Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ASUS ROG Ally
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Manjaro, no ezt megvizsgáljuk, bár úgy rémlik, ez kezdőknek nem ideális. - - -
No, megnéztem kezdő szemmel, elég jól összeszedett a Wiki oldala. Kezdőknek van kitalálva- mondanám az első linkre kattintásig!
Onnantól egy kezdő csak pislog.
Pár hónapos otthoni felhasználóként a Debian oldalán is kezdek eligazodni, megtalálni dolgokat, amik érdekelnek. De ezen az alap szinten már több oldalon is el lehet igazodni, de komoly nehézségek árán.
A különböző dokumentációk, könyvek szintén azoknak mondanak valamit, akik már pár hónapot végigízzadtak az alapok elsajátításával. Én már biztosan tudom használni arra a célra, amire a Win- t használtam itthon, de nem csodálkozom azokon sem, akik feladják az első próbálkozás után.Itt a fórumon se olvastam arról, hogy abszolút kezdőknek milyen írások léteznek a megbarátkozáshoz. Gyaníthatóan nincsenek ilyen írások.
...közben az abszolút kezdő topicon...
kérdés:
"Mélyformázás kéne, dd-ről olvastam, de nem tudom hogyan kéne használni."
válasz:
Terminál: man ddEgy abszolút kezdőnek a dd manual?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest