Sziasztok
Van egy masfel-ket eve vasarolt meg az is lehet hogy garancias(most hirtelen nem tudom hol a papir) PHILIPS Brilliance 190CW - monitorom: 1440*900, 2ms, 12.000:1 dynamic contrast stb. Az zavar hogy csak d-sub csatlakozo van rajta, elegge kicsike a felbontasa, es arra gondoltam, hogy jo volna ha mihamarabb eladnam, felpotolnam es vennek egy ujta.
A kerdesem, hogy szerintetek mennyit er most, mennyit kerjek erte(egyebkent hibatlanul mukodik, semmi baja)?
A masik kerdes viszont az, hogy mit ajanlotok uj vetelkent(alapelvaras: fullhd 1920*1080, dvi vagy hdmi(ha van ilyen ) csatlakozo)?
Tapasztalatom nicns monitorok teren, ezt azt mar olvastam, hallottam, hogy bizonyos markaknak nem jok a szinuk, nemtudom melyik gyartonak a piros szinevel van a baj, nem szep a kep stb. Jelzem ezt valoszinuleg forumokon olvashattom, azaz masok tapasztalatai, amik lehet egyaltalan nem is igazak. Tenyleg tanacstalan vagyok.
Varok tapasztalatokat, melyik gyartok a megbizhatoak stb, johet pu-is
.
Lehet LED- es is, sot, az oskkal energiatakarekosabb pl lattam egy LED Philips 226CL2SB 21.5 inch 2 ms Glossy Black-et, 44k, az ara elfogadhato lenne szamomra, de nem tudom mit tud, es egyaltalan jo-e ez a monitor.
Valaszokat elore is koszi. 
Hupsz, azt hiszem megint rossz helyre irtam 
[ Szerkesztve ]