Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz doc #3607 üzenetére

az nem zavar ha annak az adatait nyuljak le?

Azzal nem ér semmit, mivel a számlán szinte mindig 0 Ft van, amit nem nagyon tud elkölteni. Bár hallottunk már olyanról, hogy a gyakorlat olykor mást mutat, ami egyértelműen rendszerbug.

A netkártyának pont az a lényege, hogy a hozzárendelt folyószámláról csak annyit lehessen költeni, amennyit előzőleg átvezettél rá. Hogy ha valaki mégis hogy mehet mínuszba, arról talán inkább a PSZÁF-ot kéne megkérdezni. :D

ha nem kapod meg amit rendeltel (es ezt tudod is bizonyitani), akkor visszakapod a penzedet

Ez nem ilyen egyszerű. A Paypal resolution center nem jótékonysági intézmény. Egyébként hogy mire terjed ki a visszatérítés az le van írva:

[itt 1.]

[itt 2.]

[itt 3.]

[itt 4.]

[itt 5.]

és én is írtam róla

[itt]

ha nem kapod meg amit rendeltel (es ezt tudod is bizonyitani)

Azt nyilván nem tudod bizonyítani, hogy nem kaptad meg. A cucc vásárlását tudod bizonyítani, mert ugye annak nyoma van, hogy mennyit fizettél ki és mire stb.. De mivel benne van a pakliban, hogy a vevő hazudhat, ezért van a dispute aztán ha ott sem oldódik meg, akkor claim stb..

viszont a Paypalnal is van dispute meg resolution center, ebaytol fuggetlenul

Csak aztán olvasd is el amiket linkeltem, mert azokból elég világosan kiderül (bár idő közben a paypal complaint policyt lehúzták a wcn és ahogy látom beolvasztották a paypal buyer protectionbe), hogy ebayen kívüli paypalos vásárlások esetén nem sok esélyed van visszaszerezni a zsét, a chargeback meg leginkább a bankodat érinti és ugye tudjuk, hogy az valószínűleg jóval hosszabb időt vesz igénybe, míg végre a bank megtéríti a károdat, mint amennyi idő alatt a paypal refundolna.

A paypal regisztracio macerat

Az a "macera" kb. 2-3 percet vesz igénybe. Legutóbb nekem annyi időbe telt beregelni egy új bankkártyát.

Új hozzászólás Aktív témák