Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Javítsuk a Prohardvert! (kiemelt téma)

(#151) válasza (#146) üzenetére

(PH! addikt)

#146?

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#152) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Jó lenne egy olyan keresó ahol userekre lehet kereseni.Sokszor volt már hogy kerestem valakit de nem találtam a topicját!

(#153) Pet_i válasza ToBeY (#152) üzenetére

Pet_i
(senior tag)

Igen, még1 szavazat erre, ez jó lenne!:)

(#154) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Operával (7.51) összecsúszik egy kicsit a PH!:

Bővebben: link

Ha nyomok egy frissítést, akkor helyre ugrik, és úgy néz ki, ahogy kell neki.

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#155) Elrood válasza Elrood (#154) üzenetére

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, most vagy kijavította valaki, vagy a 7.52-s operában nincs ez a hiba:).

Szerk.:
Felül már nincs hiba, de alul mindig így összecsúszik.

[Szerkesztve]

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#156) Elrood válasza Elrood (#154) üzenetére

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Hát mégse tűnt el a hiba:(

(#157) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

azt nem lehetne megoldani, hogy jobboldalt az utolsó hozzászólások között más színnel (mondjuk feketén) szerepeljenek azok a témák, amikhez más hozzászólt már az én hozzászólásom óta? csak ötlet. ha volt már, bocs, akkor még egy szavazat erre.

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#158) t|-|om! válasza peterkeT (#157) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Igen, ez szerintem is nagyon jó 5let mert én is mindíg visszalesek hogy történt e már valami! :D Ezt támogatom! :U

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#159) válasza peterkeT (#157) üzenetére

(PH! addikt)

Nézd meg a #69-t, illetve #65-t, bár az utóbbi nem pont erről szól.

#146? még mindig senki??

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#160) Sianis

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tök jó! Az utolsó hozzászólás lett az első, így mindíg friss a van elől!

Pont ma akartam szólni, hogy így legyen, de látom valaki megelőzött!

ÉLJEN!

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#161) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

Ha szabadna kérnem, a villogó nyilat a ''Hazai Pálya'' link előtt cseréljétek valami kevésbé szembántóra ( = statikusra ). (Pl.: >>> HAZAI PÁLYA <<<, vagy találjatok rövidebb címet és mehet a főoldal / hírek / ... linksorba.)

[Szerkesztve]

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#162) Bencom

Bencom
(senior tag)

Hé valaki!
Nem lehetne újra megcsinálni azt, hogy lehessen változtatni a nick nevet?

Lásd az aláírásom második sorát:U

nincs MSN-em már ez is baj:(((

(#163) Out

Out
(őstag)

Esetleg azt nem lehetne megoldani hogy az utolso hozzaszolasaim megjelenjenek barmelyik gepen amelyiken belepek a PH!-ra, ne csak azon amelyiken begepeltem oket? Ha, ez mar felvetodott akkor bocsi :D

Commodore Plus/4 --- The home computer with built-in professional software

(#164) blise

blise
(tag)

sziasztok!

az lenne a kérdésem, hogyha az oldalról sereznék nyomtatni pl egy forum szövegét, miért nem a fő framet nyomja a nyomtató, elméletileg be lehetne álliani, gyakorlatilag nem lehet...
van valakinek vmi ötlete, hogy ezt hogyan lehet egyszerűen megoldani?
lehet volt már róla szó de én keresővel nemigen talátam hasonlót
szval ne kiméljetek...

''A katona, ha vki mozog annak szalutál,ha valami nem mozog, azt odébb viszi, ha nem lehet odébb vinni, akkor lefesti...''

(#165) válasza Out (#163) üzenetére

(PH! addikt)

Hát, ha jól tudom ez jelenleg sütikkel van megoldva, szóval bajos lenne, esetleg úgy ha a szerver tárolná, az utsó hszeidet, de ennyit szerintem nem ér meg.
Vagy hogy mennyit ér meg majd eldöntik a Házigazdák(Parci).

(#166) t|-|om! válasza Bencom (#162) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Ja most lesem, hogy már nem lehet! Bocsi!

[Szerkesztve]

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#167) Bencom válasza t|-|om! (#166) üzenetére

Bencom
(senior tag)

Ez van.

Mi az a harcművész?:F?:F?:F

Mióta van ilyen/hány hsz?
Ez nekem eddig ismeretlen volt...

(#168) t|-|om! válasza Bencom (#167) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Parcitól megkaptam ezek miatt:
- Bővebben: link
- Bővebben: link

[Szerkesztve]

(#169) Tithian

Tithian
(őstag)

:Y, megjult a főmenü:Y
Szerintem túl apróak a betűk.

</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."

(#170) róland

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali Parci!

Csak egy kérés: Már van aktív tagok listája, de megcsinálhatnátok, hogy amikor megnézem valakinek az adatlapját, akkor megjelenítse azt is, hogy épp aktív-e az a személy.

Egy későbbi időpontban pedig lehetne valami azonnali üzenetküldő félét összehozni, ami mondjuk az állapotsorba, vagy a címsorban kiemelt színnel felhívná a tag figyelmét arra, hogy valaki szeretne vele kapcsolatba lépni.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#171) escie

escie
(őstag)

lehet mondta már valaki...
de a ph!-nak miért nincs ilyen kis logója, ami ott jelenik meg, ahol beírod a böngészőbe, hogy prohardver.hu.
illetve attól balra...
(ööö, érthető volt?:) )

így talán jobban fel lehet fogni mire gondolok:
<link REL=''icon'' href=''/favicon.ico''>
(ez a head részben van...
egy másik oldal forrásából emeltem ki... [hup.hu] )

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#172) Socket370

Socket370
(lelkes újonc)

szerk

[Szerkesztve]

Socket

(#173) Parci válasza peterkeT (#157) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajnos ez túl komplikált (nagyon erőforrásigényes).

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#174) Parci válasza escie (#171) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Rondán néz ki a logónk ott, kipróbáltuk.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#175) X-COM

X-COM
(PH! nagyúr)

BLOG:

csak egy kérdés, rss? :)

Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

(#176) Parci válasza X-COM (#175) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Huhh... lehet róla szó idővel, ha tényleg olyan fontos az :).

(#177) X-COM válasza Parci (#176) üzenetére

X-COM
(PH! nagyúr)

nem állítom, hogy fontos, csak amiket néhanapján olvasgatok, azok tudnak rss-ben is, arra mindenképpen jó, hogy egyszerűnn észrevenni az új bejegyzést, mert ha jól gondolom, akkor ez a ''bal oldali'' sávban nem jelenik meg a témák között.

majd a blogolók/blogolvasók nyilatkoznak a kérdésben.

[Szerkesztve]

Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

(#178) gro0ms válasza Parci (#20) üzenetére

gro0ms
(senior tag)

Parci nekem a javítsuk a MyBLOGot a PH!n-ban annyi ötletem lenne, hogy lehessen kommentálni az egyes írásokat. Ne úgy, hogy az látszódjon amikor az ember először olvassa, hanem a válasz helyett lenne mondjuk egy hozzászólások az adott blog írójához. Így kissé interaktívabbá lehetne tenni a dolgot.

iMacem van. Na akkor most mi lesz?

(#179) escie válasza Parci (#174) üzenetére

escie
(őstag)

...kár...
nomindegy, ennyi hiányozzon csak az oldalból. :)

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#180) Bencom válasza t|-|om! (#168) üzenetére

Bencom
(senior tag)

Nem értem...
Az első topic annyiból áll, hogy:GRATULA!!!!!!, és ilyenek...
Bár nem olvastam végig...

(#181) Pet_i válasza Bencom (#180) üzenetére

Pet_i
(senior tag)

Hát olvasd végig és kiderül! :)

(#182) lesaux válasza Bencom (#180) üzenetére

lesaux
(PH! kedvence)

Bakker, Bencom, az első topic legelső hozzászólásában le van írva. Ha már a cím nem egyértelmű számodra.

Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

(#183) Calogero

Calogero
(PH! addikt)

Nalatok mukodik a kereso, mert nalam nem :(

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#184) Gambit válasza Calogero (#183) üzenetére

Gambit
(őstag)

Nálam müxik, a hiba az ön készülékében van...

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#185) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

#161? Fura, mintha egy ideig jó lett volna, de most megint villog... :(

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#186) Gambit válasza anaqer (#185) üzenetére

Gambit
(őstag)

Ha nem szólsz, én észre sem veszem, hogy villog! :D Miért zavar annyira?

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#187) Parci válasza anaqer (#185) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hétvégétől keddig villog, és azért teszi ezt, hogy felhívja a figyelmed, hogy új anyag érkezett a rovatba -- a rovat cikkei ugyanis nem jelennek meg a standard cikk folyamban a főoldalon..!

(#188) erhas01

erhas01
(tag)

udv:
egy apro eszrevetel.
az uj hozzaszolas, ok, beteszi az utolsonak pl 1034.
amikor frissitem a topicot kiirja hogy mar 1039 nel tart. a szamlaloval kijelolom az utolsot, ahogy eddig es az 1034 nel tovabb nem jut a topic. sot a gorgeto sem (1034), holott a topicnal mar 1039 nel jar.
megprobaltam ujra akkor is.

a forumtema szetcsuszas nalam is jelentkezett, a ''torzs'' reszen. #amne
op. uhu linux galleon.

szemelyes velemeny:
engem kifejezetten zavar barminemu rekram villogasa.
keres: meg lehetne oldani pl a hazai palya kettos nyila ne villogjon? mindig elolvasom, ebben az esetben is le kell vennem a kepek megjeleniteset az oldalrol.
a villogas helyett lehetne esetleg mas pl kek szinnel meg feketevel ha mar megtalalta vki, ne pirossal, a monitoromrol ketszinu!
koszonettel
udv: erhas01

(#189) erhas01 válasza erhas01 (#188) üzenetére

erhas01
(tag)

udv:
nem akartam ujat irni, megis kellett!
1. nem mukodott a mod.
2. amiert javitani akartam:
a topic hozzaszolasom a gianni3.0 #2034, a topicban meg #2039 es a szama
es mind a ketto az utolso.
udv: erhas01

(#190) anaqer válasza Parci (#187) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Értem. Majd megpróbálom valahogy átvészelni a kritikus időszakokat.

Gambit
röviden megmagyarázni most nem tudom, hosszan meg benne van minden designról szóló rönyvben hogy a villógó dolgok vonzzák a tekintetet.

(#191) MUŁĐER válasza Parci (#187) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

nem akarok kötekedni,de engem is zavar ez a villogó cucc.Nem lehetne máshogy megoldani?

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#192) Gambit válasza anaqer (#190) üzenetére

Gambit
(őstag)

Szerintem engem azért nem zavar, mert elég nagy felbontást használok (1280), és így tényleg alig veszem észre azt a kis villogó izét. Azt tudom, hogy a villogó, meg mozgó dolgok vonzzák a tekintetet, de ez meglehetősen lassan villog. Még mindig jobb, mintha scrollozna! ;)

(#193) Gambit

Gambit
(őstag)

A MyBlog Indult és Utolsó oszlopa el van csúszva. Remélem, Parci érteni fogja mit akarok mondani, mert lehet, hogy én nem érteném... :B

[Szerkesztve]

(#194) gro0ms

gro0ms
(senior tag)

Tényleg el van csúszva ;) táp. Parci, mikorra ejted majd meg a színvilág módosítást kb? :D Kiváncsi vagyok, milyen szineket találtok ki...

(#195) gro0ms

gro0ms
(senior tag)

Még azt szeretném mondani, hogy sztem a BLOGban a megjelenített szövegekek sorrendjét meg lehetne fordítani, hogy a legfrissebb legyen legfelül. Így aki rendszeresen olvassa a blogokat, nem kell keresgélnie. :) Tudom, hogy ezt nem tart sokáig megcsinálni :DDD

(#196) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Full adatbázis újraépítés volt, mindenkitől szori, remélhetőleg most gyors lesz -- egy darabig :).

(#197) Trak válasza Parci (#196) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Most gyors... így hajnalban:DD

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#198) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

Van annak valami különösebb oka, hogy a HSZ-író panel öt perce nem középre, hanem balra van igazítva...? :F

(#199) aDM|RaL^

aDM|RaL^
(őstag)

nekemis... most oldalt van, szerintem jobb középen, ha ez direkte módosítás, ha bug akkor csak szóltam:)

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

(#200) &rush

&rush
(lelkes újonc)

Nem reklam, de a klikkeles utan fogadott latvany lenyugozott
BMP
JPG

Mindössze annyi törtent, hogy a ''Komplett gep elado'' linkre kattintottam, igaz, közben az eger el lett mozditva. De nem mertem reprodukalni, mert qrva jol nez ez igy ki.

OS+Explorer
Win2k+ Mozilla 1.6 (About Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; hu-HU; rv:1.6) Gecko/20040113) Win200

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Javítsuk a Prohardvert! (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.