Hirdetés

Aktív témák

  • korpicschess

    veterán

    Emberek. Álljunk meg egy percre.
    Nem bírom feldolgozni, hogy a HTC Diamondról miért nem esik szó?
    Használt ára elég kedvező, szerintem nagyon jó PDA/telefon. Nagyon szerettem, sok ROM van rá, jól lehet buherálni, de a legfrisseb gyári szoftverral is teljesen jól használható egy átlag usernek.
    Pro: kicsi tömeg és méret, árához képest erős hardver, gyönyörű és elvileg karcálló kijelző, mágneses stylus és egyéb finomságok, xda-developers.com, WinMo össze előnye
    Kontra: kijelző méret (? izlés dolga), gyenge akkumulátor idő (legfályóbb pont), nem bővíthető memória (4 giga azért nem olyan kevés), 3,5-es kimenet hiánya, gyenge videófelvétel, kopós hátlap, WinMo össze hátránya.

    Most úgy tűnik, hogy elég sok a negatívum, de ezekkel szerintem simán együtt lehet élni, hogyha valaki PDA-t keres, akkor sokkal jobb választás mint az Omnia, ha valaki multimédiás telefont (hangsúlyozom a telefon szót) keres akkor pedig nehogy Omniát vegyen hanem Arénát (bár használni nem használtam, de nyomkodtam már).
    A Diamond volt az a PDA-im/telefonjaim közül ami a leghosszabb ideig megvolt (najó talán leszámítva a HP h6340-et :DD )

    Remélem kedvet is sikerült csinálnom ehhez a remek készülékhez, nem értem, hogy miért marad ki mindig a felsorolásokból, hogyha készüléket ajánlanak.

    Béke:R

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Aktív témák