Hirdetés

Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz milestone #44519 üzenetére

    arc s egyszeruen jobb telefon ha a hardvert, kepessegeket nezzuk.
    ha neked funkcionalitasban jobban bejon a defy+, akkor viszont folosleges azzal foglalkozni melyik az elvileg jobb, mert (igaz fozott rommal) a defy egesz jo tud lenni, es ha ez eleg amit nyujt, akkor nem erdemes a jobb, de egyben szamodra kenselmetlenebb arc s-t megtartanod.

    (#44520) bdani94:
    volt aki s2-es utan valtott iphone 4s-re es elegedett vele, es volt aki iphone-rol s2-re es o is elegedett vele, es ami fontos egyik sem mondja az elozo telefonjara, hogy az milyen gyatra lett volna.
    iphone-ban jobb a kamera kicsit, es a hangjara is ugyanez igaz, s2-esnek meg nagyobb kijelzovel jobb bongeszesi, esetleg filmnezesi elmenyt ad.
    mindketto nagyon jo telefon a sajat korlataival, es hibaival amik az oprendszerekre is igaz...merulj el kicsit mindketto topikjaban, probald ki oket legalabb szemelyesen, es azutan csak te tudsz donteni.

    #44521) Divi27:
    a felsoroltak kozul az s3-as es az iphone 4S lehetne jo, bar az iphone 4S vetelytarsa inkabb a galaxy s2-es, aminel az S3-as mindenben egy kicsit jobb, de akkor is (ahogy az elobb irtam bdani94-nek) a ketto ket mas vilag, nem lehet egyertelmuen osszehasonlitani oket.
    android vonalon mindenkeppen S3-at javasolnam (volt szerencsem kb 1 orat nyomkoraszni), viszont oriasi a kulonbseg a kijelzoben az iphobe-hoz kepest ami miatt lehet neked a samsung akar tul nagy is...ezt ki kene probalnod neked is, es termeszetesen az oprendszereket szinten.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák