Hirdetés

Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    blt.62: Én Desiret vagy N8at választanám. SGS-t ezerszer kibeszéltük miért ejteném ki ha 50.000be kerüne is (ha magamnak nézném).

    Egyébként samoled kap hideget-meleget... Én élőben nem láttam, de monitor fronton IPS panelosok játszanak, tévében CRT, könnyen lehet hogy nem tetszene a hallottak alapján.
    Az N97ek kijelzőjét az én telefonom is állítólag lepipálja, szal nem biztos hogy érvadó hogy az milyen...

    Dany007: Légyszíves, ha ne írjuk le ugyanezeket a telefonokat oldalanként 4× le mert a tések (2)naponta jönnek és megkérdik ezt (visszaolvasás nélkül).
    A különösebb kritérium nincs alapján meg pláne... (Én ezek közül a One-t venném, de nálam egyik se játszana ebben az árkategóriában pl; ezért nem ártana pár szempont.)

    Általánosan: Nem tudom egy bizonyos szint felett minek nyáladzanak sokan a felbontásra... Van értelme?Több kraft kell hozzá, oszt jó napot. 3,2"on az nhd is tűéles, nagyítóvl se látok pixeleket, pláne hogy vszínű simított is.

    Dalmayr: Akkor középút, Desire. De ezek közül már csak-csak megy pár teszt és a topicjaik alapján. Kezedbe amúgy egy HD hatalmas lenne, engem nagy férfikézzel is zavar a mérete. Nem telefon, hanem minitablet.

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Aktív témák