Hirdetés

Aktív témák

  • imporno otto

    csendes tag

    Sziasztok!
    Új telcsit vásárolnék. 60-80 k-t szánok rá nagyjából. Általános használatra (szóval szinte minden kellene bele: multis érintőképernyő, min 5 Mpixel fényképező, HSPDA, GPS, 3,5-ös fej/fülhali, telepíthető appok), természetesen garival szeretném megvenni hosszútávra.
    3 fajta telcsit néztem ki. Először a Motorola Defy-t, ez úgy 60 k alatt kapható, ha jól tom. Ma pedig láttam, hogy az SE X10 62 k-ért is volna ( 1,5 év alatt mindössze 130 k-ról ment le az ára) és a Nokia N8 82 k-ért kábé (ezt most nagyon jó vételnek tartom). Márka és op rendszer téren nyitott vagyok. A Samsung Galaxy S-t kicsit drágállottam. És mondjuk 1,5 év múlva nem akarom azt látni, hogy kevesebb, mint féláron árulják ugyanazt a mobilt, amit dicsőségesen kinéztem. :)
    Eddig volt 5 SE/E telcsim, meg 3 Nokia. Most P1 van 3 éve. Nem tartom rossz gépnek, de nehézkes és lassú. Volt egy 9500-asom, de az inkább falba való téglának... Igazából nekem egérmozi a telcsin való videózás/netezés és kínszenvedés a szövegbevitel rajtuk (pedig a 9500 és a P1 sem rossz ezen a téren véleményem szerint). Inkább kikerülhetetlennek tartom ezeket a területeket pl. egy utazás alkalmával.
    Az almás márkán is gondolkoztam, de mivel drága és eléggé zárt rendszer nem ragaszkodom hozzá feltétlenül.
    Mit ajánlanátok? Mi lesz nekem az igazi?

Aktív témák