Hirdetés

Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    Hello!
    Jelenleg egy Nokia 5800-val vagyok megáldva, amelyet több mint másfél éve használok. Nem vagyok vele annyira megelégede, mert nagyon lassú a menüben navigálás is, valamint ha eldöntöm a telefont, a képforgatás is beletelik pont annyi időbe, ami már kényelmetlen. Nem mondom stabilnak sem a szoftvert, a felhasználói RAM is kevés, úgyhogy gondolkodom rajta, hogy elpasszolom. Ez körülbelül 20-25-30 ezer forint, beárazástól függően, amihez még max 40 ezer forintra ki tudom pótolni kp-val az okostelefonra áldozandó vagyonom.

    - Keret: Tehát 40k-t szánok rá.

    - Hol venném: Jó használtan is hwaprón, de ha ennyiért van új, ami jó, akkor mondjátok.

    - Hosszú/rövidtáv: Inkább best-buy irány, eddigi törekvéseim a hosszú távú használat felé mind-mind meghiúsultak (mivel a telefonok többségét nem hosszú távra tervezik)

    - Mire használnám: fontos a multimédia, fényképezés, videózás, wifin netezés, zenehallgatás, valamint stabil, gyors OS

    - Android érdekelne leginkább, 6 éve használok symbiant, úgyhogy már nem muszáj annak lennie. Érdemes várni a Nokia WP7-es telefonjaira? IOS gondolom nem fér bele az árba, max egy 2G, de az meg kinek kell már

    - Kialakítás mind1

    Várom az ajánlatokat!
    Ha 50 ezerért hozzá tudnék jutni egy Motorola Defy-hoz, azzal jól járnék? Mennyire Motorola? Csak mert nemandroidos motorolákat használtam még eddig és nagyon nem jöttek be, ez a samsungokra is igaz.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák