Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Javítsuk a Prohardvert! (kiemelt téma)

(#401) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Két dolog.

Az egyiket szerintem már mondtam, a másikat meg lehet, hogy más említette.
1. Ha szerkesztem a hozzászólásomat, és az a topic 229. oldalán van pl. akkor elküldés után az első oldara dob vissza. Miért?

2. Jobb oldalt az utolsó hozzászólásoaim listában lévő linkekben nem lehetne tárolni a hozzászólásom számát is, hogy arra rákattintva azt az oldalt nyissa meg, amelyiken a hozzászólásom van?

Aki hülye, haljon meg!

(#402) Zoltán

Zoltán
(őstag)

Na, asszem Én is maradtam ami voltam. De miért jó ha elfogadom (beixelem) az alapelveket az ú jadatlapon? (Módosítani nem akarok semmit)

[Szerkesztve]

http://just-tea.hu

(#403) Cathfaern válasza Zoltán (#402) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ugyebár azt elvileg akkor ikszeled be, amikor regisztrálsz :) Csak mivel te korábban regisztráltál (mint ahogy ez be lett vezetve), ezért kvázi utólag kell beikszelned.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#404) Zoltán válasza Cathfaern (#403) üzenetére

Zoltán
(őstag)

''utólag kell beikszelned.'' -dehogy kell! ;]

http://just-tea.hu

(#405) Cathfaern válasza Zoltán (#404) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor utólag ikszelheted be :)

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#406) VladimirR válasza Zoltán (#404) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

dehogynem kell ;] - ugyanis maskent nem tudsz modositani :P

(#407) Out

Out
(őstag)

lehetne olyan szolgaltatas a PH!-n, hogy online segitseg... olyanra gondolok hogy az egyen feltelepit a gepere egy vnc servert, es a PH!-n levo kinevezett ''sarga angyalok'' megprobalnak a hibat megkeresni az illeto gepen... lehet hogy hulye otlet, de igy a munkaido vegen csak ilyenek jutnak eszembe :)

Commodore Plus/4 --- The home computer with built-in professional software

(#408) F1DO

F1DO
(fanatikus tag)

Kérem szépen! Indítványozom hogy végre fordítva legyen a topichozzászólások listázása!!! Azaz időrendben az utolsó hozzászólás legyen legfelül, ne kelljen már állandóan a gördítősávban lescrollozni a hosszabb hozzászólásoknál!
Szerintem ez egy nagy segítség lenne, engem legalábbis eléggé idegesít ez a dolog. Kérem überelni eztet!!! Thanks!

"Ha minden ésszerû lenne a földön, akkor nem is történne semmi érdekes..."

(#409) Out válasza F1DO (#408) üzenetére

Out
(őstag)

ilyen mar van :) a blokk mellett van ket nyil, felfele es lefele, hasznald oket :D

(#410) divot válasza F1DO (#408) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha az utolsó hozzászólásaid mellett (alig) látható fehér nyilakra kattintasz, az nem jelenti a probléma megoldását :F :D

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#411) L3zl13 válasza Out (#407) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Minden tiszteletem a PH-soké, de én nem engedném egy ismeretlennek, hogy turkásszon a gépemen. Ki vállalná a felelősséget a szolgáltatásért?

Mellesleg tudod mi lenne a leggyakoribb kérdés?
Hogyan kell feltelepíteni/beállítani stb a VNC-t. :DDD

Aki hülye, haljon meg!

(#412) Out válasza L3zl13 (#411) üzenetére

Out
(őstag)

akkor csak en vagyok ilyen naiv, hogy ha mar itt valaki moderator/hazigazda, vagy valamilyen kinevezett egyen, akkor az nem fogja magat lejaratni olyannal, hogy masokat megkarosit?

(#413) Cathfaern válasza Out (#412) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hmm...én biztos nem vállalnék el ilyet. Hogy miért? Xy. kér segítséget. Én megpróbálok segíteni neki. Sikerül vagy nem. Erre pár óra múlva jelentkezik, hogy ''Szemét Cathfaern vírust rakott a gépemre''. S mondjuk tényleg van ott egy vírus. Na most hogyan bizonyítom, hogy nem én raktam oda, hanem már alapból is ott volt, vagy ő rakta fel utólag? Sehogy. És bár szívesen segítenék, de ahogy írod, nem járatnám le magam (tudom, de más kontexusban írtad)

(#414) Out válasza Cathfaern (#413) üzenetére

Out
(őstag)

hat mivel az illeto latna mindent hogy te mit csinalsz, ez nem fordulhatna elo szerintem.... de persze ertem amit mondasz, talan majd egy jobb vilagban probalkozom ujra :)

(#415) L3zl13 válasza Cathfaern (#413) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Igen, ez a másik fele. Vagy ne adj isten véletlenül okoz(ol) kárt...

Aki hülye, haljon meg!

(#416) tr00p3r

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemtom, hogy volt-e már ilyen igény, mert lusta vagyok végig olvasni az olvasmányt, de nem lehetne esetleg felhasználó név szerint is topikot keresni???

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#417) L3zl13 válasza tr00p3r (#416) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Nem tudom, volt-e, de soxor lett volna már rá szükségem...

Aki hülye, haljon meg!

(#418) tr00p3r válasza L3zl13 (#417) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ugye ugye? még 1 szavazat a ''felhasználó szerinti keresésre''!!!

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#419) Bazsesz

Bazsesz
(őstag)

Nekem lenne egy picike kis ötletem. Mi lenne, ha az Utolsó hozzászólásom mező tényleg az utolsó hozzászólásra mutatna?

Tegyük fel, hogy írok egy topikba, ahol az #523 számozást kapja. Két nap múlva ránézek a topikra, és már 1500 hsz van benne. Akkor kezdhetem átnyálazni, hogy melyik is volt az én hsz-em. Ha szerencsés vagyok, tudom egyből, ha nem, akkor nem.

Mennyire lenne ez bonyolult kivitelezni? És ki hogy áll az ötlethez?

Üdv: balu

''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

(#420) L3zl13 válasza Bazsesz (#419) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Fönt a 401-ben ugyanezt írtam. :DDD

Aki hülye, haljon meg!

(#421) Predator666

Predator666
(fanatikus tag)

Nem tom, hogy mondták-e már , de kéne saját pofáját letépő smiley és a falat kaparó + rá lehetne keresni az emberekre. Az uccsó az fontos is lenne.

Kivettem, mert volt, kit zavart.

(#422) Bazsesz válasza L3zl13 (#420) üzenetére

Bazsesz
(őstag)

Tényleg, jólvan, pár hetecske kimaradt a PH!-ból :D

''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

(#423) Cathfaern válasza Bazsesz (#422) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A 401-es hsz tegnap született ;]

(#424) Out

Out
(őstag)

minden adatmodositaskor bekell pipalni az alapelvek elfogadasat, kicsit zavaro bar aki nem modositja percenkent annak nem szamit :)

(#425) Bazsesz válasza Cathfaern (#423) üzenetére

Bazsesz
(őstag)

De én akkor még önkívületi állapotban voltam a boldogságtól, hogy itthon lehetek, nem a kórházba :D Meg amióüta öregszek vak vagyok, süket vagyok és félrebeszélek, szal innentől vitatkozz velem ;]

Üdv: balu

(#426) Sianis válasza anaqer (#398) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem mondtam, hogy én vetettem fel, nem is olvastam bele a fórumba! Nem mondtam, hogy alattam kell névjegyezni csak azt, hogy jó lenne ha lenne...de semmi reagálás csak a leszúrás..köszönöm

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#427) Flashy

Flashy
(PH! kedvence)

idézőjelet tartalmazó topikcímre nem lehet keresni?
pont a PH! ''rangok'' topikra kerestettem rá valakit és nem találta. aztán én sem, mert a kereső sem :) ha ezen nem lehet változtatni akkor a topik nevéből valaki moderálja ki az idézőjelet légyszi, segítene. Bővebben: link

http://flashy.blog.hu

(#428) [amne] válasza Flashy (#427) üzenetére

[amne]
(senior tag)

Valóban, én is épp le akartam ugatni hogy miértnem tudja megkeresni, mikor rájöttem hogy nekem se ment ;] manuálisan kellett kikereseni.

מת(נ)יהו

(#429) Trak

Trak
(PH! addikt)

Nálam most tünnek el a jobb oldalon a topikok, amikhez utoljára hozzászóltam...
Érdekes.
Nem, nem töröltem a cookie-kat:)

[Szerkesztve]

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#430) I_Am válasza Trak (#429) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De az explorer lehet, hogy 30 nap után automatice törli?:U

[Szerkesztve]

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#431) Trak válasza I_Am (#430) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Elvileg nem.... de explorernél soha nem lehet tudni:)

szerk.: hehe, a windowsom még nincs 15 napos sem, nemhogy 30 napos:DD

[Szerkesztve]

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#432) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem tudom valaki említette-e már de jó lenne egy üzenő rendszer,olyasmi ami a hwsw-n is van.Leagalább a hardware piacon belűl!

(#433) Trak válasza I_Am (#430) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Most szintén kitörlődtek az utolsó hsz.-eim...
Írtam ebbe a topikba:
Bővebben: link

És utána már csak ez az egy volt ott...

(#434) I_Am válasza Trak (#433) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

; vannak karakterek amik ilyen jelenséget okoznak.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#435) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Rudi hol van manapság?

(#436) Trak válasza I_Am (#434) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Aszittem már javítva lett...

(#437) I_Am válasza Drizzt (#435) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Rudi éppen nyaral.

(#438) Bencom

Bencom
(senior tag)

Van egy ötletem!

Mi lenne, ha a rangok úgy lennének sorolva, hogy (mondjuk) 30napig új tag valaki, egy évig tag, azon felül régi tag. ezen felül kiosztható lenne egyes cselekedetekért a nagybetüs rang. a hsz/nap, az azt jelenti, hogy regelése óta naponta átlagolva hány hsz-t írt.

Táblázat: 1-3hsz/nap 4-7hsz/nap 8-.. hsz/nap
új tag : . . újonc. . . . . . újonc . . . . . lelkes újonc
tag kategória: kvázi tag . tag . . . . . . fanatikus tag
régi tag: . . senior tag . . .őstag . . . . gudlike (?)
nagybetüs tag: PH!addikt .PH!kedvence. PH!nagyúr

Szerintem jó ötlet, és nem is olyan bonyolult.

Nos?

nincs MSN-em már ez is baj:(((

(#439) moonman

moonman
(Jómunkásember)

nemtom volt-e már ötlet a hozzászólás-preview. ha nagy marhaságot írok, még előtte kiderüljön, ne legyen szerkesztve szerkesztve szerkesztve :)

a másik, hogy ne kézzel kelljen a kódokat begépelni. gondolok itt arra, hogy kijelölöm a link-ként beszúrt szövegrészt és rákattintok az [URL] nyomógombra, mire linkké válik (elejére-végére biggyeszti az [ L ] [ /L ] kódokat). hmm? :)

ennél láttam ilyen fícsöröket: Bővebben: link

Sent from my Windows Phone

(#440) Bencom válasza moonman (#439) üzenetére

Bencom
(senior tag)

Ne reménykedj!
Én eddíg ezt hatszor)ha nem többször) vetettem fel, de reagálás még nem történt... Pedig gondolok itt a félkövérdőltaláhúzott betűformázásra, linkelésre és smileykre egyaránt...

De azért sok sikert...

(#441) anaqer válasza Bencom (#438) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Nem jó. Ez pont ellene dolgozna az eddigi törekvéseknek (t.i. hogy a rang minél kevésbé függjön a HSZ-ok számától). Mégis, milyen... maflaság már, azt büntetni ha nem *termelsz* naponta X hozzászólást...? :U

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#442) Bencom válasza anaqer (#441) üzenetére

Bencom
(senior tag)

Átlag lenne, és egy (pl) 3éves átlagot nehéz megváltoztatni egy nap alatt...

Mellesleg a rangok azok maradnak, de a többi adat az nem számít véglegesnek, hiszen csak példaként írtam...

(#443) anaqer válasza Bencom (#442) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Akik miatt egyáltalán változtatni kell, azok nem három évben gondolkoznak.

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#444) Lala6

Lala6
(őstag)

Olvasgattam az új cikkeket és szúrja valami a szemem, ez itt ni: Miért nem lehet magyarul írni? Persze felette odavan írva magyarul is. Vagy akkor miértnem rögtön kínaiul írjátok, hamarosan ugyis özönlenek ide mégtöbben..., vagy teszemazt németük. A német is van olyan elterjedt itthon, mint az angol.
Most nem arról van szó, hogy mit ''magyarkodok'' itt, de nem egyszerűbb lenne(és jobban is mutatna) magyarul írni, és akkor fölé sem kéne semmit odabiggyeszteni az angolul nem tudóknak.

Konfigom: http://lala.digiportal.hu

(#445) Cathfaern válasza moonman (#439) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az előnézet nem hülyeség, azzal egyetértek. Bár az az egy [Szerkesztve] feliratba nem hal bele senki (több meg nem lesz, mert ki lehet törölni, ugyebár).

De azt a nyomogatós dolgot egyszerűen képtelen vagyok megérteni. Ha gépelek, akkor egyszerűbb (gyorsabb) beütni ezt a pár karaktert, mint elvinni a kezem a bill.-től az egérig, s azzal kattingatni. Szvsz persze.

(#446) Kiss67

Kiss67
(senior tag)

Sziasztok. Nem tudom hogy jo hejen írok-e. Az a helyzet hogy hiába jelölöm be hogy küldjön mailt a rendszer ha hozzászolnak a témához, nem küld.

Ézs. 43:10 -- 70/3389484

(#447) róland válasza Lala6 (#444) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csatlakozom hozzád. Sőt, kifejezetten ''magyarkodok''. Igenis itthoni fórumozóknak írjuk/írjátok ki magyarul amit ki akartok írni.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#448) d-boy

d-boy
(senior tag)

Sziasztok

Néhány új arcképpel nem lehetne bővíteni a választékot? :U

If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.

(#449) Bencom válasza d-boy (#448) üzenetére

Bencom
(senior tag)

Írd meg az
Arckép Request című topicba...(ctrl+c/ctrl+v a címet be a keresőbe...)

(#450) Calogero

Calogero
(PH! addikt)

Javaslatom Hogy kereseskor kulonbozo forumokba is lehessen keresni.
Ha Pl kereses temaja ''9800Pro'' akkor belehessen allitani hogy csak a VIDEOKARTYAK forum temai kozott keressen.

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Javítsuk a Prohardvert! (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.