Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Javítsuk a Prohardvert! (kiemelt téma)

(#901) toboz

toboz
(lelkes újonc)

Üdv! Az előző belépésemhez képest megváltozott a hsz-ek sorrendje. Eddig ha beléptem egy topikba a legelső hsz volt felül, most pedig a legutolsó van ott. Hol lehet ezt visszaállítani mert nagyon zavaró. Köszi: Zs

[Szerkesztve]

(#902) PPeter válasza toboz (#901) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[kép]

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#903) toboz válasza PPeter (#902) üzenetére

toboz
(lelkes újonc)

Köszi!

(#904) Bencom

Bencom
(senior tag)

RE: kéretik az uccsó hozzászólások számát 15-ről legalább 20-ra emeln!

THX!

nincs MSN-em már ez is baj:(((

(#905) Gambit

Gambit
(őstag)

Azt nem lehetne megcsinálni valahogy, hogy ne lehessen egy hsz-en belül tucatni szmájlit használni? Mostanában úgy szórják az emberek, mintha fizetnének érte. Vagy csak engem idegesít 10-20 darab tapsolós, ugrálós, gurulós szmájli olvasás közben?! Ráadásul egyre több olyan hsz születik, amiben nincs is semmi más, csak 10 szmájli, ráadásul vegyesen össze-vissza jelentésekkel. Nem értem, hogy ez miért jó egyeseknek.

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#906) Winner_hun válasza Gambit (#905) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az iq-juk a bányászbéka segge alatt van :D

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#907) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

Parci!

lehetne egy kérésem/kérdésem?

ebben a topicban volt egy moderátori hozzászólás, és bezárta a topicot.
Bővebben: link

azt akarom megtudni, hogy ez végre végleges lett-e, és nem lehet több új localtopicot nyitni, mert akkor ezt bele lehetne írni az alapelvekbe

(ennek nagyon örülnék:))))

(#908) Gambit válasza Sanya (#907) üzenetére

Gambit
(őstag)

Jogos, és még nem is túl következetesek, mert twollah lokáltopicját nem bántják, pedig szóltam: Bővebben: link

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#909) Vangelis

Vangelis
(PH! kedvence)

Hát soha nem leszünk túl a 30e-n:)

(#910) Bencom válasza Sanya (#907) üzenetére

Bencom
(senior tag)

monydjuk haastanyai topicot nem kéne nyitni, de monnyok a nyiregyiben nincs semmi rossz!
úén Kemecsei vagyok, és van három (vagynégy) kemecsei fórumtársam is, mégis a nyiregyibe írok:U

(#911) gregorik

gregorik
(senior tag)

nem életbevágó, de pozitív változás lenne, ha a MyBlogban mindenki moderátori joggal rendelkezne a saját blogjában. ez azt is jelentené, hogy engedélyezhetné/megvonhatná a tagok hozzászólásait. van aki azért hagyta abba az érdekesnek indult blogját, mert semmi feedbacket nem kap rá.

ez az újítás sztem sokkal népszerűbbé tenné azt a topikot.

(#912) Bencom

Bencom
(senior tag)

lehetne egy ''UP!'' gomb, ami ugyanazt eredményezné ,mint az Uppolás, csak nem növelné sem a hsz-számot, és nem is generálna hsz-t, csak felhozná a témát, mintha írtak volna bele...

(#913) Gambit válasza Bencom (#912) üzenetére

Gambit
(őstag)

Nem lenne jó szerintem. A piacon mindenki nyomná mint süket a csengőt, aki meg nincs itt, annak elsüllyedne a topicja.

(#914) Bencom válasza Gambit (#913) üzenetére

Bencom
(senior tag)

de lenne benne ''Anti-OFF System'', ami már jobban tetszik:DDD

(#915) turho válasza Bencom (#912) üzenetére

turho
(őstag)

Amennyiben nézné a rendszer, hogy mondjuk 1 adott topicban hányszor lett használva az a bizonyos UP /bár a kettő helyett én 4-5-öt engednék/24 óra/.

xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

(#916) Gambit válasza Bencom (#914) üzenetére

Gambit
(őstag)

Mi a túró az az Anti-OFF System?

(#917) Bencom válasza turho (#915) üzenetére

Bencom
(senior tag)

mi?:F
most én azt mondom, hogy vannak szétuppolt topicok, és ez megakadályozandó, lenne egy varázsgomb.

van aki azért uppol ,mert növeli a hsz-számot:(

(#918) escie válasza Gambit (#913) üzenetére

escie
(őstag)

nojó, de csak kétszer lehetne naponta nyomkodni...
nem rossz ötlet szvsz...

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#919) Bencom válasza Gambit (#916) üzenetére

Bencom
(senior tag)

az, amiért te küzdessz, mikor ilyesztgeted az újonvokat (és engem):DDD
nincs több OFF hsz Systemnek is mondhatnám:DDD

(#920) Bencom válasza escie (#918) üzenetére

Bencom
(senior tag)

jaja... lenne hozzá limiter, és attól függetlenül, hogy ki nyomta meg...a témához lenne számítva.

(#921) Gambit válasza escie (#918) üzenetére

Gambit
(őstag)

Jó, de ehhez elég rendesen bele kéne nyúlni a rendszerbe Parcinak, annyit meg nem ér szerintem.

Bencom: Nem az a napi 2 up a legzavaróbb off... Ráadásul a repülős topicod kivételével én inkább csak a piacon láttam, oda meg úgyis csak az megy aki venni akar valamit.

[Szerkesztve]

(#922) Bencom válasza Gambit (#921) üzenetére

Bencom
(senior tag)

de ha már most úgyis elég sok újítás van a láthatáron, jobb ezeket egyxszerre megcsinálni, és így időben is ''gazdaságosabb''.:)

(#923) Bencom válasza Gambit (#921) üzenetére

Bencom
(senior tag)

de ha valaki venni akar valamit, nem azt fogja nézni, hogy mi aktív, hanem azt, hogy mi szerepel a keresőben...:U

Mellesleg köszi:(((, nem tehetek róla, hogy modell ügyben nem tudok előrébb jutni:(

(#924) Gambit válasza Bencom (#922) üzenetére

Gambit
(őstag)

De most azért írni egy csomó php kódot, hogy ne legyen néhány up a piacban, hanem gombnyomásra jöjjön fel a topic? Gondolkozz már el, hogy ez aránytalanul nagy munka a hasznosságához képest! De mindegy, majd Parci megmondja úgyis.

Ha valaki venni akar valamit, úgyis átnéz több érintett topicot, nem csak a legfelsőt.

[Szerkesztve]

(#925) Bencom válasza Gambit (#924) üzenetére

Bencom
(senior tag)

igaz, úgyis ő dönt mindenről, úgyhogy enm érdemes ezen vitatkozni:U

Ezt leírtam én is:U
barátod : a kereső...:D

[Szerkesztve]

(#926) demy válasza Gambit (#887) üzenetére

demy
(kvázi-tag)

sok ember túlzásba viszi az aggodalmakat...

(#928) Bencom válasza demy (#926) üzenetére

Bencom
(senior tag)

ezt azért nem kelllett volna!:U
ha nalni akar, hogy moderátor legyen, az magánügy, de nem is hiszem ,hogy csak ennyit akar;]
de ha sikerül neki, te nem leszel:DDD

(#929) Gambit válasza Bencom (#928) üzenetére

Gambit
(őstag)

Elkéstél, már banolták.

(#930) Parci válasza Bencom (#904) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

done..

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#931) Parci válasza Gambit (#924) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

egyrészt tényleg komplikált, másrészt bármit csinálnék, meg lehetne kerülni. akkor jönne az ''upika'', meg a ''fel'', stb.

a napi hozzászólásszámot pedig - egyelőre - nem akarom limitálni. egyszerűbb a piacot száműzni az aktív témákból és onnantól senki sem látja az up-okat.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#932) Gambit válasza Gambit (#929) üzenetére

Gambit
(őstag)

Stornó, visszaengedték! :F Ilyet még nem láttam, ezt is megértük... :(

Parci: Köszi a bővítést, jól jött!

(#933) Bencom válasza Parci (#930) üzenetére

Bencom
(senior tag)

dankeschön!:)

(#934) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

mostantól semmilyen piacos fórumba írt hozzászólások nem számítanak a user hozzászólásszámánál.

(#935) MarKoo válasza Parci (#934) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Uh. Ez várható volt. :U Jól tetted, de sajnálom hogy ilyenhez kellett folyamodnod. :U

(#936) Kalandor válasza Parci (#934) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:C

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#937) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Biztos nagy hülyeséget kérdezek, de az megoldható lenne, hogy a jobb oldalt levő uccsó 20 hsz-ből lehessen kitörölni? De ne új hsz-ekkel

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#938) DigitXT válasza Winner_hun (#937) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Ez engem is érdekelne, pl. most ha egy időközben lezárt topik bezavar ott...:)

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#939) gozso válasza Parci (#934) üzenetére

gozso
(senior tag)

Üdv!
Ne haragudj hogy zavarok, engedd meg, hogy én is elmondjam a véleményem.
Nem lehetne az megoldani, hogy semmiféle rang ne legyen itt a Ph-n? Hidd el, magyar mentalitás, de az emberek nagy része minél fontosabbnak szeretné látni magát, mégha csak egy fórum keretein belül is. Az avatarokkal ugyanez a helyzet, véleményem szerint.
A piacos hozzászólások nem fogják emelni a hszt...hmm..nem lehet hogy innentől kezdve más topicck lesznek majd teli off-okkal? Tény az, hogy innentől kezdve a piac meg fog ''tisztulni''. Bár az emberek egy része ide más miatt jár... A kulcs az adok-veszek, másoknál a pénz a mozgatórugó...
Nem lehet majd, hogy egyre-másra fognak nyílni a különböző témák a Fáradt Gőzben?
Avatar helyett mondjuk megjelenhetne a tag neve, kissé nagyobb méretben, rang helyett pedig a reg ideje? Esetleg az is hogy az illető éppen on- avagy offline e?
Véleményem szerint sokat egyszerűsödne a dolog...

fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt

(#940) marcee válasza Parci (#934) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

Szia Parci!
Feltenném újra egy régebbi kérdésem, hátha eddig nem láttad ;]
''Nem lehetne valami FAQ szerűséget építeni a fórum motorba, amit komolyabb témákhoz lehetne fűzni, megjelenne a linkje jobb oldalon és teszemazt a fanatikus/senior tagok szerkeszthetnék. Nagyon zavaró, hogy 500-1000 hsz-t már nem hajlandóak elolvasni a népek, de még csak meg sem próbálják, a hsz-szám láttán és ezért nagyon gyakran merülnek fel ugyanazok a kérések.
(péel, pio108 topic, booktype állítgatás, meg hackkelt fw-k miatt 10 hsz-enként megkérdezik ugyanazt, erdooke (;]) leírná egy oldalban amit tudni kell az íróról és akinek az elég nem cseszi szét a témát)''

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#941) VladimirR válasza marcee (#940) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

van egy ilyesmi, csak joideje ''halott'' (meg paran beleoffoltak, de az megoldhato)
Bővebben: link
es a tarstopicja Bővebben: link

es elobbit kokemenyen moderalni kellene

[Szerkesztve]

(#942) marcee válasza VladimirR (#941) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

Ezek azért halottak, mert semmit nem érnek! :)
Amire én gondolok, az _szerkeszthető_/_aktualizálható_ és megjelenik az adott topic mellett.
Pont azért nem olvasgatnak a népek mert türelmetlenek, nem fognak nekiállni keresgélni.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#943) vjannus2

vjannus2
(fanatikus tag)

nem tudom milyen újitás történt a ph motorba de avat-browserel nem tudok hozzá szólni a fórumhoz csak böngészni tudum:(((

(#944) Bencom válasza MarKoo (#935) üzenetére

Bencom
(senior tag)

moderátor lettél:Y

Gratula:C!

(#945) TéKrys válasza Bencom (#944) üzenetére

TéKrys
(senior tag)

Csak úgy kíváncsiságból: mi kell ahhoz h valaki Moderátor legyen? vagy hamarabb avatnak boldoggá mint moderátorrá?:DDD

[Szerkesztve]

http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

(#946) Bencom válasza TéKrys (#945) üzenetére

Bencom
(senior tag)

Bővebben: link asszem ebben minden benne van.

(#947) TéKrys

TéKrys
(senior tag)

Lenne egy olyan javítási ajánlásom (ha volt már, vagy értelmetlen akkor bocsi, ha még nem és elgondolkodtató akkor 1 Hip Hip HURRÁ nekem :B) szóval: az utolsó hsz-nál nem lehetne-e eltárolni azt is h hányas számú volt is az az utolsó hsz. Mert néha írtó nehéz visszakeresni h hol is szóltam én utoljára hozzá.

http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

(#948) Sanya válasza marcee (#940) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

ebben benne lennék énis. ati9550-et válallnám

(#949) Bencom válasza TéKrys (#947) üzenetére

Bencom
(senior tag)

ja, és azt is lehetne, hogyx a topicot időközben nem zárták e, vagy nem törölték...:U

(#950) TéKrys válasza marcee (#940) üzenetére

TéKrys
(senior tag)

de sztem erre valók a keresők. Csak persze kevesen használják (lusták)

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Javítsuk a Prohardvert! (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.