Üdv! Az előző belépésemhez képest megváltozott a hsz-ek sorrendje. Eddig ha beléptem egy topikba a legelső hsz volt felül, most pedig a legutolsó van ott. Hol lehet ezt visszaállítani mert nagyon zavaró. Köszi: Zs
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
toboz
(lelkes újonc)
![[kép] [kép]](http://www.cdgrab.hu/images/forumokba/phsorrend.jpg)
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

toboz
(lelkes újonc)
Köszi!

Bencom
(senior tag)
RE: kéretik az uccsó hozzászólások számát 15-ről legalább 20-ra emeln!
THX!
nincs MSN-em már ez is baj:(((

Gambit
(őstag)
Azt nem lehetne megcsinálni valahogy, hogy ne lehessen egy hsz-en belül tucatni szmájlit használni? Mostanában úgy szórják az emberek, mintha fizetnének érte. Vagy csak engem idegesít 10-20 darab tapsolós, ugrálós, gurulós szmájli olvasás közben?! Ráadásul egyre több olyan hsz születik, amiben nincs is semmi más, csak 10 szmájli, ráadásul vegyesen össze-vissza jelentésekkel. Nem értem, hogy ez miért jó egyeseknek.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
Az iq-juk a bányászbéka segge alatt van 
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Sanya
(PH! kedvence)
Parci!
lehetne egy kérésem/kérdésem?
ebben a topicban volt egy moderátori hozzászólás, és bezárta a topicot.
Bővebben: link
azt akarom megtudni, hogy ez végre végleges lett-e, és nem lehet több új localtopicot nyitni, mert akkor ezt bele lehetne írni az alapelvekbe
(ennek nagyon örülnék
))

Gambit
(őstag)
Jogos, és még nem is túl következetesek, mert twollah lokáltopicját nem bántják, pedig szóltam: Bővebben: link
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

Vangelis
(PH! kedvence)
Hát soha nem leszünk túl a 30e-n

Bencom
(senior tag)
monydjuk haastanyai topicot nem kéne nyitni, de monnyok a nyiregyiben nincs semmi rossz!
úén Kemecsei vagyok, és van három (vagynégy) kemecsei fórumtársam is, mégis a nyiregyibe írok

gregorik
(senior tag)
nem életbevágó, de pozitív változás lenne, ha a MyBlogban mindenki moderátori joggal rendelkezne a saját blogjában. ez azt is jelentené, hogy engedélyezhetné/megvonhatná a tagok hozzászólásait. van aki azért hagyta abba az érdekesnek indult blogját, mert semmi feedbacket nem kap rá.
ez az újítás sztem sokkal népszerűbbé tenné azt a topikot.

Bencom
(senior tag)
lehetne egy ''UP!'' gomb, ami ugyanazt eredményezné ,mint az Uppolás, csak nem növelné sem a hsz-számot, és nem is generálna hsz-t, csak felhozná a témát, mintha írtak volna bele...

Gambit
(őstag)
Nem lenne jó szerintem. A piacon mindenki nyomná mint süket a csengőt, aki meg nincs itt, annak elsüllyedne a topicja.

Bencom
(senior tag)
de lenne benne ''Anti-OFF System'', ami már jobban tetszik

turho
(őstag)
Amennyiben nézné a rendszer, hogy mondjuk 1 adott topicban hányszor lett használva az a bizonyos UP /bár a kettő helyett én 4-5-öt engednék/24 óra/.
xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

Gambit
(őstag)
Mi a túró az az Anti-OFF System?

Bencom
(senior tag)
mi?
most én azt mondom, hogy vannak szétuppolt topicok, és ez megakadályozandó, lenne egy varázsgomb.
van aki azért uppol ,mert növeli a hsz-számot

escie
(őstag)
nojó, de csak kétszer lehetne naponta nyomkodni...
nem rossz ötlet szvsz...
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

Bencom
(senior tag)
az, amiért te küzdessz, mikor ilyesztgeted az újonvokat (és engem)
nincs több OFF hsz Systemnek is mondhatnám

Bencom
(senior tag)
jaja... lenne hozzá limiter, és attól függetlenül, hogy ki nyomta meg...a témához lenne számítva.

Gambit
(őstag)
Jó, de ehhez elég rendesen bele kéne nyúlni a rendszerbe Parcinak, annyit meg nem ér szerintem.
Bencom: Nem az a napi 2 up a legzavaróbb off... Ráadásul a repülős topicod kivételével én inkább csak a piacon láttam, oda meg úgyis csak az megy aki venni akar valamit.
[Szerkesztve]

Bencom
(senior tag)
de ha már most úgyis elég sok újítás van a láthatáron, jobb ezeket egyxszerre megcsinálni, és így időben is ''gazdaságosabb''.

Bencom
(senior tag)
de ha valaki venni akar valamit, nem azt fogja nézni, hogy mi aktív, hanem azt, hogy mi szerepel a keresőben...
Mellesleg köszi
, nem tehetek róla, hogy modell ügyben nem tudok előrébb jutni

Gambit
(őstag)
De most azért írni egy csomó php kódot, hogy ne legyen néhány up a piacban, hanem gombnyomásra jöjjön fel a topic? Gondolkozz már el, hogy ez aránytalanul nagy munka a hasznosságához képest! De mindegy, majd Parci megmondja úgyis.
Ha valaki venni akar valamit, úgyis átnéz több érintett topicot, nem csak a legfelsőt.
[Szerkesztve]

Bencom
(senior tag)
igaz, úgyis ő dönt mindenről, úgyhogy enm érdemes ezen vitatkozni
Ezt leírtam én is
barátod : a kereső...
[Szerkesztve]

demy
(kvázi-tag)
sok ember túlzásba viszi az aggodalmakat...

Bencom
(senior tag)
ezt azért nem kelllett volna!
ha nalni akar, hogy moderátor legyen, az magánügy, de nem is hiszem ,hogy csak ennyit akar![;]](/dl/s/v1.gif)
de ha sikerül neki, te nem leszel

Gambit
(őstag)
Elkéstél, már banolták.
done..
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
egyrészt tényleg komplikált, másrészt bármit csinálnék, meg lehetne kerülni. akkor jönne az ''upika'', meg a ''fel'', stb.
a napi hozzászólásszámot pedig - egyelőre - nem akarom limitálni. egyszerűbb a piacot száműzni az aktív témákból és onnantól senki sem látja az up-okat.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Gambit
(őstag)
Stornó, visszaengedték!
Ilyet még nem láttam, ezt is megértük... 
Parci: Köszi a bővítést, jól jött!

Bencom
(senior tag)
dankeschön!
mostantól semmilyen piacos fórumba írt hozzászólások nem számítanak a user hozzászólásszámánál.

MarKoo
(VIP)
Uh. Ez várható volt.
Jól tetted, de sajnálom hogy ilyenhez kellett folyamodnod. 

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Biztos nagy hülyeséget kérdezek, de az megoldható lenne, hogy a jobb oldalt levő uccsó 20 hsz-ből lehessen kitörölni? De ne új hsz-ekkel
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

DigitXT
(PH! kedvence)
Ez engem is érdekelne, pl. most ha egy időközben lezárt topik bezavar ott...
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

gozso
(senior tag)
Üdv!
Ne haragudj hogy zavarok, engedd meg, hogy én is elmondjam a véleményem.
Nem lehetne az megoldani, hogy semmiféle rang ne legyen itt a Ph-n? Hidd el, magyar mentalitás, de az emberek nagy része minél fontosabbnak szeretné látni magát, mégha csak egy fórum keretein belül is. Az avatarokkal ugyanez a helyzet, véleményem szerint.
A piacos hozzászólások nem fogják emelni a hszt...hmm..nem lehet hogy innentől kezdve más topicck lesznek majd teli off-okkal? Tény az, hogy innentől kezdve a piac meg fog ''tisztulni''. Bár az emberek egy része ide más miatt jár... A kulcs az adok-veszek, másoknál a pénz a mozgatórugó...
Nem lehet majd, hogy egyre-másra fognak nyílni a különböző témák a Fáradt Gőzben?
Avatar helyett mondjuk megjelenhetne a tag neve, kissé nagyobb méretben, rang helyett pedig a reg ideje? Esetleg az is hogy az illető éppen on- avagy offline e?
Véleményem szerint sokat egyszerűsödne a dolog...
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt

marcee
(PH! addikt)
Szia Parci!
Feltenném újra egy régebbi kérdésem, hátha eddig nem láttad ![;]](/dl/s/v1.gif)
''Nem lehetne valami FAQ szerűséget építeni a fórum motorba, amit komolyabb témákhoz lehetne fűzni, megjelenne a linkje jobb oldalon és teszemazt a fanatikus/senior tagok szerkeszthetnék. Nagyon zavaró, hogy 500-1000 hsz-t már nem hajlandóak elolvasni a népek, de még csak meg sem próbálják, a hsz-szám láttán és ezért nagyon gyakran merülnek fel ugyanazok a kérések.
(péel, pio108 topic, booktype állítgatás, meg hackkelt fw-k miatt 10 hsz-enként megkérdezik ugyanazt, erdooke (
) leírná egy oldalban amit tudni kell az íróról és akinek az elég nem cseszi szét a témát)''
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

VladimirR
(PH! nagyúr)
van egy ilyesmi, csak joideje ''halott'' (meg paran beleoffoltak, de az megoldhato)
Bővebben: link
es a tarstopicja Bővebben: link
es elobbit kokemenyen moderalni kellene
[Szerkesztve]

marcee
(PH! addikt)
Ezek azért halottak, mert semmit nem érnek! 
Amire én gondolok, az _szerkeszthető_/_aktualizálható_ és megjelenik az adott topic mellett.
Pont azért nem olvasgatnak a népek mert türelmetlenek, nem fognak nekiállni keresgélni.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

vjannus2
(fanatikus tag)
nem tudom milyen újitás történt a ph motorba de avat-browserel nem tudok hozzá szólni a fórumhoz csak böngészni tudum

Bencom
(senior tag)
moderátor lettél
Gratula
!

TéKrys
(senior tag)
Csak úgy kíváncsiságból: mi kell ahhoz h valaki Moderátor legyen? vagy hamarabb avatnak boldoggá mint moderátorrá?
[Szerkesztve]
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

Bencom
(senior tag)
Bővebben: link asszem ebben minden benne van.

TéKrys
(senior tag)
Lenne egy olyan javítási ajánlásom (ha volt már, vagy értelmetlen akkor bocsi, ha még nem és elgondolkodtató akkor 1 Hip Hip HURRÁ nekem
) szóval: az utolsó hsz-nál nem lehetne-e eltárolni azt is h hányas számú volt is az az utolsó hsz. Mert néha írtó nehéz visszakeresni h hol is szóltam én utoljára hozzá.
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

Sanya
(PH! kedvence)
ebben benne lennék énis. ati9550-et válallnám

Bencom
(senior tag)
ja, és azt is lehetne, hogyx a topicot időközben nem zárták e, vagy nem törölték...