- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smite
tag
Sziasztok!
Múlt héten nekem is megérkezett a GF2-őm. Sokat olvasgattam a fórumot, úgyhogy én is megosztom a tapasztalataim.
A vásárlásról
A telefont a to2c-ről rendeltem, visszatekintve a rendelés nem volt egy sétagalopp.
10.10-én pénteken megrendeltem a telót. Másnap kaptam egy visszaigazolást paypalról. Aztán vártam, de nem történt semmi. Következő hét csütörtökön rájuk írtam, hogy mi a helyzet a rendelésemmel? Erre visszaírtak, hogy bocsi de sajnos nincs raktáron, akarok-e várni, vagy másik modellt venni? Mondom nem kell másik, és megkérdeztem, hogy mikor várható megint GF2? Erre visszaírtak, hogy ma délután megjön, holnap (pénteken) már tudják is postázni. Hmm, ok mondom, akkor várok. Pénteken persze a nagy semmit postázták el. Nem baj, mondom hétvégén úgyse dolgoznak, következő héten majd csak elküldik. Hát nem. Szerdán rájuk írtam, hogy ugyan most már tényleg mi van a rendeléssel, már be is ígérték? Erre visszaírnak, hogy bocsi bocsi, de eddig nem kapták meg a pénzem (aha hát peersze) és elhalasztották a rendelésem de most, hogy már megjött most már majd tudják küldeni.
Ezen a ponton már letettem róla hogy lesz ilyen telefonom, úgyhogy írtam nekik, hogy akkor most visszavonom a rendelésem, és nyomok egy refundot paypalon (ha hazaérek a munkából). Erre pár óra múlva írtak, hogy akkor most kész van a csomag, tudják küldeni, tényleg visszavonom-e a rendelésem?. De mire ezt elolvastam, már el is küldték, úgyhogy akkor megbeszéltem velük, hogy ebben az esetben várom a csomagot.
Szerencsére ezután nem kamu tracking számot kaptam10.22-én elindult a tengeren 10.30-án megérkezett az országba és 11.05-én már kezemben is volt a csomag
A rendelésről még annyit, hogy SG-vel kértem, no packing box-szal és mivel amikor rendeltem ajándékcsomaggal hirdették, kaptam mellé még pár értelmes dolgot és pár gagyiságot isA telefonról
Izgultam, hogy ezek után ne kelljen visszaküldeni a telefont, ezért sokat nyomogattam és teszteltem, elsősorban a gyengeségekre koncentrálva.
Első körben feltettem a Cappa-féle romot. Alapból valami 0.2.5volt rajta. A gyári töltőt mellőztem.
- Az akku az első nap nagyon gyorsan lemerült. Este feltöltöttem 100%-ra és másnap délután 28%-volt. Mondom szuper, de szerencsére pár nap alatt normalizálódott a helyzet. Hétvégén már két napot is kibírt, úgy hogy sokat fényképezgettem vele.
- A GPS-e nem valami acélos. A max pontosság kb. 5m volt amit autóban el tudtam érni vele, de az "énmegyek" így is viszonylag jól elboldogult.
- A fényképezővel világosban egész jó képeket lehet lőni, félhomályban többnyire életlenek a képek, nem árt többször is próbálkozni. De ez az előző telefonomhoz képest mindenképp előrelépés
- A hang számomra nagy csalódás volt. Nagyon promózták, hogy wolfson dac van benne, de én többet vártam tőle. Egy SoundMagic E10 agybadugóssal és egy Superlux 681B fejessel teszteltem. Próbáltam az alap lejátszót és a jetAudio-t is, 320kbps-os mp3-akkal illetve flac-okkal is és a laptopommal illetve a Sansa Clip Plus mp3 lejátszómmal hasonlítottam össze.
Nem szeretek hangosan zenét hallgatni, úgyhogy számomra a hangerő bőven elég volt. Viszont a telefonnak van egy alapzaja (sistereg). Ha megállítom a zenét, akkor átvált recsegésbe, egészen addig, amíg pár másodperc múlva le nem lövi a dac-ot. Ami még nagy negatívum volt, hogy az egyik szám közben betorzította a zongora hangját, a fül- és a fejhallgatóval is. Ezt a Laptopom és az mp3-lejátszóm sem csinálta ugyanezzel a számmal. Összegezve túl sokat nem szabad a telótól várni, a sistergést és a torzítást leszámítva viszonylag rendben van a hangzás, utcára, zajos környezetbe elmegy, de aki minőségben többre vágyik, annak kevés leszA Clipemet sajnos nem fogja kiváltani, mert hangzásban és tisztaságban a kanyarban sincs.
Igazából még ki kellene deríteni, hogy milyen wolfson dac van benne, hátha lehetne javítani rajta valamit egy voodoo sound-dal.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest