒░ - You don't get what you deserve. You get what you get.

Aztán majd lődd fejbe magad egy tűzijátékkal, hogy a biztonság kedvéért ne csak vak hanem süket is legyél.
(#50010) ShellKretor válasza funk648 (#49999) üzenetére
200 wattal tudtam most leterhelni, semmi hangja sem volt, inkább a TX3-as bordámon a Coolink SwiF2 9 centist hallottam, az akart mindenáron level 10-ig kúszni
A 6850-esed is ugyanennyit fog enni, ha játszol.
A Sharkoon-ba elöl van egy venti, hátra tehetsz még egy db 12-est. A szellőzését nem javíthatod, mert nincs több venti hely benne, viszont olcsó és van benne kábel support.
A Merc Alpha-ba viszont 5-6 ventit is szerelhetsz, abban hatékonyabb szellőzést lehet kialakítani.
ҳ̸Ҳ̸ҳ ELADÓ: Antec Twelve Hundred V3: 28k

Én úgy tudom hogy a korszerűbb crtk már csak alig-alig károsak a szemre, és az lcdre váltás emiatt nem feltétlenül indokolt, sokkal inkább a divatossága, és a tévhit miatt váltottak hogy a crtk nagyon károsak. Az már más kérdés hogy egy régi 60hzes tcoval nem minősített crt bazira ártalmas lehet... Meg ugye ott vannak az egyéb károsító okok, mint például a pislogás hiányában bekövetkezett szemszárazság okozta bajok, amik egy lcdnél ugyan úgy jelen vannak.
Lehet hogy egy ipspaneles lcd szép képet ad, de próbáld csak lefuttatni a pixperan kisautós tesztjét egy lcdn és utána egy crtn 120hzen és meg fogod látni miről beszélek: a mozgások egészen más színvonalban jelennek meg. Tudtommal még a legjobb lcdk sem képesek jól megjeleníteni az ilyen mozgásokat...
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/samsung_2233rz.htm
http://www.pcmonitors.org/monitor-reviews/samsung-s27a950d
http://forums.soldat.pl/index.php?topic=40434.100
[ Szerkesztve ]
(#50012) funk648 válasza ShellKretor (#50010) üzenetére

Köszi, és erre tudnál válaszolni?
Jah, és a monitorom Benq GL2240M lesz.
[ Szerkesztve ]
(#50013) ShellKretor válasza funk648 (#50003) üzenetére
A 6790 20%-al lassabb. sk-link
ҳ̸Ҳ̸ҳ ELADÓ: Antec Twelve Hundred V3: 28k

Rendben. Vegyél crt. Senki sem tart vissza.
Olyan bajokról felesleges beszélni ami független a monitortól. Pislogjon a user azt jónapot ![;]](/dl/s/v1.gif)
TFT panelek eléggé más technológiát használnak, ami még akkor is sokkal szemkímélőbb, ha tudjuk, hogy
a) CRT monitornak sincs sugárzása, ez tévhit
b) semmilyen monitor előtt nem ajánlott a fél életed eltölteni
Eddig akárhány IPS paneles monitort használóval beszéltem mind a végletekig meg volt elégedve, gyönyörű színek, jó kontraszt, nagy betekintési szög jellemzi és egyáltalán nem irritálja a szemet hosszú idő után sem. Persze ezek 55 ezer körül kezdődnek, de majd mennek még lejjebb is.
Alsóbb kategóriát illetően: szerintem nem kérdés, hogy 15-17" CRT 10 ezerért, vagy 19-20" LCD 25 ezerért.
Egyébként ez a téma itt OFF, kérlek tedd is abba.
░▒▓GM▓▒░ - You don't get what you deserve. You get what you get.
(#50016) funk648 válasza ShellKretor (#50013) üzenetére

És akkor tápból ez jó lesz?

Ha nincs más igen. De egy CTG-500 vagy ha belefér Coolermaster GX450 sokkal jobb vétel lenne.

Köszi szépen mindenkinek, akkor le is adom a rendelést erre:
HÁZ: SHARKOON Vaya
CPU: INTEL Core i3-2100 3.10GHz 1155 BOX
RAM
INGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
VGA: SAPPHIRE 11180-00-20R HD6850 1GB GDDR5 PCIE
HDD: SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
TÁP: CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX
ALAPLAP: ASROCK H61M-GS
ODD: SAMSUNG SH-S222AB/BEBE Fekete SATA
Folytatás itt: [link]
[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..