Hirdetés

Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    válasz brendoncsopi #33528 üzenetére

    Dipeti azt írta, hogy lehet az S Plus-ra is TW4-et tenni, neked pedig nem fontos a vaku, úgyhogy kénytelen vagyok az S Plus-ra szavazni. Látványra a SAmolednél a fekete fekete, és nem szürke. Nem fogod tudni, hogy mire gondolok, amíg egymás mellé nem teszel egy SAmoled-et és egy TFT-t. A SAmoled takarékosabb, viszont szőrösek a betűk. Nem vészes, de engem pl. nagyon zavart, de én vájtszemű vagyok. :U

    Egy napot tuti elmegy. :K

    dipeti

    Mostanában nem néztem az xda-t. :B Mióta megvan az S II, nem nyomozgatok arrafelé, mert nincs rá szükség.

    akos3

    3,5" után nem lenne túl kicsi a 3,2 sem. :N LwW? Bár az is SE. :F A fene! Esetleg Galaxy Ace, de azt nem nagyon szeretjük, mert annál az Xperia Mini sokkal jobb, és az ára is kedvezőbb.

    Atus85

    Egy ájfon-fan hogyhogy androidot keres a barátnőjének? :F :DDD

    Ha ez a két lehetőség van, mindenképpen a Minire szavazok. Hunfatal kolléga már ismer, jól mondta, én nagyon szerettem a Minit. A Mini lényegesen komolyabb hardveresen, és kijelzője is magasan veri az Ace-ét. Nem az adatok alapján, hanem ránézésre. Szebbek a színei, és nem pixeles. Az igaz, hogy tömzsi, de pont ezért kényelmesen befekszik az ember tenyerébe, mint cica az ágyba. :D Ha nincs nagy keze a barátnődnek, és nincs méretmániája, akkor én mindenképpen a Minit ajánlom. Pl. ami nálam sokat nyomott a latban, az az, hogy lehet változtatni a témát, tehát pl. a névjegyeknél többféle színt be lehet állítani háttérszínnek, amit én hangulatfüggően piszkáltam.

    Nem feltétlenül fontosabb a dizájn, nálam a kijelző és a tudás szokott dönteni. Imádtam a Minit, mert milyen kis okos-ügyes-helyes, most meg SGS II-m van, mert olyan színeket nekem nem produkál másik készülék.

    m3tro

    Neked kis elcseszett, nekem viszont jaj de édes kis izé, még a farmerem pici zsebében is elfér. :D

    hunfatal

    Nem minden Samu csúnya! Az enyém például nagyon is szép! :(((

Aktív témák