-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Sziasztok, először is Boldog Új Évet kívánok minden fórumtársnak!
Ezen kívül lenne egy problémám nexus 7re tettem natív linuxot /ubuntu 13.04/ ezen unity van alapból feltettem egy xfcet azóta nem tudok fényerőt állítani csak xbacklightal próbáltam lenne más ötletetek?
Másik kérdés van még egy ilyen nexusom arra pedig feltettem szintén egy natív ubit 12.04et ebben elvileg a legfrissebb tegrás nvidia driverek is integrálva lettek innen van: github.com/gabrielrcouto/nexus7-ubuntu-12-04
Szépen települt is viszont itt nincsen GUI ami nem probléma mert így legalább unityt nem kell törölni viszont nem tudok feltenni más GUIt se mert nem tudok csatlakozni a wifimhez githubos linken írja az illető hogy hogyan állítsam be a wifit:"wpa_passphrase the_name_of_your_wifi_network the_passphrase > wpa.conf
$ wpa_supplicant -B -Dwext -iwlan0 -cwpa.conf"viszont nekem nem csatlakozik hibákat dob tudnátok segíteni hogy mit ellenőrizek mi lehet a megoldás?
És még egy dolog én egy az egyben xfceben gondolkozom esetleg lxdeben gui szinten 13.04re is xfcet raktam és a sebességgel semmi problémám sincsen, de esetleg tudok javasolni valami még használható guit ami kevesebbel is beéri? /mindkét nexusban 1gb ram van/ /és bill+egér kombóra kell gui nem érintőre szóval nem kell kde setb!/*még egy kérdés közben erről a PLASMA ACTIVE 4.0 linuxról tud nekem valaki mondani valamit? milyen alapokból építkezik esetleg ubuntu vagy milyen rendszer ez egyáltalán? Ez is lenne nexusra kipróbálnám ezt is ha erre is lehetne valami xfcet vagy valami normálisabb guit tenni
Előre is köszi!
Itt van pár kép a hibáról mikor csatlakoznék a wifihez:
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest