Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz Byk01 #37964 üzenetére

    Ha bevezetnéd a vizsgakötelezettséget, a gyerekek jelentős részét eltiltanád az utaktól, és ez által a biciklizéstől, és ha kicsi korukban nem tekernek, nagyobbként még annyira sem fognak.

    Meghuznek egy korhatart, ameddig csak szulovel, utana pedig mehet egyedul, ha megfelelt a vizsgan.

    Ha kötelezővé tennéd, jönnének a hőbörgők, akik életükben nem ültek biciklin, és nem is szándékoznak, hogy velük miért fizetteted meg?

    Termeszetesen csak azoknak kellene fizetni, akik kerekparoznak, ugyan ugy, mint mas jarmuveknel. Aki nem vezet semmilyen jarmuvet, annak miert kellene barmit is fizetni, ezt nem is ertem hogy gondoltad.

    Lehetne biciklire köttetni, de akkor olyan nyilvántartást kellene bevezetnie az államnak, ami kiadással jár, cserébe nem számíthat bevételre utána. Ha megfizettetnék a biztosítóval, akkor meg olyan biztosítási díjak lennének, hogy az emberek inkább megszabadulnának a biciklijüktől.
    Szóval elsőre szépnek tűnik, de lenne vele probléma rendesen.

    Na ezt megint nem ertem. Az allamnak semmilyen nyilvantartast nem kellene errol vezetnie, ahogy a segedmotoros kerekparnal sem kell. Az allamnak ehhez semmi koze. Megkotod a biztositast es mikor kerekparozol viszed magaddal a kotvenyt, mint egy robogonal pl.

    Szerintem megegyezhetünk abban, hogy az iskolai kresz oktatás bevezetésének szükségességében egyezik a véleményünk, a többi meg utópia

    Igen, ebben teljesen egyezik, a tobbit meg jo lenne ha bevezetnek hamarosan. :D :)

    Orulok neki, hogy ilyen emberekkel is osszefut az ember a forumon, akivel ertelmesen, ervekkel, szemelyeskedes nelkul el lehet beszelgetni. Sajnos egyre ritkabban tortenik ilyen. :( ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák