Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple MacBook
- Notebook hibák
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen hangkártyát vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
Egyik ismerős megkeresett,hogy lecserélné a régi gépét. Ajánlottam neki párat a megadott árig.
Belevettem a listába a Barista szaküzlet által újonnan forgalmazott egykaros PID-es Lelitet.
Képről ezt választotta,de mivel nem ismertem a gépet,mondtam neki,hogy óvatosságból megnézem.De jól tettem! TE ÚRISTEN!
165.000 forintos gép. Gyári PID.
A kar 57-es szűrőket fogad. Leveszem....kb 10deka párizsi érzetre,de lehet sokat mondok. Full fém,mondja a srác. Szegény,nem akartam kiábrándítani...pár milliméter vastag, valami.... érzetre alumínium vagy bakelit fémbevonattal!Oké,kar vissza,óvatosan......puff kb 90 fokot fordítok a karon...ja nem! A géppel együtt! Bazzz....jó ha van 2 kg a gép. Oké....újra....óvatosan,gépre rátart.....éééés NYEKLIK AZ EGÉSZ HÁZ B@..MEG!!! Ilyen nincs!!! és mégis van.
Érted haver?? Látszik,hogy csavarodik,deformálódik,nyeklik az egész!!
Mivel láttam,hogy nem kandikamera,a srác meg nagyon rendes volt,így inkább udvariasan elköszöntem.
"holnap hozom a pénzt és viszem" mondtam lányos zavaromban!Meg sem álltam a a Momenti-ig. GC-a puttonyba! PID bele és örök gép,normális anyaggal!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest