Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz lipi67 #46761 üzenetére

    Szóval a sorra születtem. Apám vedelt, kurvázott, meg verte a családot. Szóval remek ember volt.
    Képes volt 2 fizetést is elinni. Mi meg, hogy legyen pénz. Hagymát pucoltunk. Makóról a konzervgyárból kihozták raklapon és anyámmal pucoltuk. Ő munka után én suli után. Szoba konyhás putriba remek is volt az.
    Aki pucolt már pörkölthöz hagymát annak nem nagyon kell bemutatni. Mondjuk azért 1-2 kiló az nem napi 100-120 kiló.
    Szóval vidám volt a gyerek korom. Most az ilyen éjszakai meneküléseket nem taglalom. Anyám hozta hugomat én az iskolatáskát. Aztán mentünk Mamáékhoz éjfél körül. Mert apám erősre itta magát.
    Vagy, hogy új ruhát egy jó darabig nem láttam. Mondjuk olyat se ami ne lett volna rám nagy. Ne adj isten még tetszett is volna. Hiszen sokszor enni se nagyon volt mit.
    Aztán anyám össze pakolt minket és jöttünk békésbe. Húgom 4, én 12 voltam.
    Fasza volt a maradék másfél év. Mert itt se azt nézték, hogy ki vagyok. Csak azt, hogy roma. Így ment el a szakmunkás képző is. Majd érettségi. Utána rendőr szakközép. Mindent végig küzdve apám nevével.
    Majd kis vidéki rendörködés után. Félig meddig egy nő miatt irány pest.
    Találkoztam a volt párommal. Ő is a szarból jött én is. Megértettük egymást, szerettük egymást. Mondom akkor ez ásó, kapa. Szép szerényen el leszünk. Volt 5 hibátlan év albiba. Majd jött a pecó. Aztán volt 5 jó év. Utána 3 zürős, majd a szar. Közben nevet változtattam. Leszereltem. A többit meg kb leírtam.
    Mivel apám olyan volt amilyen (azt is 60 évesen vitte el az ördög több mint 30 év vedelés után, valami spanja fejbe baszta és meghalt) én megfogadtam, hogy nem leszek olyan. Nem is lettem. A család volt az első, meg a munka. 13 év alatt nem léptem félre. Pedig lehetett volna.
    Zanzásítva ennyi a történet. nem valami vidám, és nem is szomorú. Persze ha kicsit jobb lett volna előrébb tartanék. Meg talán a fiatalkori baromságaim nem követem el. Nem ragaszkodtam volna a volt páromhoz ennyire. Nem lettem volna annyira vak. Nem tettem volna minden fel rá. Ő volt nekem a világ. Barátom, társam, szerelmem.
    Most már mindegy. Ij tipikus esete.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák