Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz Viktor77 #2058 üzenetére

    A kérdést meg is fordíthatom: azért mert te moderátor vagy és 14k hsz-ed van, de ebbe a topikba ősz óta nem is írtál, te jogosan teszel fel itt kérdést?

    Azt egyébként egy szóval sem mondtam, h mindig igazam van. Ellenben szerintem különbség van user és user között. Pl. koxR. kolléga ma regisztrált este fél8kor, 1 hsz-e van és itt oltogatja a népet.

    Ezzel szemben vannak itt jópáran: Kelzso, Agemate, Picur, MZsoltee, Steve-0, a többiek és jómagam, akik aktívan vesznek részt nap mint nap a topik működésében, ajánlatokat adnak, készítenek, teszteket olvasnak, review-kat nézegetnek. Nélkülü(n)k a topik mondhatni lebénulna, működésképtelen lenne.

    Következésképpen a kérdés adott: beesik ide egy újonc, <30 hsz-el, idefirkant vmit, kérdést sem teszt fel rendesen, mi kijavítjuk többször is, erre az a köszönet hogy lebunkóz minket és tovább áll: értsd lehet hogy 2 évig nem látjuk többet ebben a topikban.

    Szerintem ez nincsen rendben, de ahogy itt néha mondani szokás, ez a szubjektív véleményem és inkább nézem az angol meccset, mert a sörben még sohasem csalódtam.

    Play or Die!

Aktív témák