Nem kell ilyet tenned, FN+F5 megnyom, ha látsz Wireles WAN kapcsológombot, akkor van kártyád.
Vagy nézd meg a System Update programban, hogy felajánl-e hozzá drivert!
[ Szerkesztve ]
A Lenovo ThinkPad NEM IBM THINKPAD, HANEM LENOVO.

Nem kell ilyet tenned, FN+F5 megnyom, ha látsz Wireles WAN kapcsológombot, akkor van kártyád.
Vagy nézd meg a System Update programban, hogy felajánl-e hozzá drivert!
[ Szerkesztve ]

asszem igen, de az eszkozkezeloben is latszania kell. lehet a tiedbe meg ericsson valo.
mod: feelgood verzioja gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life

Nem, annyi a lenyeg, hogy AHCI modban legyen a SATA vezerlod, illetve Win7 op.rendszer is szukseges (talan Vista-val is megy).
De ezzel a progival le tudod ellenorizni, hogy van-e TRIM-ed: [link]
mas: T61-hez hany fele billentyuzet volt? Melyik a legjobb? Bill. csere eseten ugye nem ugrik a gari?
[ Szerkesztve ]

köszönöm, ezt írja: [link]
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Akkor elvileg van TRIM-ed...

3, nem ugrik. [link]
elméletileg az NMB a legjobb.
nekem eddig volt két 2 NMB, ( most is az van ). meg X41ben volt egy másfajta, és azt szerettem a legjobban eddig őszintén szólva.
annyira nem ugrik, hogy szerintem, ők is ( szerviz ) állandóan a legjobbat rendelik bele, még ha a "rosszabb" is volt előtte.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
IBM Thinkpad A30-as gépbe szeretnénk új hard disk-et tenni.A jelenlegin a következő adatok szerepelnek:
travelstar
n79
DJSA-220
rated: 5v 500mA
P/N : 07N6017 20.0GB
FRV : 22L0089 MLC : F80089
(16383CYL. 15HEADS, 63SEC/T )
(39 , 070 , 080 LBA ' S )
20 GB-nál nagyobbat szeretnénk beletenni.Segítsetek,hogy melyik típus jó hozzá,ill.hol tudnánk megvenni.Ha valakinek van ilyen eladó,akkor kérem írjon üzenetet árral együtt.
Köszönöm a segítséget! 

Ez a program nem csak a támogatott funkciókat jelzi?

Elvileg de, de Win7en alapbol van TRIM tamogatas.

Ja, ezt nem tudtam, lehet akkor meg sincs TRIM-em? Mivel tudnam tutira leellenorizni?

Kosz szepen, kikaptam a billentyuzetet, ALPS van benne, nekem eddig ez jon be a legjobban, remelem talalok ugyanilyet nemetbe. Ketto X41-em volt, ket fele bill.-el, egyik NBM masik Chicony (csak ezekkel gyartottak), a Chicony-t annyira nem szerettem, eleg hangosan jart es nem volt annyira "merev", ha ez a megfelelo szo ra, az NMB jo, a T42-omon is az van...

Ok, elvileg megy a TRIM, koszi.

Sziasztok!
Egy X60 beépített 3G adapterét működésre lehet bírni magyar T-s kártyával?
A driver letöltéseknél csak Cingular, Verizon és Vodafone van 
Most próbaként a Vodás drivert raktam fel (erről a cégről legalább már hallottam
), T-s SIM-mel látja a térerőt, de bármit akarok, azt mondja, hogy this SIM not authorized use with the 3G adapter...
Venni kell Vodás kártyát, csak azzal fog menni?

Az angliából behozott céges X60/X60S-ek, általában Vodafone függők.
F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

2.5" IDE/PATA notebook hdd, ilyet keress. Ha használtan veszed akkor lehetőleg kipróbálással a notidban. Boltban ezek már elég drágák. (10ezerFT-tól)
Es ilyen esetben a magyar vodafone == angol vodafone?

Szerintem igen, de még nem próbáltam.
Elvileg lehet kérni unlock kódot is a Lenovotól, nem tudom, hogy ez Magyarországon is működik-e.
[ Szerkesztve ]

Mi lehet az oka annak, hogy ha modositok egy energiasemat, egy ido utan vissza all az alapertelmezett beallitasra? Ez vonatkozik eszkozkezelore es Power Manager-re is (Win7 Ultimate x64), elegge idegesito, szeretem ha 5 perc utan kikapcsol a kepernyo illetve 15 perc utan a HDD is.

Köszönöm, ha hazaértem, megnézem. Bár nem rémlik, csak a BT és a Wifi, de hátha...
TayRol 
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

sajnos nekem is csak az a ketto van benne.
Suzuki - Way of Life

Csak azt nem értem, hogy akkor minek van benne a SIM foglalat? 
Előkészítés van benne, vagyis wwan upgradable, hogy könnyebb legyen utólag beszerelni.
Ez is egy extra, sok notiba nem lehet rakni akkor sem, ha szeretné az ember.

Áhá, szóval érezzem magam szerencsésnek h vehetek bele egyet 30 ezerért 
köszi 

Vagy 10K ert itt a hardverapron. 
Igen egyebkent szerencses vagy, a komplett cuccot beszerelni eleg maceras meg nagyon draga is.
[ Szerkesztve ]
MCITP: SA\ EA\ VA

Hm... köszönöm szépen, utánaolvasok
Csak nem valami driver para
Mi lenne, ha abban a semaban modositanad a bealltasokat, ahova mindig visszaugrik

Az is lehet, mondjuk nem csak a T61-nel jelentkezik, az osszes eddigi ThinkPad-emnel feltunt. Nem egy bizonyos semara ugrik vissza, hanem amit hasznalok, egy ido utan vissza konfiguralja az alap beallitasaira. Esetleg azt tudom elkepzelni, hogy Power Manager-ben van valami baki, probalok keresni egy korabbi verziot.

Nekem neha a Power manager frissitese utan szokott ilyet csinalni, meg a fenyero csuszka maszik el.
Azert ehhez eleg tehetsegtelennek kell lennie az alkalmazas fejlesztojenek.
Nekem mostanában azt csinálja a PM, hogyha rákattintok a Power off display-re, akkor kb. 5mp-ig kikapcsolja a képernyőt, aztán visszakapcsol. Nagyjából 4-5x kell próbálkozni, mire "úgy marad".
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Billego dzsunkan nehez am jo kodot irni. 

Linuxos társaimnak: Az X200-amon valamelyik közelmúltban érkezett frissítés - pár napja - (Ubuntu 10.10) tönkrevágta az alvó módot. A gép elkezd leállni, majd hirtelen ismét magához tér még azelőtt, hogy befejeződne az alvó módba váltás.
A dmesg erre vonatkozó tartalma:
[ 264.292898] PM: Syncing filesystems ... done.
[ 264.293875] PM: Preparing system for mem sleep
[ 264.676231] Freezing user space processes ... (elapsed 0.01 seconds) done.
[ 264.692107] Freezing remaining freezable tasks ... (elapsed 0.01 seconds) done.
[ 264.708095] PM: Entering mem sleep
[ 264.708164] Suspending console(s) (use no_console_suspend to debug)
[ 264.725321] sd 0:0:0:0: [sda] Synchronizing SCSI cache
[ 264.725492] sd 0:0:0:0: [sda] Stopping disk
[ 264.752092] tpm_tis 00:0a: tpm_transmit: tpm_send: error 4294967291
[ 264.752101] legacy_suspend(): pnp_bus_suspend+0x0/0x70 returns -5
[ 264.752106] PM: Device 00:0a failed to suspend: error -5
[ 265.315330] PM: suspend of drv:sd dev:0:0:0:0 complete after 590.010 msecs
[ 265.315361] PM: suspend of drv:scsi dev:target0:0:0 complete after 590.034 msecs
[ 265.315373] PM: suspend of drv:scsi dev:host0 complete after 589.872 msecs
[ 265.315389] PM: Some devices failed to suspend
[ 265.316080] sd 0:0:0:0: [sda] Starting disk
Google-n keresgéltem és szerencsére megtaláltam a megoldást. A16-os hozzászólásban leírtakat megcsináltam (/etc/modprobe.d könyvtárban létrehoztam a tpm.conf fájlt a megadott tartalmommal.
Azóta ismét működik a sleep mód. 
Hátha segítséget jelent másnak is.

gyors láma kérdés: T61-n hol találom a beépített mikrofont?

touchpad jobb gomb mellett.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

még nem néztem rá, de a rekord kedvéért akkor már álljon itt az egyetlen hiányzó infó, a fájl tartalma:
options tpm itpm=1
www.lapanet.hu

Sziasztok. Erről mi a véleményetek? Megéri az árát? megbízható gép? 
ELADÓ: Samsung SyncMaster 2233SN 21.5" LCD 5ms Wide GARANCIÁLIS! Fotóim: facebook.com/tofkaphotography :)

Sziasztok, hol lehet megnézni hogy az adott T400 nak érvényes-e garanciája magyarországon? Köszönöm.
Zero Defect.No Compromise !

Szia,
ugyebar ez a topik csak ThinkPad-ekkel foglalkozik, szememben nem alternativa az altalad linkelt gep, foleg, hogy ennyiert ThinkPad T400-at kapni, ha szerencsed van akar 2 ev garival es hat enyhen szolva nem egy kategoria...
jános: [link]
[ Szerkesztve ]

Köszönöm szépen,sokat segített !!
Zero Defect.No Compromise !

1. hsz? 
Thx!
Valóban ezt is berakhattam volna, ha a többire volt időm 
Volt egy kis miniatűr ventiszabályzó program, innen a topikból szedtem, automatikusan tud indulni az operációs rendszerrel, egy skálán egytől hétig lehet állítani a prociventi sebességét, ezen kívül tud még BIOS és Smart által vezérelt ventiszabályozást. Jobb alsó sarokban a tálcán mutatja a proci hőmérsékletét és az érték mögött a háttér a venti aktuális fordulatszáma szerint változik. Egyéb nem jut eszembe a programról. Valakinek beugrik, hogy ez melyik program? Új operációs rendszer lett és sajnos ezt a programot nem mentettem el. Kösz a segítséget.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Nem ez az?: Speedfan
[ Szerkesztve ]

Nem értem hogy kapcsolódna ez a program egy ThinkPad-hez???

"innen a topikból szedtem"
Nem bizony, egy felfelé hosszított téglalap alakú ablakban látható a program UI-je. Ezzel talán segítettem, fene a fejemet, hogy nem mentettem el az alkalmazást a külső vinyóra.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP