Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    Meglehetősen sok hozzászólást átböngésztem és nagyon kellemes dalokat linkeltetek be. Egy dolog zavar csak, hogy nem szól szépen a holmi...
    Tristis javaslatára lemondtam a PA hangfalakról, a bazi nagy hangerőről - legalábbis a zenehallgatás céljára, mert bulira tökéletes - viszont már végképp tanácstalan vagyok.

    Időm java részét munkával töltöm, egy Dell noteszgépen, külső monitorral, 6x3,5m-es irodában. Nem egyszer beteszek egy albumot és a kanapén elheveredve elejétől-végéig végighallgatom, de a jellemző az, hogy munka közben megy a zene. (most is a Jazzy szól)

    Sok-sok hangfalat megnéztem már, az írásaitokat is olvasom és legtöbben a minőségi "erősítő - hangfal - CD lejátszó" hármast javasoljátok. Sajnos ez nekem nem praktikus, hiszen a számítógépemről szeretném vezérelni a hangerőt, elindítani a lejátszót, stb. Ehhez találtam dögivel PC hangfalakat, de nem sok jót sejtetnek. Van olyan márka, konkrét típus, ami erre a célra megfelelne? (Ha lehet ne kövezzetek meg az anti Hi-Fi kérdésemért)
    Néztem aktív Yamaha stúdió monitorokat is, viszont ezeknek csak hátul van kapcsolójuk, ami szintén kényelmetlen, illetve lehet, hogy ekkora térben (nem közvetlenül előttem vannak) nem is lenne jó választás.

    Neten nézegetve persze minden gyártó ódákat zeng ezekről a holmikról, de nektek jobban hiszek, mint a marketingeseknek...

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák