Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nem akarok droid vs. win vitát nyitni, nagyon messzire vezetne, és hitvita lenne belőle. Én egyébként nem vagyok egyik rendszer elkötelezettje sem.
Azt viszont tartom, hogy az Intel Atom Z3736F proci teljesítményét olyan régen megugrották a korábbi windows-os vasak, hogy pl. nekem ez óriási visszalépés lenne, ha már windowst használunk. Egészen mások az elvárásaim egy wines vassal szemben, mint egy droidos esetében - lehet, hogy ez egyedi, és nem mondom, hogy hülyeség Pipo X7-et használni, de nekem az atom proci és a 2 gb ram az első hallásra karcsú és kipróbálva sem elég.
Ellenben elég az átlagembernek? Igen, ebben igazad van, simán elég, és akinek nem kell mobilitás, annak én is inkább egy ilyen mini PC-t plusz egy monitort javasolnék - így viszont már kb. 70-75e Ft-nál járunk. Ennyiért kapsz pl. egy ilyet 4 GB RAM-mal és 500 GB HDD-vel (!!!) Szétüti a Pipo-t. Vagy ha nagyobb képernyő kell, akkor itt van ez még erősebb procival és szintén 4 GB RAM-mal.
Szóval látom a kis fogyasztású, wines mini pécék létjogosultságát, de vagy olcsóbban, vagy nagyobb teljesítménnyel. Nekem egy ilyen proci, 2 GB RAM-mal, értelmes méretű háttértár és képernyő nélkül nem ér több, mint 40 ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Arch Linux
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest