Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Élt két napot.
Igazán nem mondhatja senki, hogy nem értjük a viccet.
Csak nem szeretjük. -
old gray
addikt
Szerinted engem érdekel miért nyitottad a topicot? Lehet, hogy csak azért mert élvezkedsz rajta, és ez neked lelki kielégülést okoz, lehet, hogy csak poénnak szántad, a lényeg: szerintem felesleges topic. Ettől sokkal komolyabb és értelmesebb topicokat zárnak be, ezért bassza a csőröm a hülyeséged; megyek is modikhoz és felteszem a költői kérdést.
Amúgy egyedi 3 rétegű papírt használok, dombormintás betűkkel ráírva: "Gambit".
A válaszaidat mostantól ignorálni fogom, az utolsó szó a tiéd looser.
-
Gambit
őstag
Hmmm, úgy látszik, még ezt sem érted meg. Akkor megpróbálom a te szinteden. Igen, beszóltam. Konkrétan lehülyéztelek. Igen, hülyének tartom azt, aki egy pillanatig is komolyan veszi ezt a topiknyitást egy ilyen nyitó hsz. után. Ez így már érthető a számodra is? Mert sajnos egyszerűbben nem megy. Azért a többség megértette, szóval lehet, hogy mégis neked jár a sajnálat.
Persze, toljad!
-
TexT-BoY
addikt
háát nekünk a szaniter rózsaszín igy megvan kötve a kezünk. vagy fehér vagy rózsaszín papir dukál. Egyszer vettünk sárgát is, borzalmas volt az összkép. Amúgy márkára ha jól rémlik természetesen cewa
.
Bidé meg jó dolog, a saját fürdőmbe befog figyelni. -
Gambit
őstag
válasz
Mrs. Lovett #76 üzenetére
Erre szerintem sokkal praktikusabb a külön illatosító. Vagy az illatosított wc-fertőtlenítő.
-
glutamin
őstag
válasz
concret_hp #53 üzenetére
Autós újságok, néha horgászújság. Már van egy fali tartó is nekik
-
Gambit
őstag
Köszi, hogy ezzel a posttal tanúbizonyságot tettél az intelligenciádról.
Igen, teljesen komolyan gondolom. Mint ahogy szinte éreztem is, ahogy megnőtt az ePenis-em. Azért kicsit sajnállak ám...
dragon: Neked is külön köszi, hogy megtapsoltad. Igaz, hogy rólad mindenki tudja már, hogy sötét vagy, mint az alagút éjjel, de azért jól esik, hogy ezt megerősíted időnként.
-
old gray
addikt
Topicnyitónak: komolyan foglalkoztat, hogy ki milyen wc-papírt használ vagy neked ez egyfajta perverziód? Esetleg ennyire unatkozol? Széklet-elemzés topicot nem akarsz nyitni? Küldök mintát.....
-
Palkó
tag
Maradjunk csak a jól bevált retro dolgoknál.
Cementeszsák, forever ! -
Integra
titán
a lényeg, hogy illatos legyen, selymesen símogassa a seggem, amúgy meg segget kell mosni szarás után, ennyi
a krepto féle dörzsipapír már nem játszik rég óta
-
Gambit
őstag
válasz
Mrs. Lovett #65 üzenetére
Akkor úgy tűnik, ma már a slozipapír is, olyan, mint a kolbász. Addig jó, amíg nem tudod, hogy készül.
-
Mrs. Lovett
tag
Én a Zewa-ra esküszöm, de mivel mostanában igencsak drága, megteszi a Tesco gazdaságos, persze abból is a "jó minőségű" 3 rétegű féle.
De ez lenne az igazi:[link]
Más: a napokban láttam egy műsort ami börtön munkáról szólt, itt Mo-n vették fel, hogy a kedves fegyencek közremüködésével készül egy bizonyos "márkájú" toalettpapír. Nos a higiéniaielőírásoknak nem tudom mennyire lehet megfelelő a "gyár", de volt ott pókháló, széna-szalma meg elég durva piszkos kéz és fekete köröm. Szóval kék-piros csomagolású 4db-os Wc-papírtól kíméljétek magatokat!
-
RexpecT
addikt
válasz
concret_hp #53 üzenetére
Sztem nyiss neki egy új topikot .....
-
jetimokus
tag
Én az alap 1 rétegű aro wc papírra esküszöm. 2 szelet le belőle, félbehajt, és mehet....
A 3 rétegű pihe-puha papírok szerintem inkább csak szétkenik a naftát, minthogy letakarítanák... -
Sipi16
őstag
válasz
concret_hp #53 üzenetére
Csomagküldő katalógusokat... Szerintem a 3 rétegűek a legjobbak. Ha jól emlékszem valami Lambi van most itthon.
-
frame>24
addikt
Ebből is látszik, nem az számít, jó-e a poén, hanem, hogy ki mondja...
Che delusione! -
Tim82
félisten
Ez az egész topik szerintem csak a fogyasztást népszerűsíti. Nem gondoltok a Föld jövőjével, unokáink mit fognak csinálni, ha ti ilyen ütemben pazaroltok?
De van megoldás, csak gyúrni kell rá. [link]
-
concret_hp
addikt
és ki milyen újságot olvas közben?
esetleg keresztrejtvény?
-
Kidus
őstag
Amugy nekem a kutyas jon be, csak a nevet nem tudom.
Cosmo-m meg nincs, csak 1, azt is loptam a hotelbol, kb 8 honapja figyel az asztalon.... lehet azota mar kicsit hianyos -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #42 üzenetére
Ja igen. De ha mégis, arra elég az 1 réteg duplázása. A kétrétegűből nem elég egy kockányi. Annak vékonyabbak a lapjai. Vagy ez csak a Creptonál van így?
-
Ticsi.
csendes tag
Mekkora téma.
De úgy látom van rá igény. -
littlelion21
addikt
De k.rva mód ráértek..
-
Eagl3
veterán
válasz
Winner_hun #40 üzenetére
Szerintem ez függ a széklet állagától is.
-
Winner_hun
félisten
1 rétegű Crepto. A 2 rétegű ritka szar, abból 2 levél kell a normális használathoz. Az egy rétegűből is 2 levél kell, de inkább 2 mint 4.
ps: [KLIKK]
-
Kephamos
addikt
Mit csinálsz, ha már csak 1 lapocska maradt a tekercsen?
Egyszerű! Négyrét hatod a kockát. Letéped a sarkát, de nem dobod el. Ráhúzod a középen lyukas papírt az ujjadra és kikaparod az anyagot. Végül nincs más dolgod, mint a letépett sarkacskával kipiszkálod az anyagot a körmöd alól. -
_ak_
addikt
A marketing pszichológia igen érdekes dolgokat tud szülni, de (sajnos) bizonyított tény, h amin gyerek/baba van vagy esetleg egy kellemes hölgyemény, azt szívesebben vásárolják az emberek, legyen szó akár tejről. Bár még mindig jobb mintha egy maszatos s.seggett nyomnának oda.
-
brownus
veterán
pici off -> sebfosod
-
kavicssli
addikt
Ilyen topic nyitáson már megsem lepődök!Gratula PH!
WTF
-
<NewL>
addikt
ááááá
Pedig elsőnek direkt nem kattintottam a válasz gombra
Ja,és én miért ne reagálhatnék a tiedre?neked nem volt semmi kikötésed!
De inkább elnézést kérek a válaszra! többet nem fordul elő!Ukrajnából importált fél rétegűt használok!
-
Jofi81
őstag
Nekem a Plusban kapható "Touching" márkanevű 3 rétegű kamillás vált be. És még viszonylag olcsó is.
-
nike_
addikt
twollah: IQblaster topic.
-
_az
senior tag
persze, hogy nem kell... de engem már az is zavar, hogy ott van az, hogy lehet!
bár a kiskutyás viszi nálam a pálmát...
tudjuk hogy a kölyökkutyák bundája nagyon bársonyos. és ugye a papírt is úgy reklámozzák, hogy bársonyos.a vicc jut eszembe, mikor az erdőben wc-t építenek és a medve a nyúllal törli ki a seggét...
-
Tv
senior tag
Én általában sima egyrétegűt használok, de azt van hogy 2 vagy 3 rétegűre hajtom össze az átnedvesedés valószínűségétől függően. Persze ezelőtt a távozott matérián precíz sűrűség- és nedvességtartalombecslést végzek.
-
brownus
veterán
jól van az nincs, csak körözés az ujjakkal, mi?
komolyra fordítva a szót, az se mindegy, hogy mennyit használ belőle az ember. lehet pazarlóan, spórolósan ,ha három rétegű akkor széthajtogatni őket és összeragasztva akár többször felhasználva un. a letépett mennyiséget....
-
Gambit
őstag
Nem biztos, hogy a kép arra utal, hogy gyereket kell bele csomagolni. Lehet, hogy azt akarja sugallani, hogy ezzel törölheted a baba s.ggét is, mert olyan puha. Vagy másképpen olyan puha, mint a baba bőre. Engedd szabadon a fantáziád, mert ezzel a papírral megkapod a szabadság érzését is.
-
_az
senior tag
a nap szellemi csúcspontja
erről nekem egy kérdés jut az eszembe. nagyobb üzletekben szoktam ezt látni. van valami márkanév, ami azzal tűnt nekem fel, hogy egy igazi kiskutya (labrador, retriever, ilyesmi) fényképe van a csomagoláson.
mégis hogy jön egy bársonyos kiskutya a wc-papírhoz? olyan puha a papír, mintha egy kiskutyával törölném? nabázze... -
tiv83us
veterán
Orommel fogadtam eme topicot.
Nos az en kedvenc markam a 3 retegu Angel Soft
Amely hardcore seggtorles eseten sem szakad at, mikor a kezfej a legkozelebb talalhato az anuszhoz.
Egyebirant ha a fenti termekben hianyt szenvedek, akkor megteszi Kidus Cosmopolitan magazinja is -
agressiv
addikt
Teljesen mind1 milyen fajta, a lényeg az, hogy ha átszakad akkor moss kezet mielőtt a fikát kezdenéd kapirgálni az orrodból....
-
lorcsi
veterán
a metrós szerintem nagyon jó
sárga 3 rtg és valami minta is van rajtamekkora topic
-
Agyasima
őstag
Most akkor mi ennek a háttere?
-
trassher
addikt
Most mondjam azt mint az egyszeri rendőr hogy a wc-kefe nem jött be?
Szvsz tök mind1 milyen papírral törlöd, nem is értem a sok reklámot ezzel kaccsolatban.A végeredmény a lényeg nem?
Szerk.: Bocs de ezt nem hagyhatom ki. "Megmosod a segged szarásután?....."
-
Gambit
őstag
Nos, a téma adott.
Örömmel tapasztaltam, hogy még nincs ilyen topic, így én most megnyithatom, és ezzel is hozzátehetek pár millimétert az ePenis-emhez.
Akkor lássuk. Én most morana prémium 3 rétegű papírt használok, mert megérdemlem. De biztos jó a zewa is.
Írjátok le ti is, hogy mit használtok naponta, és én majd kommentelem, hogy milyen király.
Köszi a figyelmet!
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PlayStation 5
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- EAFC 25
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest