Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ganz-[HUN]

    addikt

    válasz vicze #108059 üzenetére

    Nem mondom azt, hogy tisztába voltam vele, de volt róla egy erős gyanúm. 3380M is tisztán a procit terhelve "kerek" 25W-ra áll be, max turbó óra jelen az X230-ban. Gondolom a maradék büdzsé az IGP számára elérhető még. Emellett 7W-ttal megelégszik általában ha böngészést nézzük, szóval elég takarékosak tudnám mondani.

    3K-s T540p pedig még csak a jövő zenéje, annyi lóvém nincs egy összegben :DDD
    Rokon T440p-jében van ugyan ez az LG Panel, FRU-s is ráadásul, ami alapján rendeltem az én panelemet. És igen, sajnos rákúrtam, mert 45% NTSC-s [Innoluxot] kaptam.

    Így első nekifutásra egy i5-ös FHD-s akku idő érdekelne, és egy i7-es, a kisebb akkuval. Nem gyengén anyáztam, de akkor éppen úgy voltam vele hogy letojom csak hozzad. Mostanra már megbántam, de leszedtem a védő fóliát is szóval ennyi. Úgyis lesz még egy panel vásárlás madj a T440p-be ha meglesz. Ezután abba a gépbe megy a jobbik panel, amelyiekt többet fogom használni. T440s sorsa is még kérdőjeles, mert hiányzik nagyon a Touch panel belőle. valószínű, hogy annak a sorsa is meg van pecsételődve, akármennyire is szeretem azt a gépet. Bontva, meg gondolom hogy nem olcsó a touch paneles fedlap és a digitizer. Bár azt a 20k-t még rá is költeném, ha találok akár panel nélkül is bontva. Akkor lennék a géppel pontosan 100k-ban, nem túl vészes szerintem hosszú távon. Hogy őszinte legyek, inkább erre költöm a lóvémat, mint hogy egyszer beb*sszak :DD

    Edit: Emellett még élvezem is, hogy szerelem a gépet, szóval nem bánom :N Számomra ez a legnagyobb öröm a ThinkPad-ekben, hogy szinte mindegyiket legalább egyszer szét bombáztam. X230-at még mindig nem sikreült megcsinálni, szóval mégegyszer szét lesz majd. Isten tudja hanyadjára pasztázom már újra MX4-gyel de még mindig nem megy 89°C alá a a proci full terhelésen :U Nem csak denaturált szesszel takarítottam, hanem féktisztítóval is, ami tökéletesen és valóban oldja a hőpasztát, nem úgy mint az alkohol. Ha valaki erre tud megoldást, megköszönnlém!

    [ Szerkesztve ]

    Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

Új hozzászólás Aktív témák