Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronaldo

    őstag

    válasz KMT #7666 üzenetére

    Mulatós? :D Hát, a 2tone erősen megköveteli (szerintem). De lehet, hogy az én mércémmel van a baj, igazából eddig sosem figyeltem, hogy milyen cucc amin zenét hallgattam (bass-reflex, zárt, stb.), úgyhogy nem tudom az ilyesmire az megfelelne-e.

    Játszásból feltöltöttem egy tipikus (mély szempontjából) számot. Lehet kicsit torzít mert mp3, de ez a korong pont megvan eredetiben.

    Igazából 70-et is szánnék a hangfalakra ha nagyon "muszáj", illetve ha megéri, értsd: ha esetleg váltanék később akkor nem buknék rajt eladáskor 30 ezret, illetve nem is kéne eladni, csak kiegészíteni, vagy csak egyszerűen nem is lenne érdemes eladni.

    Köszi ezeket a neveket, akkor ennek szellemében is nézegetek. Illetve amit szintén ebből a topicból szűrtem le (immáron 1000hsz-en túl vagyok :D): Mission, Celestion(?). Előbbi azt hiszem angol (eredetileg), és egy-két modellje 70 körül megtalálható.

    Két kérdés még: a JM Lab az ilyen nagykirály a hangfalak közt? Mert mindet nagyon drágán látom (jó, nem a milliós kategória, de 150 alatt sincs).

    A "monitor" hangfal az mit jelent? (ill. amit említettél, a TL)

    BluEyes: neked is köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák