Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz darál0w #15600 üzenetére

    Fasza...

    Úgy értettem, hogy nálad mizu! Már kaptam is választ. Nálam..minden a régi..
    Inné kéne lassan. (időhatározó volt, s nem módhatározó!!!)

    (#15601) krammerka: Györgyünk válaszát olvasva rögtön lejön, hogy csak Intel kompatibilis. :DDD (Ha sz.r a géped egy ssd nem húz ki a szarból hidd el)

    (#15601) krammerka: Ha benyomsz 1et rendszervinyónak gyorsabb lesz a win betöltésed, a az alatta használt progik is. Ha ennyi elég. Ősember szerint pár játéknál is érezhető, de ezt nem tudom elképzelni, hogy hogyan értette. (mert kva nagy ssd kell ha arról megy minden, annyi píínz meg nincs a világon.)
    Kérdezd meg őt az élettartamokról, használt, s adott el jópárat már.
    Egy 32gigás nem luxus ma már, feltéve ha elég oprendszernek. Én..ezért nem veszek (ezért is), mert nekem egy oprendszeres is min 64giga kell, hogy legyen. Sok a cumó mire fent van az OS, s persze a Krisztián kva játékainak is van olyan hülye szokása, hogy x-y cuccot CSAK oda tud pakolni, hiába máshova ("D") van telepítve a game. No meg szeretem, ha 10-20 giga üres, mert egy defrag nem fél napig tart akkor, van hova pakolásznia.

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák