Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz Phülöp #80086 üzenetére

    A kocka 3W-ot kér a konnektorból, ha nincs más rákötve. Viszont a beüzemelés, beállítás idejére sem kell rákötni semmit, mert - azzal a rendszerrel amivel én használtam - minden másik PC-ről, parancssorban történt. Cserébe olyan minimál, stabil rendszer lesz rajta, ami jobb hangú bármilyen DLNA-s cuccnál. Csak kell hozzá a megfelelő - nem olcsó DAC.

    A DLNA-s lejátszás legnagyobb hátránya meg maga a DLNA. És szinte az összes hálózati lejátszó ezt használja. Persze vannak itt is high-end modellek, amik jól mennek DLNA-ról is, csak azok horror áron mennek (pl. Luminok, vagy a megint csak kivétel Sonore MicroRendu, Ultrarendu. Ja, ha már Sonore, akkor ott van a kocka alapú Sonicorbiter SE. :DDD ).

    Szóval azért ennek is megvannak a maga hátrányai.

    (#80092) pityaa23:

    Igen, megerősítem, én is használtam így a Syno NAS-omat. Az olyan USB-s DAC-ok, amik Linux-szal is kompatibilisek és nem kell hozzájuk driver, azok működni fognak a NAS-sal és a zenelejátszást a Syno DS Audio appjával lehet vezérelni. Kényelmes megoldás, de a NAS nem éppen a legideálisabb lejátszónak a zajos tápegység miatt.

    (#80095) pityaa23:

    +1 a raspberry építésre. Én olyan megoldást javasolnék, ahol a Málna csak transzport lesz, tehát csak digit kijárattal rendelkezzen. (Volt ilyenem, használtam egy darabig, nagyon jó hangú volt.) A Málnán az USB kijáratot felejtsétek el, zsákutca.

    Ezért olyan erősítőt néznék, amiben van DAC.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák