Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    válasz dokar #15530 üzenetére

    Ez van komám :DDD Egy öngyújtó megkereséséhez veszel feleségül egy csajt hogy életed végéig megtalálja azt neked :DDD Ezért van az araboknak több felesége mert sok az öngyújtó és egyéb apró férfimütyür amit a csajok dolga előásni :)
    Általában ezeken a szövegeken tudok nagyokat röhögni. Tapasztalataim szerint is töbmindent csinálnak egyszerre csak sose jutnak a végére és ilyenkor jön az a hülye pasi aki szép sorban(nem egyszerre) megoldja. Csak ez már zavaró lehet ha odaírják.
    Tapasztalat: Közértnek viszek ki árut és rögtön 8 féle dolgot kezd el keresni aztán összezavarodik és leáll(az oprendszer, tudjuk winfagyás) Kezébe nyomok egy tollat megjegyzem az első pár tételt a papíron és szépen sorba megyek mert különben holnap is ott vagyok.
    Jah és mindez művelt egy-két áruházvezetői tanfolyamot megjárt akár diplomás hölgyeményeknél.(érettségi alap).
    Multkor is látom hölgyemény vadul tekergeti a kormányt meg ugrál a pedálon de nem megy a szekér. Lemerült az akksi de nem vette észre hogy nem indult be mert amugy is olyan kis csendes a motor fel se tünt neki. :Y Ezt is a hentes találta meg mert addig csak nézelődés volt. Na telefon elő hivjuk apucit mit is kéne csinálni. Szöveg a telefonba: Beültem de nem ment és most a Józsi csinált valamit(a hentes) és már be se indul!!! Hentes halk anyázással bemegy én meg kint hülyére röhögtem magam. Az összes dolgot elmondta a telefonba hirtelen(agyak jól kapcsolódnak :DDD ) csak a lényeg maradt ki.

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák