Hirdetés

Aktív témák

  • picur220

    veterán

    válasz Pumpkinhead #12260 üzenetére

    Most durva leszek, előre elnézést kérek.
    Én a Milestonet választanám, csak a tököm kivan már a sok hülyével. Mert a sok hülye nem ért az androidhoz, taskkillerezik észnélkül, babrálja a rendszert, aztán meg kisírja a fórumba, hogy szar az egész. Persze, hogy az, persze, hogy nem ébreszt, ha lelövöd a clockot! Persze, hogy nem jelez a naptár, ha lelövöd a calendart. Sorolhatnám még... De eddig nem jut el az állatja, csakl addig, hogy szar a Motorola, szar a Milestone, szar az Android. Ha csak átlag userként azokat a progikat teszed rá, amikről tudod, hogy mik, és használod őket, akkor nem lesz gond, nem kell napokat tökölni, hogy használható legyen. Nem főzött ROM-ozol, nem piszkálod, és megy minden ezerrel, szépen.
    N97-et hülyeség venni, N97 minit már kevésbé hülyeség, mivel sokkal jobb telo alapvetően.
    N900-s egy nagy bunkofon, ahogyan azt te is jelezted, méret-tudás arányban nem jó, méretéhez képest kicsi a kijelző. Nézd meg a HD2-t, mondjuk azon nincs QWERTY, de vékony, és szinte pont akkor a kijelző, mint maga a telefon, nincs rajta fölöslegesen 1cm vastag műanyagréteg.

    tariattila: Miért kicsinyíted le? Így minden telefon szép képet csinál, verőfényes napsütés, meg 10%-ára le van kicsinyítve. Jóhogy szép.
    Egyébként szerintem is jobb a Desire! Sokkal!:DDD

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák