Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Javítsuk a Prohardvert! (kiemelt téma)

(#951) Bencom válasza TéKrys (#950) üzenetére

Bencom
(senior tag)

ja, meg sajna nem is mindíg működik:U

nincs MSN-em már ez is baj:(((

(#952) VladimirR válasza Bencom (#951) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

mar hogyne mukodne? Bővebben: link

(#953) Mennyi? válasza Parci (#934) üzenetére

Mennyi?
(fanatikus tag)

Csak egy felvetés:
Mi van akkor a hsz-kel, ha az emberke egy hw-piacos témát, mondjuk a fáradt gőzben nyit meg? És esetleg utána, egy pár hsz után áthelyezi egy mod.

(#954) Moyder válasza Parci (#934) üzenetére

Moyder
(fanatikus tag)

sztem ez nagyon jó ötlet!!:C:C

esetleg még egy feltevés.: azt nem lehetne hogy a hardver piacban mindenki tudja módosítani vagy törölni a saját topicját! és akkor a modoknak is egyszerűbb dolga lenne mert ha egyszerüen más topiccímet akarok vagy szétoffolták a topicomat és zárni akarom akkor nemkellene a moderátorokat zaklatni.

[Szerkesztve]

A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik...

(#955) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

Re: Bővebben: link

''különben az emberek a többit használnák erre is''
Na itt a baj.
10 GOTO IRC/INDEX
EOD

''Inkább az embereket kéne gatyába rázni egy kicsit''
Igen, én is ezt szoktam mondani... aztán mindig eszembe jut, hogy tulajdonképpen milyen keveset is tartok a nevelés mint olyan hatékonyságáról... egy bizonyos kor fölött egyenesen reménytelen. Valaki vagy maga eldönti hogy ''megjavul'', és akkor piszok nagy mázlid van - vagy nem, és akkor lemehetsz hídba, az sem segít.

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#956) Gambit válasza anaqer (#955) üzenetére

Gambit
(őstag)

Igen, de a moderátoroknak nem az a feladata szerintem, hogy nevelgessék azokat, akiket a szüleik nem neveltek, hanem hogy a szabályokat betartassák. Néhányan rendszeresen azért kerülünk összetűzésbe a renitensekkel, mert helyettetek szólunk nekik. Persze mi nem vagyunk modok, így visszadumálnak, és már megy is a hirig. Aztán ha megkapják a végén a ban-t, akkor vagy visszajárkálnak tovább csinálni a fesztivált, vagy mi vagyunk a szemét állatok, akik cseszegetik a népet. Vagy a kettő együtt. Ha ti szólnátok rájuk, akkor minderre nem kerülne sor, mert azt még ők is fel tudják fogni, hogy a visszadumálásnak következményei vannak. Én megértem, hogy ez gyakorlatilag állandó jelenlétet igényel, de más megoldást nem látok.

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#957) Szalma

Szalma
(őstag)

(Esetleg személyes regisztráció..? Gambit kezelhetné... ;] És akkor bannolhatnánk csoportosan a delikvens lakhelyén...)

Szeretettel:
Szalma

ui.: Annyira jó volna, ha az offnak jelölt 'szólások nem tekernék a számlálót!

(#958) Bash válasza Gambit (#956) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Nehogy azt hidd, hogy nem dumálnak vissza. Rám is érkezett már panasz bőven:
Bővebben: link

Egyébként én általában e-mail-en szoktam figyelmeztetni a renitenseket, van erre egy ''formanyomtatvány''-om, az aktuális user-t, topic-o(ka)t és a problémá(ka)t kell csak beírnom. Legtöbbször nem válaszolnak, de van aki leáll vitatkozni, felháborodik... egy kezemen meg tudom számolni hányam válaszolták azt, hogy oké, rendben. :(

http://bashtravel.com/

(#959) Gambit válasza Bash (#958) üzenetére

Gambit
(őstag)

Igen, én sem arra gondoltam, hogy akkor kell rájuk szólni, amikor már balhéznak, mert akkor már úgyis indulatból beszélnek. Hanem az elején, az első jelre finoman, de határozottan leírni, hogy mi a probléma, és kilátásba helyezni a szankciókat. Olyanok meg úgyis mindeg lesznek, akik visszaszólnak, ezt teljesen elkerülni úgysem lehet.

Más. Nem igazán értem a kitiltási politikát a ph-n. Tudtommal az örökös kitiltás örökre szól, talán azért gondolom ezt, mert a nevében is benne van. Technikailag persze nehéz kivitelezni, mert dinamikus ip-vel visszajönnek a gyerekek. De ha nyilvánvalóan olyan jön vissza, akit már egyszer vagy többször örökre kitiltottatok, akkor miért kell megvárni, hogy az a nickje is csináljon valamit? Pl. ő: Bővebben: link Most jött vissza, és a 7-es a nevében nem véletlen. De hozhatnám példának rgb-t is, aki ennél is többször játszotta el ugyanezt. Szerintem jó lenne, ha az örökös kitiltás örökre szólna, és a visszatérőket rögtön ki kéne rakni. Ezzel is nagyobb lenne a rend szerintem.

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#960) VladimirR válasza Parci (#934) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

viszont ez hoz magaval egy kis problemat, ugyanis megiraskor nem adodik hozza, torleskor viszont levonodik, mint pl nala is => Bővebben: link, legalabbis erre gondolok, mas otletem nincs, mitol lehet -5 hozzaszolasa (mondjuk ahogy halad, mire ezt a hsz-t olvasod mar tul lesz a -100-on ;])

(#961) gregorik

gregorik
(senior tag)

másodszor:
nem életbevágó, de pozitív változás lenne, ha a MyBlogban mindenki moderátori joggal rendelkezne a saját blogjában. ez azt is jelentené, hogy engedélyezhetné/megvonhatná a tagok hozzászólásait. van aki azért hagyta abba az érdekesnek indult blogját, mert semmi feedbacket nem kap rá.

ez az újítás sztem sokkal népszerűbbé tenné azt a topikot. persze a számlált hsz-ek számát nem növelné.

(#962) Zordkaszás

Zordkaszás
(senior tag)

Emmegmi? Hiba a mátrixban! :))

█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █

(#963) X-COM válasza Zordkaszás (#962) üzenetére

X-COM
(PH! nagyúr)

valszeg a bannert toló szerverrel volt valami gáz

Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

(#964) _cirmos_

_cirmos_
(őstag)

nekem egy olyan láma javaslatom lenne, hogy a főoldalon, ha egy adott rovat (vga-k, alaplapok stb.) alján lévő három pontra kattintok akkor csak az adott rovat cikkeit listázza ki, ne pedig az összes cikket. szvsz így lenne logikus, a keresést is megkönnyítené ha az ember nem emléxik a cikk címére.

(#965) LeC

LeC
(PH! kedvence)

az jó lenne ha itt jobb oldalt sorokazó, és esetleg már bezárt, vagy inactive topicokat törölni lehetne :)
vagy ezt csak én nem tudom hogy kell? :U

◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

(#966) gLes

gLes
(őstag)
LOGOUT blog

Hallod Parci!

Nagyon szépen hangzik ez Teljes név dolog, de én nem látom nagy jövőjét, a többség úccse tölti ki majd rendesen. Én inkább Egyéb vagy konkrétan Születési dátum vagy hasonló mezőnek látnám több értelmét ;]

Üdv:
gLes :))

(#967) Mr.Skyline válasza gLes (#966) üzenetére

Mr.Skyline
(senior tag)
LOGOUT blog

a születési dátum tényleg nem lenne hülyeség![kép]

''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon

(#968) QuarK válasza LeC (#965) üzenetére

QuarK
(senior tag)

A PH! sütijét kell egy kicsit megeditelned ;)

Documents and Settings\???\Cookies\lec@prohardver[?].txt (fixme)

(#969) DigitXT válasza QuarK (#968) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Próbálkoztam egy kicsit vele, de semmire se mentem vele.:( Más ötlet?:) Mert a felvetés szerintem is hasznos(nak látszik)!:DDD Amúgy ha sikerült volna az editálás, akkor se mondhatnám user friendlynek az eljárást...:D Mellesleg a végén már ki is töröltem a megadott fájlt teljesen, de még mindig tudja az összeset.:F Trükkös!:))

[Szerkesztve]

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#970) QuarK válasza DigitXT (#969) üzenetére

QuarK
(senior tag)

Nincs más ''prohardver'' névvel rendelkező süti? Mert elméletileg ott kéne tárolnia. Amúgy tegnap még nálam quark@prohardver[1].txt néven futott, most már [2]-re változott...

Ennél felhasználó barátibb módszert nem tudok, de esetleg lehet írni egy frontpadet, ahonnan kényelmesen lehet bütykölni... :DDD Már ha van vállalkozó szellemű programozó tágas e vidéken.

Most kipróbálom, műxik-e...

(#971) QuarK válasza QuarK (#970) üzenetére

QuarK
(senior tag)

Hát ez kész. Talán az IE az index.dat-ban valamiféle CRC-t tárol minden cookie-ra, és ha belebütykölünk, akkor irgum-burgum... nekem most szépen kitörölte az egész sütit...

Summa summarum: ne piszkáljátok a sütiket! :DDD

(#972) TéKrys válasza QuarK (#971) üzenetére

TéKrys
(senior tag)

hát igen.egy biztonsági másolat sosem árt6:P

http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

(#973) g4dg3t

g4dg3t
(senior tag)

Kellene egy olyan blockjelzo amiben a szoveg tartalmat nem bantja a RIOS...tehat nem csereli le spec jeleket smilekra stb...Idegesito ha forraskodot masol az ember es a postolt szovegben idiota smilek vannak a kod helyett... :(

Bite my shiny metal ass!

(#974) VladimirR válasza g4dg3t (#973) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

(#975) QuarK válasza VladimirR (#974) üzenetére

QuarK
(senior tag)

Te sem gondolod, hogy pl. egy

[PRE]
...
[/PRE] helyett majd szenyázik...

:)

A titok nyitja egy megnyitott és nyomban be is zárt tag, pl [b]. Egy igazan elvetemult emberke esetleg irhatna egy szkriptet, hogy a szóközöket     -vel töltse fel, és ha smiley detected, akkor trick; de az már jesszusom...

hm, nem is rossz ötlet...

mod. basszus, kezdem elhanyagolni az ékezeteket... :(

[Szerkesztve]

(#976) QuarK válasza QuarK (#975) üzenetére

QuarK
(senior tag)

Ha nem leszek megközve, egy próba:

void I_strncpy( char *dest, char *src, int count)
{
        int    i;
        byte   *b;

while ( *src && count--)
               *dest++ = *src++;
        if ( count)
               *dest++ = 0;
        //
        // tag kiiktatas
        //
        b[i] = 0;
        //
        // Smiley teszt :)
        //
}

nah, műxik, bár ha szöveg után is tab van, azt nem igazan tudja helyesen kezelni (ld. a valtozok deklaralasanal) a nem fix karszelesseg miatt. :)

[Szerkesztve]

(#977) b14

b14
(őstag)

Szerintem legyen +1 olyan, mint a SZOFTVERFEJLESZTÉS, csak az legyen a neve, hogy zárt topicok helye, és ott lesznek, amik már nem érdekesek.
Azért írtam pont a szoftverfejlesztést, mert nem tudom, hogy hogy hívják azokat.
Fórum -> nemtommi -> topic -> hozzászólás
A nemtommit azt hogyhivjak?

''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

(#978) g4dg3t válasza VladimirR (#974) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

Azert erzed hogy ez nem megoldas... :(

Bite my shiny metal ass!

(#979) VladimirR válasza g4dg3t (#978) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

persze, de a semminel tobb
viszont QuarK irt egy progit, amivel ezt-azt be lehet illeszteni a ph-ra => Bővebben: link

(#980) LeC válasza QuarK (#968) üzenetére

LeC
(PH! kedvence)

átírtam (kitörölve ami nem kell) erre most eltünt az egész file...

[Szerkesztve]

(#981) mormota

mormota
(senior tag)

lehetne egy olyan fícsör, hogy bizinyos témákat kiemelté lehetne tenni (külön megjelenne az aktív témák ablakban felül. a user választhatná ki, hogy mi legyen kiemelt téma.
cookikkal meg lehetne oldani.
olyasni féla, mint az utolsó hozzásólásaim dolog, de abban különbözik, hogy míg oda olyan is bekerül, amit nem akar a user, addíg a kiemelt témák közé nem.

Illusztrálok, tehát vagyok

(#982) ReJim

ReJim
(őstag)
LOGOUT blog

nagyon jó lenne ha nem sütiben tárolodna a lista, mert példáúl most is elszált!!! eddig ott volt a 15 vagy mennyi, most nullázódott... miért??
szóval jobb lenne, ha ez nem sütivel lenne megoldva...

a másik pedig az arckép request topkihoz kapcsolódik...
ugye gond volt, hogy minden write only emberke kérdezgette hogy lehet neki is? neki mikor lehet, na most már lehet neki???
szóval ezért a topik ha jól tudom szünetel... erre egy olyan megoldás lenne jó, hogy a topikba csak őstag(?) felett lehessen írni...
azért őstag, mert a esetleg ha valaki még addiktsága elött szeretné megbeszélni hogy milyene legyen, akkor azt megtudja....
no meg... esetleg a kijelölt graf szerkesztők, segítők tudjanak hozzászólni....

szerintem....
de lehet hogy hüjeség.... akkor bocs...

jah, és még valami.... az adatoknál az is szerepelhetne, hogy hova szolt hozzá útoljára, így az illető könnyen megtalálható...
a teljesnév is jó ötlet, igaz nem töltik ki... ezért kötelezővé kellene tenni!
no meg én is támogatnám a születési dátumot...
és lassan azt is hogy az újjonc ne nyithasson topikot... főleg az értelmetlenek kikerülése végett...

</end.?>

(#983) LeC válasza ReJim (#982) üzenetére

LeC
(PH! kedvence)

jobb oldali listád vszeg azért szállt el mert olyan topicba irtál aminek a címében volt ® ™ vagy egyéb fura karakter.
kötelező név+sz.dátum, hát nem tom, sztem sokan fake adatokat adnának meg ha kötelező lenne...
újonc ne nyithasson topicot, kissé radikális, de lehet hogy célravezető lenne.

(#984) ReJim válasza LeC (#983) üzenetére

ReJim
(őstag)
LOGOUT blog

akkor az??:U de akkor azt is le kellene tiltani, mint a smile karkatereket... pl : ) (space nélkül term) topikcímben nem jelenik meg! :( akkor azokat is le kellene tiltani...

</end.?>

(#985) VladimirR válasza ReJim (#982) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

szerintem meg fanatikus tag ne nyithasson topicot, mert csak
az adatok kotelezo jellegui megadasa pedig tenyleg ertelmetlen, hisz egyesek valoszinuleg nem szegyellnenek akkorat hazugni, amekkorat birnak, vagy egyszeruen csak beirni valami baromsagot

(#986) Toness válasza ReJim (#982) üzenetére

Toness
(PH! addikt)

Az újonc ne nyithasson topicot nem lehet célravezető hiszen akkor 52hsz-t kell legyártania hogy indíthasson topicot. Ha belegondolsz akkor 1-2 neadjisten mégtöbb teleszórnák az egész PH!-t az ő X*52hszükkel hogy nyithassanak egy topicot és akkor teljes káosz lenne, szvsz ez nem megoldás, maradjon így ahogy van, a moderátorok úgy is azért dolgoznak hogy ezeket a dolgokat karbantartsák :B

'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair

(#987) ReJim válasza VladimirR (#985) üzenetére

ReJim
(őstag)
LOGOUT blog

jó.. végülis igaz, én is gondoltam rá hogy hülyeségeket írkodnak majd be, de így is írkodnak hülyeségeket, vagy nem tölti ki... nem lényeg.. hagyjuk..
de az e-mailes vissza igazolás jó, vagy nem??
mi az hogy fanatikus tag ne nyithasson topikot???;]
inkább a riosből kellene kitörölni a Bővebben: link-et! és átírni VladimirRra! :P;)

[Szerkesztve]

</end.?>

(#988) ReJim válasza Toness (#986) üzenetére

ReJim
(őstag)
LOGOUT blog

tudom.. de a moderátorok lusták ;););):P

</end.?>

(#989) MarKoo válasza ReJim (#988) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Kikérem magamnak. ;]

(#990) ReJim válasza MarKoo (#989) üzenetére

ReJim
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD

</end.?>

(#991) snt

snt
(senior tag)

Nemtudom volt e már róla szó, de én 2 dolgot javasolnék:

-A topicját a topicnyitó zárhatná, és megjelenne mellette 1 kis lakat ami jelzi
-A jobb oldalra fel lehetne venni kedvenc topicokat, azokat listázná és nem azokat amelyikbe beírtunk... Esetleg lenne egy kis választóvonal és mindkettőt listázná (ha sok van akár egy görgetősávval)

(#992) Bencom válasza snt (#991) üzenetére

Bencom
(senior tag)

hova???:Y
nekem , ha a suliba vagyok, már így sem fér ki, mert csak 800*600-ig bírja a monitor.

így már 1024-nél is oldalgörgetés lesz:U

nincs MSN-em már ez is baj:(((

(#993) snt válasza Bencom (#992) üzenetére

snt
(senior tag)

Én 800x600-ba nyomom így is, és nem zavaró... Felvehetnél kedvenc topicokat és ha sok van, akkor lenne egy görgetősáv és akkor simán kifér.. A másik h nem kell minden szart felvenni és akkor simán kifér :D ;)

szerintem nem lenne rossz, mert cookie törlődik mindig lehet keresgetni a topicokat, így nem lenne gond és kényelmesebb lenne ugrálni a kedvencek között :)

(#994) zfarkas

zfarkas
(senior tag)

Sziasztok!

Nem tudom, volt-e róla már szó, de nekem nagyon jól jönne egy olyan kényelmi funckió, hogy ha valaki egy Ph-s topicot linkel be, akkor a ''Bövebben: link''-re rámenve (a korábbi kétszer aláhúzott szavakhoz hasonlóan) egy kis dobozban megjelenne a topic címe. Nekem ez nagyon tetszene.

Raw Dark Pure

(#995) LeC

LeC
(PH! kedvence)

kedvenc topicok menü (törlés/hozzáadás funkcióval) tényleg okos dolog lenne :)

(#996) The Creature

The Creature
(kvázi-tag)

Nemtom, h mondták e már mások, de nekem leállt a számlálóm, ami a hsz-eket számolja... nem mintha úgy nagyon zavarna, de azért mégis :D szeretnék már ph addikt lenni, és új avatart csinálni :DD
köszi :B

[Szerkesztve]

''Nem te vetted el, én adtam neked..''

(#997) MarKoo válasza The Creature (#996) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Csekkold le az aláírásom. :U

(#998) I_Am válasza The Creature (#996) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha a hardver piacba irsz, akkor azt már nem számolja a motor.

Avatar dolog meg szünetel, szóval ráérsz még. :)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#999) The Creature válasza MarKoo (#997) üzenetére

The Creature
(kvázi-tag)

oks, köszi szépen!!! akkor majd máshol is aktivizálom magam ;)

(#1000) The Creature válasza I_Am (#998) üzenetére

The Creature
(kvázi-tag)

mind1 majd csak egyszer lesz egy yo kis avatarom... :( pedig már van 1-2 kép amit szívesen betennék, de akkor majd csak fél év, év múlva...

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Javítsuk a Prohardvert! (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.