Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDFan

    addikt

    válasz pip #14482 üzenetére

    Hazabeszélek, mert nekem is ilyen van, de épp most akciózzák ATC-nél a Sound Art W2-t. Párban 30.000 forint. Erre rádobsz még 10 vagy 15e forintot a hivox tuningra, és nagyon jó hangot kapsz. Most vagy 45-nél, veszel hozzá normális állványt kb 20-ért és megvagy 65-ből.

    Persze nem mindegy, hogy milyen zenét hallgatsz. A tuningolt W2 elég naturálisan adja elő a zenéket, emiatt ha death meg heavy metalt hallgatsz éjjel nappal akkor nem biztos, hogy ez a legjobb választás.

    Az sem mindegy mekkora szobában hallgatod. Én egy kicsit hiányoltam a mélyeit az előző hangfalam után, ezért megtámogattam egy mélynyomóval, így ez a rendszer nekem most nagyon kellemes, és ha akarom egyenesen brutális. De nem túl nagy szobába (<18nm) szerintem megállja a helyét. Olyan tere van, ami a 100e+-os kategóriát jellemzi.

    (#14485) Oibacsi: én meg a simát nem hallottam sajnos, így nem tudom, hogy pontosan mennyire változik a hangja, de az az érzésem, hogy nagyon. Mert a Swans D3.2-t és a Polk RTi A3-at is lezenélte, nem is kicsit. Ha ezt gyári állapotában is megteszi 30e forintért, akkor én már semmit sem értek itt :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák