Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Phülöp #80086 üzenetére

    Az más kategória. Eredetileg a kolléga laptop vagy ekvivalens mini pc javaslatot tett, ami sem méretben, sem fogyasztásban nem lesz egy kategória a kiskockával, és az értelmesebbek jóval drágábbak is. Emellett a nagy részén windows fut, ami headless használatra is alkalmas, de azért legyen kéznél egy monitor és egy billentyűzet... Egy normális audio pc meg meglehetősen drága, főleg a kérdező büdzséjéhez képest.

    A kérdezőnek, illetve az ismerősnek kell _valami, ami nasról lejátszik zenét. Én ebből indulok ki. Egy egydobozos megoldásból hamar eljutottunk a laptop + dac + sztereó erősítőig, ami kapásból 3, külön kapcsolandó, külön fogyasztó, külön kezelendő eszköz. A csajom biztos befonná a haját, ha 3 eszközt kéne kezelnie ahhoz, hogy szóljon valami (web)rádió, vagy el tudjon indítani egy audiobookot a gyereknek.

    Egyébként szerintem még a telefonos kezelés - illetve ennek kizárólagossága - is korlátozó tényező. Én inkább geeknek tartom magam, mint nem, és van, hogy fogalmam sincs, hová pakoltam le a telefonomat. A hifi mellett meg mindig ott a távirányító, célgombokkal (pl. forrás, kedvencek, hangerő, stb), van a házon szép kijelző, amit lehet nézni akkor is, ha nincs kéznél telefon, és csak a hosszú listákban való görgetés jelent kompromisszumot a használatban.

Új hozzászólás Aktív témák