Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Javítsuk a Prohardvert! (kiemelt téma)

(#451) d-boy válasza Calogero (#450) üzenetére

d-boy
(senior tag)

Ok, de más még nem kérte ezt? :)

If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.

(#452) Cathfaern válasza d-boy (#451) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Emlékeim szerint nem :) Egyébként nem hülyeség, már én is akartam javasolni.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#453) d-boy

d-boy
(senior tag)

Na akkor javasoljad :)
Én nem azt akarom, hogy egyedi képem legyen, hanem lehessen több képből választani.

If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.

(#454) b0unCe

b0unCe
(senior tag)

en is javaslom a kerese funkcio boviteset. Mert igy pl lehet csak a hwpiacban keresni, vagy csak a szakmai topikokban.

''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged

(#455) d-boy válasza b0unCe (#454) üzenetére

d-boy
(senior tag)

Jaja, ezt én is támogatom.

(#456) robci

robci
(kvázi-tag)

Huhh, most nem fogom végigolvasni az egész topicot, de lenne egy kérdésem. Hogy lehet az adott téma uccsó hozzászólására ugrani még a topicválasztó képernyőrül? Mert szvsz nekem nagyon hiányzik és így mindig jelölhetem ki, hogy hanyadik hozzászólásokig szeretnék menni. Vagy meg lehet vhol fordítani a hozzászólások listázásának időrendi sorrendjét?

''Peace cannot be achieved by force. Only by understanding.''

(#457) Gambit válasza robci (#456) üzenetére

Gambit
(őstag)

A blokk melletti két nyilacska ezt csinálja.

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#458) róland

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia Parci!

Szép-szép, hogy az aktív tagokat időrendi sorrendben listázzátok ki, de 100 tag fölött bajos egy-egy embert megkeresni, itt van-e.

Lenne pár ötletem:

1./ Lehessen a listázást abc sorrendben is kérni (választani).
2./ Később azt is jelezhetné a rendszer, hogy az adott tagnak mely topik(ok)ban volt(ak) az utolsó hozzászólása(i).
3./ Az e-mail címét is megjeleníthetné a rendszer, úgy mint a tag modulban.
4./ esetleg lehetne rá lehetne keresni, hogy aktív-e valaki. (Vagy mikor volt itt utoljára.)

Tudom, hogy ez már a chat felé megy, de néha kérdeznék valakitől valamit s elég bajos megkeresni az e-mail címét.

[Szerkesztve]

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#459) róland

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Látom, hogy ha az aktív tag ablakban egy névre kattintok, akkor megjelenik a tag ablak.

De a rákeresés még mindig hiányzik.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#460) Vki

Vki
(tag)

Jó,akkor ide is betolom azt nagy képemet! ;] A legjobb javítás a PH!-n:
Ha moderátor lehetek!!Nem azé,de ténleg!Én az ilyenekben komoly vagyok!! :D
:DDD

[Szerkesztve]

Nemigaz,hogy mindig,mindenki csak útálni tud engem... :(

(#461) divot válasza Vki (#460) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lassan eléred, hogy egy bannal javítsák a moderátorok a Prohardvert.

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#462) faster válasza Vki (#460) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Ha sokáig folytatod ezt az értelmetlen hülyeségek irkálását, akkor rövid úton ki fognak rúgni. Ha nincs érdemi mondanivalód, akkor inkább csak olvasgasd a fórumot.

(#463) KovacsUr válasza Vki (#460) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

Vegyél vissza a nagy képedből, vagy divotnak lesz igaza.

So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.

(#466) Fr4G

Fr4G
(senior tag)

Megkérdezhetem a hozzászólásom törlésének okát?
(Már csak azért is, hogy tudjam mit tartsak be, annak ellenére, hogy többször is elolvastam az Alapelveket)

[Szerkesztve]

(#467) I_Am válasza Fr4G (#466) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Honnan lett törölve?

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#468) Str8 sk8r válasza I_Am (#467) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...464...465...:DDD

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#469) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hello! Nekem olyan ötletem van a ph javításával kapcsolatban, hogy amikor x válasz y üzenetére olvasható, akkor az üzenetére fölémenve jelenjen meg kis szövegbuborékban az eredeti üzenet, úgytom van ilyen lehetőség html-ben igen igen látom is mint a sile-knél, ha fölémegyek valamelyik fölé akkor megjelenik a kódja.. szerintem ez hasznos lenne...

(#470) Panther válasza vtechun (#469) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Az azért nem jó, mert kb. duplájára nőne tőle a HTML-kód. (Parci írta még régebben, és igaz.)
De ha ráklikkelsz az üzenet számára, akkor új ablakban megnyílik neked az, hogy mire ment a válasz.

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#471) vtechun válasza Panther (#470) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kár...pedig jó lenne...

(#472) jjander

jjander
(újonc)

biztosan fel lett már hozva a dolog csak gondoltam hátha nem...

arról lenne szó hogy kb. másfél éve regeltem egy jander felhasználót ide anno egészen sok dolgot sikerült megbeszélnünk pár emberrel. de azóta nem jártam a fórumon és hát a jelszóra nem emléxem és nem a szokásosak közül van az biztos :) így most nem tudok belépni jander-ként. nem mintha zavarna csak jobb lenne.

az is lehet hogy én vagyok figyelmetlen és túlságosan másnapos hogy megtalájam a jelszó felejtés gombot/linket... de ha tényleg nincs akkor sztem nem lenne rossz 5let...

köszi és bocsi ha sokadik voltam :D

If practice makes perfect, and nobody's perfect... why practice? ;)

(#473) t|-|om! válasza Panther (#470) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

De ha ráklikkelsz az üzenet számára, akkor új ablakban megnyílik neked az, hogy mire ment a válasz.

Ezt nem is tudtam! :DDD

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#474) mormota

mormota
(senior tag)

lehet volt már, de opera alatt nem igazán kóser a kinézete a dolgoknak:

értem ezalatt: a főoldalon em jelenik meg semmi középen (cikkek, hirek)
a menü felül középen nem igazán kezelhető, mert a reklámcsík félig bele van csúszva a menübe

opera 6.05 win-es

[Szerkesztve]

Illusztrálok, tehát vagyok

(#475) Bash válasza mormota (#474) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

7.54 alatt tökéletes. Refresh sem oldja meg a problémákat?

http://bashtravel.com/

(#476) mormota válasza Bash (#475) üzenetére

mormota
(senior tag)

1: mondom windózos,
2: nem:(

(#477) Bash válasza mormota (#476) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Szerinted a 7.54-s milyen? Ez a legújabb elérhető Opera Windows-ra, illetve van egy 7.60 Preview 1-s is.

(#478) tildy válasza mormota (#476) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Miért ilyen régi operát használsz?Tudom hogy magyar de inkább töltsd le a legujabbat, es toltsd le mellé a magyar nyelvi fájlt is (aminek a pontos helyére spec most nem emlékszem, de otthon nekem megvan...)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#479) mormota válasza tildy (#478) üzenetére

mormota
(senior tag)

nemtudtam, hogy magfyarba cask régebbi van... sorry korrigálom máris a dolgokat

(#480) tildy válasza mormota (#479) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na ja, magyarban csak régi van, googleen keress rá a magyar nyelvi fájl opera szavakra.
Én linux alatt is felraktam és tökéletes.Szóval töltsd le az angol 7.54es operát.Lehetőleg javaval:)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#481) mormota válasza tildy (#480) üzenetére

mormota
(senior tag)

máris az újat használom, és jó.:)

köszönöm a felvilágosítást

(#482) tildy válasza mormota (#481) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bővebben: link
A teljes magyarítás!!! Súgóval!!!

Bővebben: link

(#483) jjander válasza tildy (#482) üzenetére

jjander
(újonc)

szia Tildy!

Te sem tudod honnan tudnám megszerezni a régi jander jelszavamat itt?

If practice makes perfect, and nobody's perfect... why practice? ;)

(#484) Bash válasza jjander (#483) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Írjál mail-t Parci-nak: Bővebben: link, ő talán tud segíteni.

(#485) SuBeR53_ válasza Bash (#484) üzenetére

SuBeR53_
(fanatikus tag)

a moderátorok csak banolni tudnak?:F

(#486) Cathfaern válasza SuBeR53_ (#485) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az adatbázishoz nem férünk hozzá. Így pl. az adatlapokhoz/jelszókhoz/stb-khez sem.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#487) inkab

inkab
(fanatikus tag)

Miért nem jelenik meg job oldalt az ''utolsó hozzászólásaim''-nál az a totyik amibe írtam. :F Eddig megjelent, a régebiek ott is vannak, de azutolsó 5-6 nincs! :((

(#488) lamadou

lamadou
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem lehetne, egy olyan funkció, hogy csak akkor küldenek e-mailt ha egy bizonyos ember írt a topicba? Mert pl. lehet, hogy én beszélgetek/vitatkozom valakivel, de más is van a topicban, csak engem nem igazán érdekelnek csak a vitapartnerem hozzászólásai.

(#489) VladimirR válasza lamadou (#488) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

folytassatok mail-ben a vitat

(#490) lamadou válasza VladimirR (#489) üzenetére

lamadou
(senior tag)
LOGOUT blog

Az egy dolog, hogy ketten vitatkozunk, de lehet, hogy mást is érdekel. Ez a fórum(egyik) lényege.

(#491) VladimirR válasza lamadou (#490) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

jaja, ez a forum egyik fo lenyege, de te fentebb leirtad, hogy mas velemenye/hozzaszolasa nem erdekel...:F

(#492) t|-|om!

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Találtam 1 kicsi ám de bosszantó hibát Firefox 0.9.3-mal:

Modemesek bocs! :B

[Szerkesztve]

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#493) DonLeo válasza lamadou (#488) üzenetére

DonLeo
(őstag)

Akkor csak azt olvasd el amit a vitapartnered írt.

''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''

(#494) Pet_i

Pet_i
(senior tag)

Lassú ma a PH! Mi történt?:F

[Szerkesztve]

(#495) kamikaze boci

kamikaze boci
(őstag)
LOGOUT blog

Ha az ''Alaplapok'' rovatban a ''FŐOLDAL''-ra kattintok, csak frissít.

[Szerkesztve]

egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

(#496) lac019

lac019
(tag)

Biztos kérdezték már, de nem lehetne a fórumoknál, hogy mutatatná az utolsó hozzászólásomtól? Vagy a felhaszálónévre rákeresni?

[Szerkesztve]

(#497) gerlaip

gerlaip
(őstag)

Szeretném megkérdezni, hogy lesz ill. lehet-e olyen funkció, amivel a korábbi hozzászólásaimat meg tudnám nézni. (Nem akarok a konkurens hwsw-vel példálózni, de ott pl elég bő az ilyen szolgáltatások száma)

cybervakond

(#498) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az megoldható lenne-e, hogy hozzászólás nélkül valaki valamelyik topicot tudja upolni, mondjuk óránként?

Szvsz ez jó ötlet lenne, s nem lenne annyi az up hozzászólással terhelt topic...

(#499) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Cikkeknél, pl.: Bővebben: link
Felül a legörgíthető sáv mellett levő ''opciók'' rész közvetlenül a legörgíhető sáv mellett helyezkedik el, míg IE alatt jobb szélen.

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#500) Bash válasza Elrood (#499) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Minden cikknél és hírnél így van? Frissítés nem oldja meg?

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Javítsuk a Prohardvert! (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.