Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz fungi #2666 üzenetére

    Szia!

    Igen, igen....azért nem kapott negatívabb minősítést, mert végül is a tulaja olyan komoly hibára nem panaszkodott, iIletve olyanra sem, amit említettél.

    Nekem egy elég hasonló IB-250StU3+BH15 házam van, Micro-B aljzattal. Igaz még mondhatni új, de én ilyen csatlakozási, eldobálási problémákat nem tapasztaltam. Illetve pont ennek a kábelét használom a My Passporthoz is, mert a WD féle nem csatlakozik olyan szorosan/ stabilan.
    Enyémben ASM1053 chip van és PID:55AA. Nálad is? Igaz chipet macerásabb megnézni, de a PID-et és UASP mód támogatását, ezen teszt végén található ASMedia infók alapján meg tudod lesni.

    "ez mindenképpen eljön pár év után, vagy azért nem jellemző."

    Sok minden függ attól, hogyan használod, mennyire kíméletesen, nem-e egy gyengébben sikerült terméket fogtál ki stb. Van egy IB-253U3 házam is, amire egy másik fórumtárs nemrég panaszkodott, hogy x ideig jól működött, aztán elkezdte eldobálni a kapcsolatot, nem ismerte fel a gép [link]. Amit garis csere után kapott, az már ok volt [link]. Az enyémmel eddig szerencsére nincsen gond. Tehát lehet ő fogott elsőre egy selejtes darabot.
    De ott volt a Chieftec rack, ami szintén elég jó, viszont a merev kábel és e téren kevésbé előnyös elhelyezés, annak is kikezdte az USB-ajlzatát [link], [link]. Tehát a használaton is sok múlik. :K

    A lényeg, hogy hiába jó, vagy ajánlott egy rack, selejtet, gyengébben sikerültet ennek ellenére is ki lehet fogni. Sajnos a mai tömegtermelésnek ez egy esetleges velejáróra. Minden egyes házból 10-10, vagy több darabot meg nyilván nem igazán kivitelezhető végigtesztelgetni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák