Firefox itt is, de akkor valami szakértő megmondhatná, hogy ennek a dolgonak kellene-e működnie, avagy sem...
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox

Firefox itt is, de akkor valami szakértő megmondhatná, hogy ennek a dolgonak kellene-e működnie, avagy sem...
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox
esetleg az aktív tagok-nál amikor kiírja az utolso hozzászolokat, nem lehetne azt megcsinálni hogy ha az időpontra nyomunk akkor azt a hsz-t megmutatja nékünk a kicsiny motor
én néha kiv. vagyok egypár ismerős névre hogy mit írtak 
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ez is tök jó ötlet...
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.

Bővebben: link
Erre nem tudom, hogy mi lenne a vélasz, mert két #17 van, és a második időben előbb, mint az első, és nem először fordul velem elo.
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

Erre semmi?
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

Erre nincs valasz, vagy csak nem akarjatok elmondani?

nem akarjuk ![;]](/dl/s/v1.gif)
de a viccet félre téve ez is egy bug... amit majd minél előbb javítani fog Parci 
bár jó lenne, ha írna ide is... legalább tudnánk, h ötleteink elolvasva és megfontolásra kerül v eleve bukta
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''

na, ez az ami nem fog menni, mert sajnos már rengetek topic van, amelyik (különböző témákról) mind Parci jelenlétét igényli...
szegény embert nem lehet klónozni!
Javaslom egy ''Parcinak'' címü topic nyitását, amiben minden téme benne lenne, amihez parci szükséges, és így csak ezt lenne ''múszály'' megnéznie...
NOS? (én nem nyitom meg, ezt előre megmondom, mert abból csak rossz sülhet ki)
nincs MSN-em már ez is baj:(((
Ez a totyik is Parcinak jött létre, és látod mi lett belőle.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

sztem 2 totyik van Parcinak... ez és a bugok az új PH! motorban.. oda irogat.. szal ha probléma van amotorrol bug meg egyebek akkor azt oda lehet írni.. ide az építő jellegű javaslatokat 
bár mostanában kicsit összekeveredtek 
szerk.: elírás 
[Szerkesztve]
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
ilyen van a motorban, bug, de azért belehalni senki sem fog. előfordul.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
hiba ez is, és mivel nem a kritikus minősítést kapta, még maradni fog egy darabig. aztán egyszer, egy szép napon, amikor nagyon sok időm lesz, ezt is javítom.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Nem túlzottan figyelemreméltó, de ha X hozzászól egy témához, majd Y is, majd X ismét, és én megnézném... Rámegyek a listboxra, kidobja hogy pl. 1231-1245, rákatt, majd csak 1231-1243-ig írja ki. Ekkor csak a << majd >> gomb (nem az IE toolbarban, hanem a listbox mellettiekre gondolok) hozza helyre. És csak akkor csinálja, ha a fenti eset van. A két X hsz között akár 4-5 másik hsz is lehet. Az IE cache 1MB-ra van beállítva, lehet az én hibám 
Ehh, ez a javítsuk a PH!-t... 
Akkor már egy 5let is, bár ez se olyan hely-de-nagyon-kéne: egy kis lámpácska, mely jelezné esetleg, hogy egy tag online-e, vagy sem. Tudom, van Aktív tagok listája... Csak ott hsz szerinti időrenben dobja ki. Esetleg kis nyilacskák ott is, hogy rendezés idő/név szerint.
[Szerkesztve]

hát na...
de láthatod, hogy így is ritka vendég...
bár, tudom, rengeteg az elfoglaltsága, de azért méis: ez az ő saát honlapja, ami igen jól menő honlap, és jó, ha fpglalkozik vele az ember.
Vagy, kell egy olyan réteg, akik jóváhagyással javíthatnak automatice a hibákon...
u.i.:szia Parci!

furcsa, ilyen nekem még nem volt, esetleg olyan, hogy klevesebbet írt ki, mint amennyi valójában volt, de azt a pillanaton írták meg.
egy site motorba belenyúlni nem egyszerű, automatikus hibajavítás elvileg sem igazán kivitelezhető. sajnos én vagyok, nincs más megoldás
. igyexem, csak időm kevés..
kicsit tekertem a kódon, a smiley-k is kapnak ezentúl ALT taget (teszt:
). kérdés, hogy mit kéne módosítanom, hogy a legkritikusabb hibák eltűnjenek PDA-s olvasáskor (nincs pda-m...)?
kicsit túltekerted, íme egy bug: Bővebben: link 

nalam is gond van: Bővebben: link - ha szerkeszteni akarom, csak ennyit latok: ilyet: ;] - a tobbit lefelejti

Nálam is! 
Bővebben: link #26hsz
[Szerkesztve]
Már törölték is 
...ja. és most? 

Nem törölték csak nem ment a linkelés! 
Viszont az előzőt meg nem ''tudtam'' szerkeszteni, mert vmi hasonlóval volt tele, mint amit VladimirR írt az előbbi hsz-ben. 
)" />
D" />D" />
D" />
(" />(" />
(" />
![;]](/dl/s/v1.gif)

Szerinted?
)" />

![;]](/dl/s/v1.gif)
a smiley-k nalam maradtak, de a kepeket kicserelte (a kepbeszuras mukodott, csak a szerkesztessel tunt el a masodik sor smiley, mert mar ez volt a szerkesztoablakban)

Én így jártam...
Bővebben: link
[Szerkesztve]
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Már alakul 
nah, visszaállt a régi rend. sajnos azért nem tudom ALT-ba beírni a smiley-t karakteresen, mert akkor az engine azt is konvertálni akarja.. a rekurzió pedig itt nem kívánatos 
Háde nem lehet konvertálás után betolni az alt-ot? 
lehet, 1 helyet 2 és komplikáltabb konvertálás. de olyan méretekben, mint a PH! fórum, ez sokat lassítana.

üdv.
téged kereslek.
szeretnék valami egyedi, jelet a nevemhez,..
meg lehet oldani??
Köszönöm
ha lehet, akkor , én keressek valamit?
[Szerkesztve]

sorry.
megtaláltam a topic-ját.
storno.
üdv
[Szerkesztve]

''megtaláltam a topic-ját.'' <----- Érdekes, én erre így emlékszem: Bővebben: link
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
de megtalálta az a lényeg ![;]](/dl/s/v1.gif)
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ja... Meg szépen meg is köszönte a segítséget: Bővebben: link
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

beindult a javító hálózat!

van egy kis problema, valoszinuleg nalam:
-ha a nevre kattintok nem jon fel az info
-ha a hsz szamlaloban rakattintok valamelyik 30-as tombre, akkor nem ugrik oda
megoldas?
I LOVE NYC

nekem is volt ilyen, de csak a suliban, szar gépnél...
itthon nagyjából zökkenőmentes
köszi a választ
jó látni, hogy ennyire figyeltek mindenre! csak így tovább! 
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison

megoldas esetleg?
I LOVE NYC
Mindkettő javascriptet használ, tehát gyanús, hogy az tiltva vagyon..

aham, es hol oldom fel a tiltast?
I LOVE NYC

nos, foggggalmam nincs

Ha IE-t használsz, akkor nézd meg az Eszközök/Intenetbeállítások/Biztonság résznél milyen szint van beállítva. Ha egyéni, akkor nézd meg, hogy legyenek engedélyeszve a java-s pontok. Ha pedig csak simán túl szigorúra van állítva, akkor vedd enyhébbre. Szerintem utána jó lesz.

Parci!
Légyszi intézd már el, hogy az uccsó hozzászólásoknál a 20 legutolsó szerepeljen!
Előre is thx!
Tartom és emelem! 30 
Hát jóh, ha te mondod 
Te vagy az Építő