Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gondwana

addikt

válasz lapa #31240 üzenetére

Jelentem, én vagyok az, akinek az SL9400 nem volt elég gyors (és még az SL9600 se lett volna), ezért váltottam X201-re. Lightroom, E6550@2.33GHz - 6-8sec, SL9400@1.86GHz - 4-5sec, i5-520@2.4GHz (Turbo elvileg 2.9-ig, gyakorlatilag 2.67-ig a 80fok miatt) - 2sec körül van csak a lapozás (Canon 7D, mRAW, 10MPix).

A WSXGA+ X20#s-ekbe ugyebár a CFRP LEGO-plasztika miatt kell a Mg-mászóka, de a simákban használt fémtető pikkelytextúrás merevítése nekem sokkal masszívabbnak tűnik.

T4#0s kijelző-problémákról volt itt nem túl rég szó - egy kis házibarkáccsal szerintem javítható: ezeken a kijelzőkön az elektronika, meg a do-not-touch cimkék alul vannak, az összes eddig látott esetben közös, hogy pont a szalagkábel fölött megy tönkre, ahol a háttérvilágítás tápja max. 0.1-0.2mm-re van csak "elszigetelve", ami túlvezérli az ezekhez a pixelsorokhoz tartozó tranzisztorokat (12V 200Hz - ezt már illett volna árnyékolni!). A kritikus részre a flatkábel fölé én tennék egy réteg alufóliát és egy vékony szivacsot - ennyi az egész!

Új hozzászólás Aktív témák