Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    Utóbbi napok:

    Opel kisbusz stoptábla ellenére nem adta meg az elsőbbséget és majdnem benézett a bal1-es ajtónál ami kellemetlenül érintett volna... jó napom volt így csak felemeltem a kezem, dörmögtem egy kicsit és mentem tovább...

    Bálnamerci: megelőztem, elgurult a gyóóóógyszere... nem is kicsit... úgy kilőtt mintha rakétája lenne pedig akkor már min 5 kilométert megtett mire utólértem és megelőztem....

    Tegnap este: suzuki swift (ehh... mindig swift... hát tehetek én róla, hogy annyi van belőle mint fán levél???) megelőztem majd előttem a leforduló miatt belassult a forgalom a suzukis elment mellettem... majd kb 2 kilométerrel később értem utól de, hogy?? amíg én álltam, hogy le tudjanak kanyarodni elment mellettem 2 busz, 2 teherautó és pár szgk... mire utánuk mentem pár autót megelőztem majd úgy gondoltam megy ez nekem és a busz, teherautó valamint két autót megelőzöm egyben... ment is senki sem jött szemből hiba nélkül... ekkor értem utól a suzukit újra, fékezek, hogy meg tudjak állni mögötte és olyan ráérősen ráengedtem a kocsim olyan 4 méter közelre (ekkor újra városban voltunk szal nem 100 fölötti tempóról van szó...) de nem akartam semmit sem tőle erre bevágja a vészvillogót, 1x meg még 1x (két rövidke sorozat na most, hogy ez morse lett volna vagy sem nem tudom)... lámpánál azt hiszi, hogy ő nyomja neki de szegény kocsi nem akart menni ellenben azt láttam, hogy 10 méterenként a belső tükörből hátra néz, hogy megvagyok-e még... megvoltam... ezután cd-t cseréltem közben ő nyomta neki és végre én is beraktam negyedikbe főúton majd ötödikbe de ez már volt vagy 3 kilométer... nem baj nem siettem már sehova sem :) suzuki elérte a bűvös 100-as tempót valamint utólértünk egy kamion + 3 autós guruló sort... suzuki beállt a sorba én meg a gázba... index ki és már előztem is... hohó! itt jött el a suzukis ideje is ;] index ki és előz... én már rég megelőztem a sort (vissza 3 padlóval megy ez) mikor még látom, hogy a suzuki a szembejövő sávban még mindig indexel, hogy ő bizony előz... na jó mondom megnézem mit is akart jelenteni neki a vészvillogózás, lassítottam olyan 90-re, utólért, tartottam a fix 90-et és beállt mögém pár méterre... itt jött megint a vissza 3+padló és azóta nem láttam :)

    Tegyük hozzá, hogy szegény kocsim nem szereti ha hajtom, kilyukadt a kipufogó vhol a kézifék alatti részen, a motor is megevett kb 4 dl olajat olyan 1500 km alatt és kb fél liter vizet... na persze nem csoda amikor harmadikban 130-nál váltok el egy 22 éves 1.3-as 75 pacis autót és akkor még szórakoznak az újkori csodákkal nekem... persze vannak akik úgy otthagynak mintha állnék... (jellemzően merci, és kis ismeretlen mini sportkocsik...).

    C3: szegény belement az árokba :D 1 autónak való sáv, ahol találkoztunk ott mellettem autók voltak mellette semmi... én nem húzódtam ő igen de hova? árokba... ilyet... mondanom sem kell..... azt hittétek, hogy nő? Nem, férfi bordó c3-ban... csak annyit mondtam neki, hogy hátramenetet próbálja óvatosan... (előre csak annyi lett volna, hogy beborul, hátra meg még a kerék a földön volt (nem a hátsó kerék hanem az első a félreértések elkerülése végett :) ) utána mentem is tovább elvégre siettem :) tükörben figyeltem mit alkot és sikerült kiállnia az árokból (az első kerék közepéig volt az autó az árokban persze csak a jobb1).

    Mentem tejért....
    (rövid magyarázat: felénk lehet háztól olcsón igaz tehéntejet venni amit még talán van aki nem is látott na meg tehenet sem :D )
    Öregek állnak a sorban, megérkezem majd elkezdtek kielemezni engem...
    -hangos zene, ''ilyenek ezek a mai fiatalok'' (aláírom :) )
    -gyorsan vezet, ''ilyenek ezek a mai fiatalok'' (van benne valami... jó mondjuk barátom is rendszeresen szól, hogy piros mintha nem látnám pedig látom csak nem fékezek 400 méterrel előtte na meg most, hogy lyukas a kipuff kicsit olyan érdekes hangja van az autónak, na meg kb 15%-os gyorshajtást követtem el).
    -az út szélén megáll, ''ilyenek ezek a mai fiatalok'' (na de kérem? a másik 8 autó is ott ál persze azok nem fiatalok... max az autó de a tulaj meg ''öreg'' :)
    -hangos autóval jár, ''ilyenek ezek a mai fiatalok'' (gyorsan vezet résznél leírva :) )

    Na most annyit még tudni kell a dologról, hogy min 30 percet kell sorbanállni... természetesen a témájuk megvolt végig :)

    Az tetszett, hogy volt egy toyota ami lazán 100-al ment el mellettünk olyan hanngal mint egy bombázó de meg sem fordultak miatta.... csak, hogy jól aludjanak úgy indultam, hogy kapart a kerék még az utca végén is kettesben volt az autó lehúzott ablakkal ''hangos'' zenével... szinte hallottam, hogy ''na tessék... ilyenek ezek a mai fiatalok'' :D

    Cigány+fiesta: laza nagyon... gyerkőcöt már úgy vette fel, hogy ment a kocsi... nem véletlenül hanem direkt :D

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák