Hirdetés

Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Közben egy féloff.
    Faternak megérkezett a 6020as utódja, miután nagy nehezen sikerült meggyőzni hogy megoldjuk azt az autós kihangosítást.

    Ugye monoblokkos, tűrhető üzemidős, könnyen kezelhetős, lehetőleg gps-es és ledes vakus telefont kerestem; C5-00 lett belőle. Tudjuk hogy ebben nem rossz a nokia, és hogy a v3-v5 öt egy kalap alávesszük általában... (ugye főleg utóbbit szeretjük lehúzni, részben joggal, de inkább divatból)
    Szóval hogy halott a symbian? (Nem a jövőjét tekintve.)
    V3ban úgy nézem erős. 600as procival hasít a gép rendesen, hátlap áll mint a cövek (gyárilag alatta a szivacs, normális reteszelés, plusz fémből van), eléggé egyben van a készülék (bár made in finnland). Eljutottunk odáig végre hogy a telepítő cd a memkártyán van (jobb később mint soha), jók a gombok, szemből nem rossz a kijelző (most nagyon diplomatikus voltam).

    Faternak nem okozott gondot a használata, alig kérdezett; vaku alkatrész fényképezéseknél (is) jól jön -ha már csak edof fért bele af nem-, navigációra az utcaneves hanggal egész használható. Q anyjukat, ebbe tudtak gyárilag nagy készenléti órát rakni, ill újra(?) van energiatakarékos mód is (ez v3 feature?).
    A szokásos strapabírást megelőlegezzük a telefonnak; sztem kategóriájában az egyik bestbuy.

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Aktív témák