Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz Gorneck #15740 üzenetére

    Amit írtál azt tudtam, s nem értem, miért kérdezed? Ha most lépnél..Igen kb az lenne. Otthon is önellátó vagy, de csak könnyebb, ne menj. Sőt..Jó az ha vagy, beüt egy hasonló karácsony apudnak pl..
    Majd ha nem lesznek fizetnivalók, jobb lesz a fizu, meg lesz egy (van olyan?) nő akivel érdemes.. Időd van, építgeted apránként..

    Látod.én meg menni se tudok! A pénz stb..egy dolog (sajna nagyon fontos), kva nehéz lenne, de 2 törpével is bevállalnám akár, csak..
    3 éve itt ragadtunk. (ok, közben én el-elkalandoztam). S most ..Hiába van ezer rendes rokon stb..s én meg csak egy szar fasiszta vok..Anyám felőlük itt dögölhetne meg...Lassan a törpéim látják el, vigyáznak rá. Én meg néha "házvezetőnő vok". Majd alakul, csak valami meló kellene. Mind1 mi, s mind1 hogy hol.
    Csak egy kégli legyen ahol 1-2 hónapig alhatok (utána úgy is bepinázok, s alszom ott)
    Addig viszont..Egy szaros 25KM-eres buszbérlet 20k. Ha messze a meló akkor albi-kaja stb..azért melózzak és járjak 2 hetente haza, hogy ne legyek otthon? S ha baj van..Törpékre (főleg Krisztián), anyámra azért igen csak kell nézni..
    Igy meg.. meglátogatok 1-2 asszonykát.., ha elegem van eltünök pár napra, kis balhé stb..Lenyugszom és vissza monotoniába..
    ez is f@sza..

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák