Hirdetés

Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz bigdady #48568 üzenetére

    Jobb architetktura, alulfeszelt dual core proci 800Mhz-en is jobb. Jo az arc s is, sot benchmarkok kozul lehet olyan ami jobbnak hozza ki, de forditva van. Ha a kijelzo merete is fontos, akkor (mar parszor leirtuk) osszessegeben lehet valakinek jobb valasztas az arc s az arkategoriaban.

    A te keszulekvaltasi kerdesedre:
    Vodafone-nal baromi dragak a telefonok...galaxy s advance matrix 2-vel meg epp beferne az arba, de valoszinuleg a mukodese hasonlo lenne, es meg kell nezned, hogy az amoled neked tetszik vagy sem (van akinek jobban bejon mint a tobbi, an akinek kevesbe, es a pentile elrendezes is van akinek kevesbe tetszik mint az rgb)...menj el nezd meg valahol, bar sajat velemenyem szerint ha mar koltesz valtas miatt telefonra, akkor erdemesebb kicsit tobbert magasabb kategoriat venni, igy inkabb vennek xperia p-t 93ezerert matrix 2-bem, vagy ha kihasznalod a matrix 3-at is, akkor 82ezer.

    (#48569) ruzsabazsa:
    Ahogy a tipo topikjaban is javasoltak meg kellene varmi a tesztet rola, mert kiindulasi alapnak az jo, de a legjobb ha par honap mulva, miutan paran mar megvettek, es megosztjak a tapasztalatokat dontesz, hogy azt venned, vagy sem. Meg nincsenek rola tapasztalatok, a csupasz tchnikai adatok alapjan meg nem lehet donteni...g300 topikjat meg nezd meg mennyire elegedettek, vagy sem a keszulekkel.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák