Hirdetés

Aktív témák

  • csokad

    senior tag

    válasz Klepti #24786 üzenetére

    Köszönöm a hozzászólásod. A legfontosabbak talán azok lennének, hogy WiFi-n tudjak netezni rendes sebességgel, és a fotózás talán még ami jobban számíthat. Amúgy mint írtam nekem is a Desire-k a dominálóbbak.

    aggleány: Köszönöm neked is. Nem sajnos azért annyira nem vagyok elengedve, hogy két teló legyen egyszerre :) Azért van a két kategória mert még nem tudom, hogy mennyi pénzem lesz telefont venni.

    Cyberpunk: Köszönöm neked is. Nem zavar egyáltalán a nagy méret. Jó ha nagyobb és jobban átlátom. "Mindent tud amit csak el lehet várni tőle az 1 magvas készülékek egyik csúcsa." nekem is ez volt az egyik meglátásom, ezért is tetszett meg annyira.

    korpicschess: Köszönöm neked is. Hát nemtudom. A WP7-et nemnagyon ismerem. A telefon úgy álátalában tetszik. A testreszabhatóságról pedig nincsenek nagy igényeim bár így látatlanban kitudja, nem volt még okostelefonom. A "ROM" dolgokkal nem vagyok tisztában. És nem igazán tudom, hogy mi az a főzött ROM a 2X-nél. Mint írtam aggleány-nak, nem tudom még hogy lesz pénzem, ha nem lesz a drágábbra akkor viszont valósznű, hogy az Omnia és a sima Desire közül fogok választani, csak még meg kell ismernem őket.

Aktív témák