Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #92251648

    törölt tag

    válasz #10726912 #95434 üzenetére

    Felhívom a figyelmet az alábbi párbeszédre, ami néhány órával ezelőtt zajlott le e topikban és amire reagáltam. Hogy ebből miként következik, hogy én nem mondok igazat, számomra rejtély, de nem is lényeges.

    - Jön a tömör réz kábel, hogy kiemeljem a közepet.
    - Ezeket a butaságokat honnan szeded össze? :)
    - Ítt olvastam a fórumban. Kincsesbánya.

    Erről beszélek. Teljesen mindegy, kitől származik, az óvatlan, megalapozatlan, rosszabb esetben sületlenségeket összehordó jó szándékú tanácsokból ilyenek sülhetnek ki. Fogalmam sincs, ezeket a marhaságokat ki írta le elsőként. Azért a Te hozzászólásodra reagáltam, mert tőled olvasom itt mostanában a legtöbb kétes értékű tanácsot, amit néhány kezdő készpénznek vett és máris taposni kezdték a mókuskereket. Szólhat erről is ez a topik, de akkor talán jobb lenne átírni Hülyeségek tárháza címre és csak az nézzen be, aki ezekre fogékony.

    A kábeleken utazó jel a hangfrekvenciás sávban összeszedhet olyan zavarokat, torzulásokat, amiket az érintett frekvencia tartományban dúsulásként, kiemelésként élünk meg. De ezt valójában nem maga a kábel műveli, hanem a készülékek és a kábel által létrehozott elektromos rendszer. Ezért (is) van, hogy ugyanaz a kábel másként viselkedik a eltérő rendszerekben.

Új hozzászólás Aktív témák