Nem lennék én ''nagy hacker'', ha ez a ..... Hp nem kényszerítene rá a jellemtelen üzletpolitikájukkal. Szeretem ezt a notit. 1,5 éve kísér európában. 9 órában megy rajta az autoroute 2006 egy micronet gps-el, este meg dvd-nézés a kamionba. szal megbízható és ami nekem lényeg : halk. a venti alig megy. de ez volt az utolsó HP laptop amit vettem! Rabló banda! Azt hittem az a pár ember, aki ilyen bővítésre adja a fejét, nem a hp ellensége. de azt csinálnak belőle! Az újakban benne van. most arra akar kényszeríteni, hogy ezért vegyek új gépet? Mert ha ezért vennék újat,akkor sem Hp-lenne pont emiatt. És nem hiszem, hogy a ''nagy és gigantikus'' HP fő profitja a wlan kiegészítők eladásából lenne...
És ha már mocskos üzletpolitika:
Akkor már lehetne annyi sütnivalójuk, hogy ne csak matricába, és sorozatszámban ''brand-elje'' a kártyát , hanem vegye a fáradságot, és adjon neki saját nevet, és akkor nem az jön ki az egészből, hogy a....HP 30 ezerért akar eladni nekem egy 8 ezres kártyát (2915).
Ezt most jólmegaszontam!!!
Fuck HP!!! Megoldjuk, és tanultunk belőle! Így lehet rossz marketingstratégiát választani!!!
Elnézést ha a hp-n kívül valakit megsértettem volna!
Üdv!
Rászántam magam.. Ami nem kell eladjuk.. :) http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Laca+012&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=