Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz Gyuri27 #56443 üzenetére

    Sajna most nem a "rosszaság" jött ki rajtam. A 2. Astra oltás után belázasodtam, napról napra szarabbul lettem. Utána enyhült, elmentem melózni. 1 hét után mentő vitt el a mhelyről.. Gyengeség, 215 /124 vérnyomás 130-as pulzus... Úgy ahogy beállították, ismét meló 4 nap után ismét mentő. CT, stb minden vizsgálat. 19 nap kórház. Eredmény, extra magas vérnyomás, szívritmuszavar, tüdőembólia, rekeszizom sérv. A Szívembe valami rugó meg háló kell, vszínüleg a tüdőmmel is kezdeni fognak valami "bicsázást". 4 hónapja TP-n vagyok. 200 méter megtétele után fulladok, nem kapok levegőt. Napi 17 db gyógyszert szedek és 2 inhaláló sprével a zsebemben vagyok csak biztonságban. 3x voltam kórházban, s a leghamarabbi időpontjaim (Ja! közben elborult az agyam is, pszihiátriára is beutaltak) szóval: Szív :Szeptember 14. Tüdő: Október 1 de.10, Pszihiátria: Október 4 11:30.
    Addig meg... Ékszaka nyitott ablaknál kapkodom a levegőt, pumpálom azokkal a csutorákkal magamba azt a szart. Üt a guta. Kilátás: Felbasznak és véletlenül kinyírok valakit ha csak.. előtte nem halok meg egy agyvérzésben,szívelégtelenségben vagy nem fulladok meg.

    8th : A sexet se bírom végigcsinálni..befulladok, rosszul leszek. Ilyen női veszély nem fenyeget

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák